![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
http://videonews.ro/action/viewvideo...aza-pe-manele/
In acest film veti vedea doi parteneri de dans popi ce danseaza. Last edited by yawbaj; 26.06.2010 at 19:00:06. |
|
||||
|
||||
![]()
Don't feed the troll !!! Don't feed the troll !!! Don't feed the troll !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Deci e in regula ca popii sa se invite la dans?
|
|
|||
|
|||
![]()
I-oi fi gasit si tu pe singurii care au facut asa ceva si bang, un caz particular devine "POPII", un flagel general, o decadeantza nemaivazuta, la scara planetara !
|
||||
|
||||
![]()
Daca erau imbracati in haine calugaresti sau preotesti nu inseamna ca erau si popi. La calomnii e bun oricine! Si nu-i tocmai o lauda!
|
|||
|
|||
![]()
In biserica catolica, mai cu seama in tarile africane, liturghia se tine pe muzica topaitoare si se danseaza cu ofrande florale. Sper ca nu se va ajunge pina acolo si la noi.
Doamne ajuta tuturor |
|
||||
|
||||
![]()
Si ei sint oameni nu vad de ce sa nu dansese si eu am dansat cu un parinte si care e problema.....
|
||||
|
||||
![]()
Doamneeeeee,dar este EVIDENT!!! ca muzica pe care danseaza e traditional-greceasca,nicidecum manea.
de cand,sunt interzise traditiile?
|
|||
|
|||
![]()
Aaaaa, eu nici nu ma uitasem la primul clip pana acum :))
Asta e originalul: http://www.youtube.com//watch?v=0UPgxr8RrMg (nu e in nici un caz manea si toate comentariile sunt in lb greaca) , l-am vazut si eu acum o vreme si chiar ii trimisesem mesaj celui care il uploadase, sa il intreb care-i faza :) Credeam ca o fi ceva traditie de-a lor (in Ro nu am vazut preot sa danseze). Nu mi-a raspuns la mesaj. Acuma.. cu toate ca am citit ca dansurile si muzicile lumesti* mai mult fac rau.. mie nu mi se pare indecent sau strigator la cer ce am vazut. De altfel si clipul acela il gasisem intamplator, cautand dupa dansuri rituale, ca ma intrebam daca s-a mai pastrat asa ceva in crestinism pe undeva - si daca nu, daca as putea sa vad macar cum a fost atunci cand exista. [ *Referitor la dansuri: imi plac foarte mult dansurile populare din Georgia, tot respectul, le gasesc fascinante; muzica mai putin insa dansurile.... dansurile... :) ]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|