![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-ar descoperi ca: 1. Teleevanghelistii curvari trebuie sa se pocaiasca si sa se lase de pacatul lor. Altfel nu-s crestini ci niste prefacuti care vor ajunge in iad. Acesta este gandirea si standardul neoprotestantilor. Asa gandesti si tu despre Gigi Becali? 2. Nu stiu despre Radu Tipei. Stiu un Tipei la varful conducerii penticostale. Daca e ruda cu el probabil ca-i un tip cinstit. A fi om de afaceri nu-i o crima. 3. Mmmm, ma surprinzi placut. Esti la curent cu ce se petrece in blogosfera evanghelica. Da, Iosif Ton a luat o decizie extrem de curajoasa. Duhul Sfant schimba viata oamenilor. Dar sunt si multi ortodocsi care gandesc ca el. Unii au declarat-o deja, altii o tin in ascuns asa cum a facut si Ton zeci de ani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi respectam intreaga Biblie: in cazul carnii de porc s-au dat nenumarate versete care arata ca e permis consumul ei (deci respectam Biblia), in cazul zeciuelii, sfintul apostol Pavel ne invata sa dam cit putem, dar sa dam din toata inima (sfintii nostri ne indeamna sa pastram ceea ce avem nevoie pentru familie si in rest sa dam toata diferenta, insa nu neaparat bisericii, putem da celor care au nevoie, iar in cazul sabatulu sint argumente biblice destule pentru tinerea Duminicii ca zi de odihna. Deci voi respectati doar 3 puncte din Vechiul Testament iar din Noul Testament nu am vazut sa respectati nimic, noi respectam toata Biblia. Si stii de ce se intimpla acest lucru? Pentru ca nu avem pretentia, ca Lucifer, ca am putea detine noi singuri Adevarul, sau ca Dumnezeu ni s-ar revela noua, in totalitate. Pur si simplu ascultam de Sfinta Biserica, ea e singura care nu greseste; acest lucru ni l-a spus chiar Dumnezeu: puterile iadului nu o vor birui. Last edited by nutucutu; 12.01.2011 at 09:59:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu ma gandeam (cum o fac adesea cand vb de istoria Bisericii) la cazul iudeului Gamaliel vezi Fapte 5, 34-39....insista pe v. 39.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]()
Vulturii astia atat asteapta George.Sa calce un ortodox gresit ca sa arate cu degetul si ca sa isi motiveze ei apartenenta la cultul respectiv.Ca la ei nu se intampla asa ceva....Lasa ca fac ei altele....Nu vezi ca daca unul de.al lor face ceva rau ei zic ca nu era de.al lor de fapt.Le e greu sa accepte ca totusi si ei sunt oameni si pot gresi.Probabil ca din cauza mandriei au ajuns sa arate paiul de la noi,dar nu isi vad barna lor
|
|
||||
|
||||
![]()
Prefer sa luam mai intai intrebarile mele, sau sa comentam putin despre ei si apoi sa ajungem si la iudele din Biserica noastra. OK?
Am uitat sa te intreb, esti simpatizantul fratelui pastor Dr. Iosif Ton (cand vb despre acest om imi place sa-i puna intreaga titulatura, de ce? frate- reprezinta legatura dintre doua sau mai multe persoane de acelasi sange, in cazul NP, de credinta => ori Ton nu mai este frate decat cu dracu, ca bag seama ca-i face voia pastor- pastorul (ca si preotul) , propovaduiesc poporul spre credinta in Dumnezeu, ii aduna la unitate, => ori Ton nu face decat sa risipeasca, sa demoleze ce a zidit...rusinica! Dr.- a fi cineva doctor in teologie, presupune a avea vaste cunostinte in domeniu=> ori la ton, nu e cazul, dupa 40 de ani in care ai convins atatia oameni despre credinta ta, ai zidit atatea suflete, acum vii si le ruinezi? Intreb, oare nu lucra diavolul prin Ton, care cauta sa dezbine?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...iar noi stam cu "uraciunea pustiirii" in locul cel sfant, iar lucrul asta din pacate il suportam, caci ori nu sesizam, ori ne place...
Last edited by bob2909; 12.01.2011 at 16:10:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Cind "uriciunea pustiirii" va sta in locul sfint, va fi sfirsitul lumii. Si prin acest verset din Apocalipsa Dumnezeu ne arata ca nu gresim ascultind de Sfinta Biserica; atunci cind Biserica ii va indruma gresit pe credinciosi, va interveni insusi Dumnezeu sa ne apere.
Last edited by nutucutu; 12.01.2011 at 16:37:42. |
|
|||
|
|||
![]()
uraciunea pustiirii inca nu este !
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|