Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.04.2011, 19:03:56
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Marturii . . .

Icoana Maicii Domnului Izbavitoare de seceta :http://horaita.mmb.ro/icoana_Maicii_Domnului.html
Vechi 05.04.2011, 09:21:54
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Iti multumesc din suflet pentru aceasta "marturie".....mi-ai amintit cit de minunat m-am simtit in august 2010,cind din intimplare (pot spune)am ajuns la aceasta superba manastire despre care nici nu auzisem pina atunci.De cum am pasit pe aleea care duce la manastire ,mi-am zis in gandul meu"Doamne !!Am ajuns in Rai??"...iar cind am intrat in biserica si am vazut icoana Maicutei.....am simtit ca "plutesc ",de fericire...(nu pot exprima in cuvinte),este o traire aparte,pe care o simti acolo....Doamne Ajuta....pe cit mai multi oameni sa ajunga acolo si sa simta "Acoperamintul Maicii Domnului".....eu asa incerc sa exprim ce-am simtit......
Reply With Quote
Vechi 05.04.2011, 20:55:01
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
În prealabil postat de IOLANDA Vezi mesajul
...(nu pot exprima in cuvinte),este o traire aparte......
Cunosc aceasta stare , e greu de redat in cuvinte , cuvinte mult prea sarace in astfel de momente ! Importanta e trairea acelui moment , o faramitura mica rupta din linistea Raiului , o amintire ce nu poate fi data uitarii nicicand , asa cum nu se poate uita nici prima noastra lacrima din fata icoanei Maicii Domnului in clipele de durere si de ratacire ! Doamne ajuta !
Vechi 13.04.2011, 19:59:37
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

http://audio.crestinortodox.ro/oetry...ian_Moise.html
Vechi 13.04.2011, 21:10:14
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Implicit

Cred ca ar trebui sa dezvoltam mai mult relatia dintre Maica Domnului si fiecare dintre noi ca o reltie iubitoare dintre mama si fiu/fiica. Mi-a placut mult exemplul dat de parintele Arsenie Papapcioc "o copila se ruga la Maica Domnului- Maica, te rog sa-mi fii Mama, iar Maica Domului i-a raspuns: te rog sa-mi fii fiica".
Reply With Quote
Vechi 13.04.2011, 21:20:41
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval Vezi mesajul
Cred ca ar trebui sa dezvoltam mai mult relatia dintre Maica Domnului si fiecare dintre noi ca o reltie iubitoare dintre mama si fiu/fiica.
Din pacate , modernismul asta prost inteles , a schimbat si a racit acest raport firesc , atat de uman pana la urma ! Spunea cineva, parca eduardd , ca cea mai mare durere a Maicii Domnului este ca nu-i mai cerem aproape nimic . . . , groaznic de adevarat !
Vechi 30.04.2011, 11:41:02
Ana-Maria N's Avatar
Senior Member

Implicit Pr Sofian Boghiu

http://www.youtube.com/watch?v=FOrTp...eature=related
Vechi 27.05.2011, 21:29:21
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Smile Din suflet , pentru suflet . . . !

http://www.maicadomnului.ro/poezii_c9.html
Attached Images
File Type: jpg index.jpg (8,8 KB, 0 views)
Vechi 04.06.2011, 14:38:42
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Smile

Citat:
În prealabil postat de clujeanul33 Vezi mesajul
Eu, preaspurcatul EXIST datorita rugaciunilor Maicii Domnului..
Slava tie - Imparateasa cerului si a pamantului!
" Noi suntem cinstitori ai Maicii Domnului . Am putea zice ca am cinstit-o pe Maica Domnului inainte de a sti ceva despre cinstirea Maicii Domnului .Pentru ca aceasta tine esential de ORTODOXIE . Nu se poate sa fi ORTODOX si sa nu fi cinstitor a Maicii Domnului si mai ales nu se poate sa-I slujesti Domnului Hristos in ORTODOXIE fara sa te raportezi la Maica Domnului " . ( Teofil Paraian ) . Asa ca draga frate pot spune ca noi existam , datorita rugaciunilor Maicii Domnului , ce mijloceste neancetat in fata Bunului Dumnezeu pentru noi . Sa n-o uitam nicicand , si s-o slavim neancetat :Preasfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu , miluieste-ne pe noi !
Vechi 26.06.2011, 21:25:04
Ana-Maria N's Avatar
Senior Member

Implicit din 'Staretul meu Iosif Isihastul'

Toți Sfinții au adus multe laude Maicii Domnului, dar eu nu am găsit o laudă mai frumoasă și mai dulce cu care să o chem în fiecare clipă decât aceasta: «Maica mea! Dulcea mea Măicuță!»…

De îndată ce noi o strigăm, ea aleargă imediat spre ajutor. Nu apuci să spui: «Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, ajută-mă!», că îndată, ca un fulger, străbate mintea și umple inima de luminare. Și atrage mintea spre rugăciune, iar inima spre dragoste. De multe ori petreci întreaga noapte în tânguiri și strigându-o în rugăciune, îi aduci laude ei și mai ales Celui pe Care îl ține în brațe” .
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis N.Priceputu Umanitare 60 29.10.2016 00:53:16
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. alexmatei Spiritualitatea ortodoxa 0 16.03.2012 20:22:04
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... silvia55 Umanitare 0 08.09.2011 00:30:10
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru E_my Umanitare 27 05.01.2011 20:54:54
un preot are nevoie de ajutorul nostru cristy Umanitare 3 15.10.2009 11:36:32