![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragostea e alungata de egoism si autocompatimire.
ELLL! ELL! EL! el. ala... eu, euu, EU! EUU! EUUU! |
|
|||
|
|||
![]()
Da, MARE ADEVAR !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rezolvarea problemelor prin discutii cred ca se face inainte sa apara problemele.. sau cand problemele sunt legate de "punem muraturi anul asta sau nu?". Nici macar cu copiii nu rezolv problemele prin discutii. Adica alea care se rezolva prin discutii nu sunt, de fapt, probleme. (Nu stiu cand, cum, daca-mi depasesc "problemele". Cum o vrea Dumnezeu. Si oricum, dupa astea pot sa apara altele.. macar pe astea le stiu :)) ) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ea nu stie saracuta ca in curand o sa-i piara entuziasmul asta... dar e bine ca se bucura cat are timp... daca viata ar fi asa numai povesti nemuritoare n-am mai simti ca traim. ar fi o continua reverie. wake up! viata e lupta. asa ca pregateste-te pentru marile batalii. acum trebuie sa te antrenezi... ![]() nu vreau sa o sperii dar nici sa creada ca roz e culoarea de referinta. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Si eu cred ca discutiile sunt de BAZA
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, doar daca se presupune ca se accepta dialogul si ca unul il asculta pe celalalt!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
nu discutiile. sau nu numai discutiile. forma corecta e COMUNICARE.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 18:57:03 |
am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 18:43:44 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|