![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Imi pare rau, nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea cu privire la nivelul meu de intelegere |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi faceti dintr-un mare gest de iubire, pe care tineti sa il literalizati, un act criminal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin exemplul vietii pe care a duso pe pamint noi oamenii il putem urma si astfel putem invinge ispita dar numai prin HRISTOS putem fi mintuiti de DUMNEZEU.In biblie este scris ca numai prin EL putem ajunge la DUMNEZEU.Cine nu crede in IISUS HRISTOS nu crede in DUMNEZEUL care la trimis, iar prin jertfa de pe cruce oamenii au primit noul legamint facut de DUMNEZE cu oamenii. AI CITIT BIBLIA ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
topcat, nu te mai chinui; probabil nu ti-e dat sa intelegi.
Danut, ce faci? Te dai in petec? lol |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma omule, nu ai cum sa intelegi daca nu citesti biblia, in primul rand.Si chiar daca ai citit-o,reciteste-o in special cele 4 evanghelii.Decat sa pierzi vremea cu un prost ca mine mai bine pune-te si citeste Scriptura. Daca si dupa ce ai citit-o aii tot aceleasi nedumeriri si intrebari, dute la un preot, incearca sa iei legatura cu un preot. Iubirea lui Dumnezeu fata de noi se manifesta prin aceasta ca ne-a iubit atat de mult ca pe Fiul sau cel Unul-Nascut , pe care l-a dat ca oricine crede in El sa aiba viata vesnica. Ioan 3 16. Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. 17. Căci n-a trimis Dumnezeu pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca să se mântuiască, prin El, lumea. 18. Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a și fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu. 19. Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume și oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele. 20. Că oricine face rele urăște Lumina și nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească. 21. Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârșite. Si prin aceasta se arata iubirea lui Dumnezeu ca El ne-a iubit cand noi inca eram sub pacat si in vrajmasie cu El.Daca Hristos nu venea cu totii pieream, vezi in Apocalipsa.Ca nimeni nu a fost vrednic sa deschida cartea , care sa ne izbaveasca.Dar Dumnezeu s-a judecat pe Sin pentru noi.Prin Moartea Sa , Hristos a deschis portile Raiului pentru om si i-a eliberat pe toti cei drepti si care au crezut in El , de la inceputul lumii si i-a dus in Rai, acolo de unde am cazut.Dumnezeu a ales ca mantuirea sa vina in modul asta, ca indeplinire a multor profetii si fagaduinte facute celor vrednici.Dumnezeu dupa caderea in pacat a primilor parinti le-a fagaduit Mantuirea tot prin Om , prin Femeie si prin Fiul Femeie.Hristos a devenit om ca pe om sa-l indumnezeiasca, s.a.m.d. Te implor citeste Biblia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru multi oameni sacrificiul facut de HRISTOS pare nebunie dar pentru cine crede in EL e MINTUIRE. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iar eu ti-am spus ca nu ma deranjeaza. Daca doresti, mai pot repeta.
Citat:
Citat:
Sincer, daca iubeam atit de mult omenirea, nu riscam nimic. Faptul ca a riscat sa isi trimita Fiul care putea fi invins de satan mi se pare inacceptabil. Desigur, asta in contextul in care ignoram ipoteze de tip omniscienta si omnipotenta. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sacrificiul lui Hristos mi se pare nebunie
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubirea divina e diferita de iubirea umana pe care o intelegi tu topcat.
DUMNEZEU nu vrea sa distruga pe nimeni ci vrea sa se reintoarca in lumina si sa nu iubeasca pacatul, de asta IISUS nu a distrus nici un demon ci ea lasat sa aleaga ce vor sa faca eii si demonii au ales porcii. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aici sint intru totul de acord. Totusi, a incercat sa si-o exprime foarte uman
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
cruce in curte | cristiansergiu | Generalitati | 74 | 05.11.2011 18:02:27 |
Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 01:24:04 |
Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 00:58:35 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
|