![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ionela nu trebuie sa ma asculti pe mine,era doar o parere bazata pe scrierile sfintilor parinti in legatura cu subiectul respectiv.La fel cum este si parerea ta personala despre mine.Atata tot,Doamne ajuta,ma duc sa ma culc ca e dimineata la mine si nu prea am dormit,Doamne ajuta! :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=teal]- ai putea sa argumentezi de ce postarile mele sunt lipsite de respect si nu au nimic cu ortodoxia?[/COLOR] [COLOR=teal]- cum ar trebui sa fie postarile care sa aiba ceva comun cu ortodoxia? Umile? Servile? N-am ințeles? [/COLOR] [COLOR=teal][/COLOR] [COLOR=teal]Am dreptul de expresie ca tine si ca toti din preajma. De ce urmaresti tu sa-mi bagi pumnul in gura? Cu ce drept? Cine esti si ce vrei? Inca nu te-ai dezbarat de practicile comuniste? [/COLOR] [COLOR=teal][/COLOR] [COLOR=teal]Daca ti-ar sta in putere, ce mi-ai face pentru adevarurile pe care le spun? M-ai arde pe rug? Au trecut timpurile!... [/COLOR] [COLOR=teal][/COLOR] [COLOR=teal]Eu nu dau lectii nimănui dar, daca te deranjează adevărurile pe care le spun, nu citi ce scriu. Pentru că numai adevărul deranjează. [/COLOR] [COLOR=teal][/COLOR] [COLOR=teal]Sunt un om liber și-mi iubesc libertatea si militez pentru libertatea spiritului. Stii ce inseamna asta? Se pare ca nu? Informeaza-te ca sa nu te mai trezesti vorbind aiurea. [/COLOR] [COLOR=teal][/COLOR] [COLOR=teal]Cine mă tolerează pe mine si de ce ar face-o? De ce ti-e teama de mine de chiar la a doua postare, ma ataci? Cu ce ganduri ai venit aici si intuiesti ca eu ti-as fi o piedica? [/COLOR] [COLOR=teal][/COLOR] [COLOR=teal]Sunt cu ochii pe tine! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]E o simpla postare gasita pe internet si fiecare isi poate exprima o parere. Imi cunosti parerea ca sa ma acuzi de minciuna?[/COLOR] [COLOR=green]Eu nu mi-am exprimat parerea personala vizavi de aceasta postare...[/COLOR] ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In concluzie, admit ca s-ar putea sa gresesc, dar mesajele tale imi amintesc de campania de dezinformare care se face pe net de catre oameni care nu numai ca l-au pierdut pe Dumnezeu, dar vor sa-i duca in ratacire si pe ceilalti care Il cauta, sau Il au in suflet. Tocmai acesti oameni traiesc sub semnul minciunii universale la care face referire Orwell. Iti doresc sa nu fii unul dintre ei. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 16:22:32 |
Adormirea Macii Domnului | Bogdan N | Generalitati | 0 | 15.08.2011 12:48:47 |
Adormirea Maicii Domnului | partenie | Diverse Sarbatori | 20 | 15.08.2009 21:19:08 |
Adormirea Maicii Domnului | Laurentiu | Diverse Sarbatori | 1 | 15.08.2008 20:25:15 |
adormirea maicii domnului | Pupi | Generalitati | 1 | 12.08.2008 13:13:16 |
|