![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Doamne, Doamne, cat te-am cautat si nu Te-am gasit! Tu erai in mine, dar eu eram in afara mea!" (Fericitul Augustin)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cuget deci exist... deci cugetarea este faptul cel mai sigur al existentei noastre. Intrebarea este , catre ce cugetam? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre judecata de apoi.... as vrea sa pot vedea ce a vazut Sf. Ioan cand a scris-o... dar eu cred ca e total neinteleasa de multi... Viziunile de acolo sunt ca orice din lumea asta: trebuie talcuite/interpretate dar numai de cei care au cunostintele necesare sa faca asta, restul vor gresi mult. Gandeste-te ca sufletul vine de la Dumnezeu si are esenta Lui cunoscand foarte bine ce e rau si ce e bine. La judecata de apoi sufletul tau nu te va lasa sa fii in rai, te va mustra constiinta pentru faptele tale! Acela va fi iadul cel mai cumplit! (parere personala) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
pai te iarta, daca iti vezi pacatul si iti ceri iertare
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca eu stau la casa si-mi fac o fosa , si un nebun vine si sare in ea si moare, sunt vinovat eu? |
|
||||
|
||||
![]()
Este o realitate personala nu o inchipuire personala, nu cauta sa rastalmacesti cuvintele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu asa am procedat cu ani în urma. O sa zici ca la fel procedeaza si musulmanii etc si ramân musulmani. Nu cred. Fa tu însuti acest lucru, roaga-te, fi gata sa accepti orice si o sa vezi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ortodoxia e alegerea mea dintre marile religii. Stiu in mare ce sustin budistii, hinduistii si musulmanii si nu subscriu la filosofia/teologia lor. Este vorba de credinta aici, iar despre VT ti-am scris cate ceva la topicul celalalt.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adevarata Pocainta | alecsandru | Pocainta | 27 | 19.10.2011 00:57:11 |
Ortodoxia,adevarata credinta | strajeru | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 26.11.2007 02:34:21 |
Adevarata credinta | Agatha | Generalitati | 69 | 28.02.2007 23:08:35 |
|