Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2009, 22:03:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
vesti bune si pentru aceasta familie... tocmai am aflat ca au primit carutul dorit, de la o doamna din Tulcea. se vede cum Dumnezeu nu lasa pe nimeni cu mana intinsa !
Asa este Mirela !
Vechi 23.09.2009, 20:43:02
mirelat
Guest

Implicit De la fam. Dumitrescu

M-a rugat aceasta familie sa postez urmatorul mesaj din partea lor:

doamna mirela va rog stiu ca puteti intra pe forumul crestin ortodox spuneti va rog multumiti din partea noastra lui doamna anca ,doamna gabriela si delia cat si cei care ne-au trimis alimente si hainute va rog mult de tot , ne vom ruga pentru toti multumesc mult pentru tot Dumnezeu sa va ajute si daca puteti spuneti ca v-am trimis poza cu buletinul facut si acum vrea parintele sa vb cu cei care vor la nr afisat in topic jecu sebastian
va dorim tot ce e mai bun si ,Dumnezeu sa va aibe in grija pe toti .

aici este si poza cu buletinul -
Attached Images
File Type: jpg moto_0017.jpg (34,0 KB, 42 views)
Vechi 29.09.2009, 19:28:30
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
M-a rugat aceasta familie sa postez urmatorul mesaj din partea lor:

doamna mirela va rog stiu ca puteti intra pe forumul crestin ortodox spuneti va rog multumiti din partea noastra lui doamna anca ,doamna gabriela si delia cat si cei care ne-au trimis alimente si hainute va rog mult de tot , ne vom ruga pentru toti multumesc mult pentru tot Dumnezeu sa va ajute si daca puteti spuneti ca v-am trimis poza cu buletinul facut si acum vrea parintele sa vb cu cei care vor la nr afisat in topic jecu sebastian
va dorim tot ce e mai bun si ,Dumnezeu sa va aibe in grija pe toti .

aici este si poza cu buletinul -
Mai e valabim contul ala din banca?
Vechi 30.09.2009, 04:42:05
mirelat
Guest

Smile ma bucur ca vrei sa-i ajuti si pe acesti oameni !

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Mai e valabil contul ala din banca?
DA, au confirmat ca este valabil.

Doamne ajuta!
Vechi 30.09.2009, 12:09:53
gabrielacoada gabrielacoada is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.06.2009
Implicit sa facem putina milostenie!

Buna ziua tuturor celor de pe forum.
As dori sa solicit aici un ajutor pentru familia Dumintrescu. Daca punem mana de la mana poate reusim sa-i ajutam sa cumpere o masina de spalat. Este chinuitor pentru Iuliana, mama copiilor, sa spele la mana cu apa rece. Vara nu este o problema asa de mare, dar iarna este de-a dreptul chinuitor. Si ca sa speli la mana hainutele a 3 copii plus 2 adulti e un chin destul de mare. In plus hainele se usuca mai greu iarna daca nu sunt scurse foarte bine. Conditiile in care locuieste aceasta familie sunt destul de vitrege.
Daca am da fiecare o suma modica poate reusim sa facem un bine. Sper din toata inima sa ii putem ajuta. Daca as putea le-as cumpara eu una, dar din nefericire,nu imi permit acest lucru. Datele lor sunt trecute pe acest forum.
Doamne ajuta!
Vechi 30.09.2009, 12:34:30
gabrielacoada gabrielacoada is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.06.2009
Implicit multumiri d-lui sau d-nei anonim

Transmit aici multumiri din partea familiei Dumitrescu pentru persoana anonima care i-a ajutat la un moment dat

"multumim din suflet domnului anonim sau doamnei anonim multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute"
Vechi 01.10.2009, 05:13:29
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabrielacoada Vezi mesajul
Daca punem mana de la mana poate reusim sa-i ajutam sa cumpere o masina de spalat.
cam cat ar costa o masina de spalat?
Vechi 01.10.2009, 18:59:00
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
cam cat ar costa o masina de spalat?
cred ca intre 8 si 12 milioane (intre 800 si 1200 RON). A mea a costat cam 11 milioane acu' 18 luni.

Bogdan.
Vechi 02.10.2009, 08:38:43
mirelat
Guest

Implicit

Multumesc de informatii, Bogdan. Eu ma gandisem ca ar fi pe undeva la vreo 4 mil., ca nu cred ca e cazul sa se "arunce" la una prea desteapta sau de ultima generatie. In fine, eu o sa pun ceva la masina asta, si poate mai sunt si altii care doresc sa dea o mana de ajutor acestei mamici harnice, si la randul ei darnica.
Vechi 02.10.2009, 08:44:01
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Multumesc de informatii, Bogdan. Eu ma gandisem ca ar fi pe undeva la vreo 4 mil., ca nu cred ca e cazul sa se "arunce" la una prea desteapta sau de ultima generatie. In fine, eu o sa pun ceva la masina asta, si poate mai sunt si altii care doresc sa dea o mana de ajutor acestei mamici harnice, si la randul ei darnica.
O masina cu storcator separat ,marca Daewoo ,neautomata ,foarte buna ,costa 500 lei.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fericiti cei saraci cu duhul! patinina34 Generalitati 31 27.04.2012 01:00:27
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11
Saraci si cu datorii! rusumadena Umanitare 0 16.12.2010 18:59:04
Salarului preotilor saraci Indraznetul Generalitati 13 04.02.2008 20:55:48