![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
din pacate, e specific omenirii sa vada raul, sa isi aminteasca cele rele mai mult decat cele bune...
ce e mai usor? sa recunosti: "da, am gresit", sau sa arati cu degetul si sa spui ca "din cauza lui..." sa te incrunti, sa faci misto sau sa spui "iarta-ma!" sa-i zambesti unui copil care te necajeste sau sa-i spui "fugi cu cercu'!" si au fost prea multi care si-au facut de cap acolo... eticheta si-au confectionat-o in timp, perfectionand-o. insa, care sunt oameni si judeca dupa ce vad si nu dupa ce aud, sunt sigur ca se poarta absolut normal cu ai nostri. una peste alta, nicaieri nu e mai bine ca acasa! asa ca... ce mai stati pe-acolo? treceti acasa... v-asteapta mama cu placinte poale-n brau si lapte proaspat... v-asteapta muntii astia minunati cum nu se gasesc in nicio alta parte a lumii... si v-asteapta poporul asta care, asa cum e el de necajit, e binecuvantat! Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu pe cine indemni ca io-s in Romania
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
bre ana, nu tu. ceilalti care-s plecati. ca-s o gramada...
|
||||
|
||||
![]()
Eu cu ajutorul lui Dumnezeu vreau sa ma intorc chiar, nu chiar acum dar oricum asta e intentia mea...insa problema e barbat'miu care da semne ca nu prea e patriot, dar lasa ca ii gasesc eu ac de cojoc
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bine bine, da' n-am stiut, am crezut ca vorbesti cu mine, ca eu am initiat topicul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar am spus-o la modul general. chiar nu stiam ca esti in tara. acum stiu... :)
|
|||
|
|||
![]()
sa facem distinctia necesara intre poporul roman si populatia Romaniei.
imi amintesc intr-unul dn episoadele Memorialului durerii, l-a rugat doamna Longin pe Petre Tutea sa spuna un cuvant despre poporul roman si acesta a spus atat: EXCELSIOR |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru francezi, francezii sunt cei mai culti, cei mai manierati, etc.; pentru germani, germanii; pentru scandinavi, scandinavii; pentru romani, toti in afara romanilor. Noi romanii avem un dispret inoculat despre romani, despre fratii nostri, inclusiv despre noi insine. Acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit!
Sunt destui, chiar prea multi, care nu au un comportament frumos, dar nimic nu ne indreptateste sa punem stampila negativa pe toti romanii, caci nici macar nu am avea dreptate, daca am face asa. Nu stiu care dintre popoarele "civilizate" au avut sau au asa viata grea ca a romanilor, iar lupta de zi cu zi te inaspreste, dar nu te face mai rau. Iar cei, care ies in mod negativ in evidenta, sunt exceptii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
Mentalitatea la romani | costel | Generalitati | 13 | 12.03.2012 22:04:33 |
Talentatii romani | Scotianul | Generalitati | 18 | 13.02.2012 19:25:31 |
ipocrizia la romani | Mari28 | Generalitati | 1 | 11.02.2011 16:21:17 |
ROMÁNI NEDREPTATITI | C-tin | Teologie si Stiinta | 16 | 12.01.2009 21:45:14 |
|