|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Astazi a nascut Loredana (Lore86) 

Să ne bucurăm împreună pentru cel de-al patrulea copil al Loredanei. Ea este și nașa fetiței mele, de aceea am primit mesajul de îndată ce bebelul a venit pe lume. Slavă Domnului și bucurie părinților și frățiorilor pruncului Matei!   
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Dumnezeu sa-l binecuvanteze, atat bebelusul cat si pe parintii lui!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Un creștin în plus în lume nu poate fi decât motiv de bucurie, să mulțumim lui Dumnezeu. Domnul să-l binecuvânteze, să-l apere și să-i dăruiască harul Său. Felicitări doamnei Loredana și familiei.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Încă ceva drăguț: | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Dumnezeu și Maica Domnului să le binecuvânteze toată familia și pe pruncul Matei!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Slava lui Dumnezeu, pentru aceasta sfanta minune(nasterea pruncului)...felicitari,sanatate mamei si puiutului...Doamne Ajuta!!!
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Sa binecuvinteze Dumnezeu intreaga lor familie,care este una mai mult decat minunata si bine-placuta Lui.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ma bucur pentru ea. Acum o sa aiba cateva luni timp sa stea pe forum, pana creste.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Mă îndoiesc că va avea timp de forum, când "echipa" s-a mărit.    | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Copilul nascut in afara casatoriei | Elisa39 | Nunta | 37 | 16.01.2018 10:32:25 | 
| Dorinta de a te fi nascut in alta epoca | costel | Generalitati | 19 | 08.02.2011 18:47:06 | 
| Pentru mine astazi s-a nascut o stea! | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 19.03.2009 17:15:31 | 
|  |