|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

hehe :D O sa risc atunci s-o dau mai departe :) Poate nu intamplator mi-a ajuns in mana, nu ar avea rost sa fie dead-end. Nu stiam ca e aprobata de Bor, citisem doar in ea ca Parintele Paisie si-a dat binecuvantarea pentru scrierea ei.

__________________ „Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Eu am citit-o tiparita, si acolo pe prima pagina scria ca este aprobata de BOR si toate cele. In format pdf cum am gasit-o pe net nu mai scrie. Oricum daca vrei sa o impartasesti si altora downloadeaz-o de aicea http://www.teoriaconspiratiei.com/articole/48/   Eu am citi-o la altcineva si n-am gasit-o prin zona sa o cumpar, asa ca ma multumesc cu cartea in format electronic.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Se pare ca individul care a postat cartea in format pdf nu a scanat-o cum i-ar fi fost mult mai usor, fiindca se scuza pt eventualele greseli de editare. Daca a copiat-o cuvant cu cuvant si a tinut sa ne-o impartaseasca si noua, atunci nu pot decat sa-i multumesc, sa-i dea Dumneyeu sanatate.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/marii-initiati-indiei-parintele-paisie/ 
				__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

voi vorbiti de alta carte si va multumesc de sfat dar eu intrebam de altceva daca stie cineva?
		 | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Cuvioasa Teodora din Carpati | georgeval | Diverse Sarbatori | 5 | 07.08.2011 15:40:49 | 
|  |