![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru rugaciunile voastre.
S-a dus la Domnul bunica mea in dimineata asta. Dumnezeu s=o ierte si s-o odihneasca. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu s-o odhnească pe Maria în lumea celor drepți. Amin ! +
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu s-o ierte si sa-i fie tarana usoara bunicii tale, Maria.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu s-o ierte si s-o odhineasca pe bunica Maria si s-o aseze in randul celor drepti. Vesnica pomenire!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Condoleanțe ... |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu s-o odihneasca, bunicuta mea draga era o femeie tare de treaba si credincioasa. Nu-mi vine sa cred ca am pierdut-o.
|
|
|||
|
|||
![]()
Condoleanțe dargă Noesia.Dumnezeu să o odihnească și să aibă viață veșnică.
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Dorina. Are cu siguranta viata vesnica, as fi vrut sa aiba un pic mai multa viata pamanteasca, dar asta e, asa a hotarat Domnul ca e mai bine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta Maria, in loc de odihna si in loc cu verdeata!!! ![]() Ne aducem aminte de cuvantul Sfantului Isaac Sirul, care spune:" Inima care iubeste, si pe oameni si pe dobitoace se roaga intodeauna cu lacrimi pentru ca toata zidirea sa se curateasca", deci si noi cu indraznire cerem de la Dumnezeu ajutor tuturor celor din veac adormiti, strigand unele ca acestea: Tatal nostru, usureaza intristarea parintilor pentru pierderea fiilor; Tatal nostru, fa ca cei ce nu te-au cunoscut pe pamant, sa te cunoasca macar in cer; Tatal nostru, miluieste-i pe toti cei ce au fost ingropati fara rugaciuni; Tatal nostru, primeste in locasurile Tale pe cei ce au murit naprasnic de scrbe sau de bucurie; Tatal nostru, tuturor celor ce mor, trimite-le pacea si odihna Sfintilor; Tatal nostru, pentru rugaciunile celor ce au patimit fara vina, iarta pe cei pacatosi; Tatal nostru, celor adormiti usureaza-le intristarea cu nadejdea intalnirii in Sionul cel ceresc; Tatal nostru, iubirea cea nemarginita, odihneste sufletele adormitilor robilor Tai! [ACATISTUL CATRE DUMNEZEU TATAL PENTRU CEI ADORMITI] [(20 IULIE)] |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu s-o odihneasca in pace
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voi va rugati impreuna in familie? | glykys | Morala Crestina | 56 | 21.04.2012 18:22:01 |
Sf. Ieromartir Isidor si cei 72 impreuna cu el | pilgrim1 | Diverse Sarbatori | 1 | 25.01.2011 00:07:36 |
Veszprem - plangand impreuna | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 16.02.2009 11:43:22 |
Impreuna pt totdeauna? | andreea_teo | Nunta | 13 | 04.07.2007 10:05:51 |
|