![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Aici am găsit o mică raclă cu sfinte moaște, înconjurate în ceară și neacoperite cu nimic. Capacul era deschis. Se găseau acolo moaște ale martirilor din Aiud, dar și altele pe care nu mi le mai amintesc. Este singura raclă pe care am vazut-o total neacoperită.
Mănăstirea se află în județul Hunedoara. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Care ar fi folosul duhovnicesc obținut?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se spune ca niste Moaste pt a fi canonizate, trebuie sa fie si frumos mirositoare, printre alte conditii.
Sunt curioasa, ma intreb daca moastele miros toate la fel, sau difera si cum este acest miros. Alta intrebare: e posibil sa isi dezvaluie mirosul in functie de credinciosi, adica la anumite persoane sa nu miroasa de loc, sau prea putin, iar la altele sa miroasa mai puternic? Cine stie sa-mi raspunda? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Despre acesta ce stiti, miroase frumos, sau cand l-au scos din cosciug mirosea frumos? Mi se pare ca inca nu e canonizat, e in cercetare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e canonizat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pt mine e. Pt ca vreau sa-mi explic o experienta pe care am avut-o legata de niste Sf Moaste. Mai multe nu as zice inca. Imi cer scuze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puteti ajunge sambata intre orele 13-16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori mă gândesc, sau am citit/ auzit, că moaștele sau racla în care se află sunt unse cu mir - ceea ce ar putea explica mirosul frumos... Nu știu... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel pentru racla Sfantului Ioan Rusul | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 02.08.2011 17:20:01 |
Racla Sfantul Mina | andreea9 | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 04.05.2011 06:56:48 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|