![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit stirea urmatoare pe o publicatie on-line. M-am ingrozit. Spre ce se indreapta omenirea?
"Daca persecutia celui de-al doilea copil al familiilor chineze nu prea da roade, autoritatile au decis sa apeleze la sterlizare, ca metoda de evitare a suprapopularii. 10.000 de chinezi, femei si barbati, care au incalcat stricta politica de planificare familiala, vor fi sterilizati, si fortat, daca este nevoie. Informatia a fost data publicitatii de Times Online, care scrie ca autoritatile au mers pana la arestarea rudelor oamenilor, care s-au ascuns de medici. Politia a retinut pana acum 1300 de persoane, care vor fi eliberate, doar dupa ce rudele lor se duc sa fie sterilizate. Campania de sterilizare a inceput pe 7 aprilie, iar medicii au facut operatii la foc continuu, de la 8 pana a doua zi la dimineata la ora 4. In zonele rurale ale Chinei, oamenii au voie sa faca un al doilea copil, doar daca primul este o fata. China are acum o populatie de 1,3 miliarde." |
|
||||
|
||||
![]()
nu ma mira prea mult stirea asta deoarece omenirea in nici un caz nu se indrepta spre ceva bun...pe motiv de suprapopulare a terrei o sa se ajunga ca sterilizarea ca fie generala si doar putini vor avea dreptul sa aiba copii....sper sa nu prind asa vremuri-o sa fie ca un film de groaza unde o sa ai nevoie de aprobari,semnaturi si stampile pt a avea un copil.
|
|||
|
|||
![]()
si eu care tocmai imi pusesem o noua semnatura...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Situatia nu-i deloc placuta trebuie sa recunosc asta.
Dar si China asta... 1.3 miliarde de locuitori. Pai imaginati-va ca are aproape dublul populatiei din Europa. La ei chiar e o problema serioasa cu supra-popularea. |
|
|||
|
|||
![]()
Decat sa ii sterilizeze pe chinezi mai bine i-ar influenta sa emigreze in zonele mai putin populate ca doar sunt destule tari cu populatie mica
|
|
||||
|
||||
![]()
O decizie disputabila. China ar scapa de probleme, dar alte tari s-ar putea confrunta cu probleme la nivel etnic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce-i drept ca europenii in medie nu prea au multi copii.
|
|||
|
|||
![]()
Problema nu este China ci statele care nu au o politica a natalitatii de nici un fel,cum ar fi India a carei populatii creste exponential si o va depasi in curand pe cea a Chinei densitatea fiind cu mult mai mare.Masurile luate de autoritatile Chineze sfideaza tot..de la morala la drepturile omului.Oare forurile internationale nu vad?asta daca se confirma informatia..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
forta marturisirii lui Hristos | oana72 | Generalitati | 3 | 10.06.2011 11:02:22 |
sfinti...chinezi? | mariamary | Moaste | 3 | 03.03.2010 13:23:00 |
Locul de veci al familiei luat cu forta | Cicerosama | Generalitati | 0 | 26.02.2009 10:44:01 |
SOS-chinezi aruncati in strada! | heaven | Umanitare | 13 | 19.02.2009 21:11:03 |
|