![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=black]John Lennon[COLOR=#3333FF] (Cântăreț):[/COLOR]
Mulți dintre aceștia au murit, numai Domnul Nostru Iisus Hristos a murit și a înviat și este viu. [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Deja mi-e frica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mare e nebunia oamenilor...
Dupa ce ca mintea omulu e asa limitata si abia deosebeste ziua de noapte si nimic bun nu a facut omul in toata existenta lui , mai are indraznirea sa-l ispiteasca pe Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu i-as judeca atat de aspru. Acestea sunt parerile unor oameni care nu L-au cunoscut indeajuns pe dumnezeu, nu au inteles puterea Sa. E vorba mai mult de o ignoranta religioasa decat de rea-vointa. Oare cate cunostinte de religie avea cel care a zis despre Titanic ca ,, Nici chiar Dumnezeu nu îl poate scufunda". Sau ce te-ai fi asteptat sa spuna Marilyn Monroe?
Eu as zice totusi precum Hristos ,, Iarta-le Doamne, ca nu stiu - nu au stiut- ce fac" |
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le nu Dumnezeu a scufundat Titanicul sau vreun inger bun ca Dumnezeu nu e suparacios sa ii pedepseasca pe cei care zic nu stiu cum de El.
Astea sunt aiureli. Cititi "Cele doua imparatii" de parintele Dumitru Staniloae un articol foarte interesant. Ca doar Domnul nostru Iisus Hristos ne-a zis "Sa nu ucizi" si El cat a petrecut pe aci pe pamant nu a ucis pe cineva. Cand s-a vrut sa fie aruncat in prapastie a trecut printre cei care vroiau sa il arunce fara ca aceia sa ii faca nimic dar nu a ucis pe vreunul din ei. A aratat ca daca vrea poate sa ia viata care o da precum vedeti ca a uscat smochinul. Dar nu voieste. De ce credeti ca Dumnezeu face ceva diferit acum daca s-a inaltat la ceruri cu trupul? Adica daca nu putem sa intelegem mai bine sa acceptam ca sunt taine si sa nu il hulim pe Dumnezeu si sa ii atribuim faptele Satanei si ale ingerilor Satanei. |
|
|||
|
|||
![]()
Si parintele Serafim Rose a hulit pe Dumnezeu din belsug in tineretea sa si apoi nu se vede caci a ajuns parinte duhovnicesc?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vorba de cunostinte de religie aici, pentru ca nu religia te face sa-ti fie frica de Dumnezeu ci constiinta ta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Renuntam la Dumnezeu nu numai verbal, luand numele Domnului in desert, ci mai ales prin faptele noastre pacatoase. Fiecare pacat savarsit reprezinta in sine o lepadare de El. Sa nu uitam ca Sfantul Petru s-a lepadat de Hristos chiar cu juramant, in timpul patimilor Domnului. Insa dupa inviere, Mantuitorul nu "l-a pedepsit" ci n-a ezitat sa-l intrebe: Ma iubesti tu pe Mine?. Iar Petru a raspuns: Da, Doamne, Tu stii ca Te iubesc! Cred ca, in timpul acestei vieti, intre fiecare lepadare a noastra si momentul mortii, Hristos ne adreseaza de nenumarate ori aceeasi intrebare dar nu toti raspundem asemenea lui Petru. Nu putem sa stim ce raspuns au dat, pana in clipa mortii, toti cei amintiti de patinina.
|
|
||||
|
||||
![]()
Este firesc,negandu-l pe Dumnezeu este ca si cum te-ai nega pe tine insuti.
Dumnezeu este iubire,iar iadul se spune ca este insasi lipsa totala a iubirii. |
|
||||
|
||||
![]()
Bineinteles ca Dumnezeu e iubire, ai spus bine, Heaven.
Acest topic este infiintat pentru cei care nu accepta ideea ca Dumnezeu exista si il hulesc. Sint exemple concrete in lume, de unde ar trebui sa invatam cive ceva. Deci, sa luam aminte si sa ne infricosam! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
Ce inseamna "Cu noi este Dumnezeu"? | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 17.03.2010 23:29:23 |
Ce inseamna Dumnezeu judeca la Sfintii Parinti? | mihailt | Generalitati | 2 | 12.12.2009 23:33:27 |
Perspectiva crestin asupra sportului.. | florinbrasov0 | Generalitati | 16 | 26.03.2009 12:45:09 |
Impactul religiei asupra copiilor | suntunOM | Biserica Ortodoxa Romana | 32 | 02.09.2007 18:32:05 |
|