![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum este o zi tipica crestinului? Incluzand ritualuri, munca, mancarea, religia etc.
(Curiozitate) Last edited by Panthera; 24.06.2010 at 01:05:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Irelevant, la fel ca cealalta intrebare a ta despre atei.
Ateu nu defineste un stil de viata, e doar cineva care nu crede in existenta divinitatii.In rest poate sa faca orice si sa fie orice. Cam la fel si cu crestinii.E putin mai complicat aici, dar sunt crestini de multe nivele de credinta si prin urmare exista o mare varietate si aici. Asa ca nu poti vorbi despre ceva tipic.
|
||||
|
||||
![]()
Pai cum sa fie, se trezeste "strica" o rugaciune printre dintii spalati cu colgate, dupa care soarbe o cafea "fort"(d'aia proletara), se indeamna spre mijlocu' de transport care'l deplaseaza la fabrica de facut otel, unde presteaza munca patriotica(el zice ca'si castiga existenta), se intoarce de la "repetitie" cu acelasi mijloc de transport "suprapopulat", isi dadaceste plozii daca are, ca mai apoi pe'nserat, dupa ce "strica" alta rugaciune, se "ocupa" vajnic de nevasta, asta daca nu'i post ori nevasta nu'i "incalzita" de peste zi...Multumit de raspuns ?
S'acu lasand bascalia la o parte, crestinu' trece ziua ca si ateu', musulmanu', budistu', etc, cu o mica diferenta, dar care face toti "banii", crestinu' traieste ziua nu o risipeste ca si cei de mai sus.
|
||||
|
||||
![]() ![]() Recomand in loc Parodontax clasic (ala cu tubul rosu) sau Sensodyne (varianta fara "fluoride") - ca astea n-au fluoruri, fiind facute din plante. Dezavantajul e ca-s mai scumpe ca alealalte, da' na... nu bem, nu fumam, nu ne drogam, macar sa fim atenti cu ce ne spalam pe dinti! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Avantaj pentru aia de la tara. Alte cateva linkuri: http://www.holisticmed.com/fluoride/ http://en.wikipedia.org/wiki/Fluoride_poisoning www.google.ro ...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Analab sau Analav = Crucea Tipica Ieroschimonahilor si schimonahiilor | Sebastiana | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 23.02.2012 21:54:39 |
Bucuria crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 1 | 26.03.2011 23:14:21 |
Vocatia si cariera crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 21.01.2011 15:53:10 |
Cum este o zi tipica ateului? | Panthera | Generalitati | 100 | 13.07.2010 08:52:41 |
Tinuta morala a crestinului si predica vietii | alecsandru | Tinuta in Biserica | 8 | 03.03.2008 13:23:26 |
|