|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Va rog putina rugaciune pentru cineva 

Putina rugaciune pentru Viorel, aflat la mare nevoie. Va multumesc. Bogdan. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Bine, daca esti de acord, la ora 10:00 spunem de trei ori rugaciunea "Tatal nostru" impreuna, desi suntem la distanta fizica, OK?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Gata! Nu stiu despre ce este vorba, asa ca m-am rugat "Tatal nostru". Sa-l ajute Dumnezeu! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  irina 

Sa il ajute  Dumnezeu......  Sa ajute   bunul Dumnezeu la toata lumea....
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

sa-l ajute dumnezeu.....
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa'l intareasca a trece peste incercare !

__________________ "Intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii." (Ioan 13,35) "Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Ma alatur cu tot sufletul la rugaciune 

Sigur ca si eu ma alatur cu rugaciune pentru Viorel ,doar toti santem frati crestini si rugandu-ne cat mai multi Bunu Dumnezeu il va intari sa treaca peste nevoia ce il incearca. Doamne ajuta !Multa sanatate si tarie si incredere. 
				__________________ O,vorba buna balsam pentru suflet! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

bunul DUMNEZEU sa il ajute si sa il apere si sa il mangaie  cu puterea sa cea mare | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Maicuta Domnului sa-l acopere cu Acoperamantul ei pe Viorel si sa-l ajute sa treaca prin necazul lui. Doamne ajuta 
				__________________ Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

totuși.... ce problemă are acest Viorel?
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| a te ruga pentru cineva care nu merita | ilinca20 | Intamplari adevarate | 25 | 09.02.2012 12:23:26 | 
| Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 23:45:09 | 
| Rugăciune pentru a găsi pe cineva | elom | Generalitati | 11 | 06.04.2010 16:42:26 | 
| Am si eu un cadou pentru cineva. Tu ai? | venypad | Generalitati | 13 | 24.12.2008 23:06:37 | 
| Stie cineva o rugaciune de genul asta? | Marrgot | Rugaciuni | 2 | 17.01.2008 17:06:59 | 
|  |