![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.daca esti asa convins ca e evolutie sau nu daca cred sau nu ce te doare pe tine asa de tare ?crezi ca interreseaza asa tare pe crestini sau daca nu ma luminezi pierzi ceva ?si daca iti dau dreptate cu ce te incalzeste?eu am opinia mea si nu am de gand sa mi-o schimb ,te deranjeaza?da ce?confaorm evolutiei daca imi cresc aripi sau nu soarele tot va rasari maine.nu crezi?post usor si paste bun |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Întrebam cine a gândit ca animalele au nevoie de blana mai groasa iarna sau ca organele genitale trebuie sa aiba un sigiliu al fecioriei. A crede ca natura s-a organizat singura pentru astfel de lucruri e fara sens. Cum l-a fel de fara sens e si teoria selectiei naturale si a evolutiei (complexizarii) organismelor animale.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii sunt egali genetic....si atunci de ce zicea Darwin ca numai cei care se adapteaza pot supravietui ? |
|
|||
|
|||
![]()
si daca vine altcineva si zice ceva asemanator, trebuie sa-l urmam doar pt ca zice ceva interesant?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu au aceleasi gene. Atunci am fi toti identici. In ceea ce priveste credinciosia lui Darwin, nu cred ca ai citit ceva despre el. Ma refer la ceva scris obiectiv. La momentul plecarii sale in calatoria care i-a schimbat viata, el era puternic influentat de savantii vremii, care spuneau ca cu cat ai cerceta o fiinta mai bine, cu atat ai descoperi mai bine maretia lui Dumnezeu. Stiu ca nu va vine sa credeti, dar el asta a vrut sa demonstreze. Iar faptul ca si-a schimbat opinia pe parcurs ... asta nu mai e vina lui. De altfel el a declarat ca nu a fost niciodata ateu, ci agnostic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost agnostic...atunci credea intr-o Divinitate care ba exista,b nu exista,dar care nu are nicio legatura cu lumea,doar a intervenit la crearea lumii si apoi a disparut in mod misterios.Teoria aceasta tocmai asta urmarea:combaterea religiei si a invataturilor ei.De ce a ales agnosticismul si nu ateismul ?Fiindca nu putea sa aduca nicio dovada ca Dumnezeu nu ar exista,ar fi mers doar pe speculatie filozofica iar oamenii si-ar fi dat seama de capcana care li se intinde,asa a preferat metoda pasilor marunti s,facand "speculatii stiintifice",cu care era mult mai usor de prostit omul.Impotriva acestei teorii s-au ridicat mari oameni de stiinta precum dr Paulescu,care a descoperit insulina |
|
|||
|
|||
![]()
nici nu ai fost atent la ce am scris.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
evolutionism |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice | tot-Laurentiu | Dogmatica | 15 | 11.04.2014 00:40:59 |
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 01:35:49 |
|