|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
  ! Si chiar nu inteleg cum poti compara crestinii cu camikaze! Noi nu avem razboi sfant si nici nu suntem fanatici. Cine vrea sa fie crestin, bine, cine nu, e alegerea si mantuirea lui! Oricum, astept sa posteze un profesor de religie sau un "fundamentalist" care sa iti explice mult mai bine pedagogia predarii acestei pilde la clasa a 3a! 
				__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Gen d'ul Andrei, ce avea emisiunea aia stupidă la Antena 1 . Văd că în apropierea mizului nopții , începi a avea umor. Sec, ce-i drept !

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Stiam de istorioara cu Solomon si copilul inca de prin clasa a doua, a treia. Nu imi aduc aminte sa fi fost speriata de treaba asta, imi aduc aminte ca mi s-a parut foarte inteligent felul in care a descoperit a cui e copilul.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Topcat, ai un ingeras in clasa a treia? ia zi, i-a placut pilda, nu-i asa? Daca ti-a mostenit inteligenta genetica, trebuie sa ii fi placut modul inteligent (si extrem de rapid si eficace) in care s-a rezolvat problema! Sa dea Dumnezeu ca el sa inteleaga mai multe decat tine si sa il descopere pe Dumnezeu!

__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Oricum, nu imi fac probleme pentru el, insa s-ar putea ca unii sa ia in serios pilda si sa o aplice mot-a-mot. Cit e el de mic, si-a dat seama singur ca sint numai povesti, de aceea il si las sa frecventeze orele de religie. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Bine faci ca il lasi! :) Poftim, un ateu isi lasa copilul sa frecventeze orele de religie si "crestinii" nostri vor sa le desfiinteze! Asta pentru topicul ce avem de invatat de la alte religii... (impropriu spus).

| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sa nu ma intelegi gresit, as prefera ca in orele de religie sa se joace
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Eh, ei se joaca mereu! Dar ce parere are el despre orele de religie? Sper ca nu l-ai indoctrinat deja cu maimutzele tale! lasa-l sa isi faca singur o idee si sa aleaga in ce sa creada!

| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu l-am influentat deloc si si-a spus deja parerea :) E fiul lui taica-su
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 13:50:25 | 
| Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 20:56:58 | 
| Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 22:46:18 | 
| Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 23.11.2009 00:26:44 | 
|  |