Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2009, 18:34:10
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
In schimb eu am sa fiu EXTREM de dur cu tine,pentru ca ai iesit din casa buna.
Nu ma deranjeaza, poti fi ORICIT de dur
Citat:
Pentru ca asa a fost scris si profetit dinainte , iar Hristos a venit ca sa implineasca ce a fost scris despre El, precum si El a zis.Ca sa omoare vrajmasia si moartea.Trebuia ca El sa moara ca sa ne eliberezi din robia pacatului si a mortii si pentru ca asa a vrut Dumnezeu sa duca la indeplinire aceasta lucrare.Caci pana la Hristos toti ajungeau in Iad, in locuinta mortilor si toti erau captivi si buni si rai , pentru ca lumea inca nu era impacata cu Dumnezeu.Prin moartea Sa el s-a coborit in locuinta mortilor si a eliberat pe toti cei captivi ca sa-i duca in Rai.Asadar Dumnezeu a vrut ca tot asha cu moartea a venit printr-un singur om , tot asa si viata si invierea sa vina printr-un om.
Pentru ca asa a vrut Dumnezeu, e raspunsul final?
Citat:
Eu zic sa o iei mai usor cu intrebarile astea disecate si atat de patrunzatoare, caci nu cred ca poti sa le intelegi.Mai intai punete si citeste Scriptura, sau cel putin primele 4 carti din Noul Testament Matei Marcu Luca Ioan.
Imi pare rau, nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea cu privire la nivelul meu de intelegere
Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 18:38:26
topcat
Guest

Implicit

Citat:
ESTI UN PROST.

Nu-l banati, e atat de mort, saracul suflet!

Stiam ca o sa ajungi la stupiditati si absurditati de genul asta.Cretinisme de copii handicapati crescuti pe national geographic si alte canale de TV pushcate.Pentru ca asta inseamna iubire si pasare.Ca Dumnezeu s-a judecat pe Sine pentru pacatele noastre, si-a trimis Fiul si nu numai ci si Fiul ne-a iubit si a vrut sa-si dea viata pentru noi.Tu din cel mai mare gest de iubire, faci si intelegi un act barbar de crima.Urit e sufletul tau.Pune-te si citeste Scriptura si vezi cum stau lucrurile cel putin primele patru evanghelii.

NU MAI FII UN PROST, TEMBEL , TAMPIT COPIL , NEPASATOR , CI IA CARTEA IN MANA SAU CITESTEO PE INTERNET : http://bibliaortodoxa.ro/
Multumesc pentru aprecieri, conteaza mult pentru mine

Voi faceti dintr-un mare gest de iubire, pe care tineti sa il literalizati, un act criminal.
Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 18:43:25
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
deci Hristos a venit pe Pamint ca sa dovedeasca faptul ca exista cel putin un om care sa nu fie ispitit de satan?
A fost ispitit dar a invins ispita pe care noi oamenii nu o putem invinge decit cu ajutorul LUI HRISTOS.
Prin exemplul vietii pe care a duso pe pamint noi oamenii il putem urma si astfel putem invinge ispita dar numai prin HRISTOS putem fi mintuiti de DUMNEZEU.In biblie este scris ca numai prin EL putem ajunge la DUMNEZEU.Cine nu crede in IISUS HRISTOS nu crede in DUMNEZEUL care la trimis, iar prin jertfa de pe cruce oamenii au primit noul legamint facut de DUMNEZE cu oamenii.

AI CITIT BIBLIA ?

Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 18:49:02
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

topcat, nu te mai chinui; probabil nu ti-e dat sa intelegi.

Danut, ce faci? Te dai in petec? lol
Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 18:54:07
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:

Voi faceti dintr-un mare gest de iubire, pe care tineti sa il literalizati, un act criminal.
Ti-am zis ca voi fi extrem de dur cu tine.

Ma omule, nu ai cum sa intelegi daca nu citesti biblia, in primul rand.Si chiar daca ai citit-o,reciteste-o in special cele 4 evanghelii.Decat sa pierzi vremea cu un prost ca mine mai bine pune-te si citeste Scriptura.

Daca si dupa ce ai citit-o aii tot aceleasi nedumeriri si intrebari, dute la un preot, incearca sa iei legatura cu un preot.

Iubirea lui Dumnezeu fata de noi se manifesta prin aceasta ca ne-a iubit atat de mult ca pe Fiul sau cel Unul-Nascut , pe care l-a dat ca oricine crede in El sa aiba viata vesnica.

Ioan 3
16. Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.
17. Căci n-a trimis Dumnezeu pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca să se mântuiască, prin El, lumea.
18. Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a și fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu.
19. Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume și oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.
20. Că oricine face rele urăște Lumina și nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească.
21. Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârșite.

Si prin aceasta se arata iubirea lui Dumnezeu ca El ne-a iubit cand noi inca eram sub pacat si in vrajmasie cu El.Daca Hristos nu venea cu totii pieream, vezi in Apocalipsa.Ca nimeni nu a fost vrednic sa deschida cartea , care sa ne izbaveasca.Dar Dumnezeu s-a judecat pe Sin pentru noi.Prin Moartea Sa , Hristos a deschis portile Raiului pentru om si i-a eliberat pe toti cei drepti si care au crezut in El , de la inceputul lumii si i-a dus in Rai, acolo de unde am cazut.Dumnezeu a ales ca mantuirea sa vina in modul asta, ca indeplinire a multor profetii si fagaduinte facute celor vrednici.Dumnezeu dupa caderea in pacat a primilor parinti le-a fagaduit Mantuirea tot prin Om , prin Femeie si prin Fiul Femeie.Hristos a devenit om ca pe om sa-l indumnezeiasca, s.a.m.d. Te implor citeste Biblia.
Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 18:54:07
Banned

Implicit

Citat:

Se pare ca tu faci asta si nu noi.
Pentru multi oameni sacrificiul facut de HRISTOS pare nebunie dar pentru cine crede in EL e MINTUIRE.

Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 19:08:26
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Ti-am zis ca voi fi extrem de dur cu tine.
Iar eu ti-am spus ca nu ma deranjeaza. Daca doresti, mai pot repeta.

Citat:
Ma omule, nu ai cum sa intelegi daca nu citesti biblia, in primul rand.Si chiar daca ai citit-o,reciteste-o in special cele 4 evanghelii.Decat sa pierzi vremea cu un prost ca mine mai bine pune-te si citeste Scriptura.
Am spus de mai multe ori ca am citit-o
Citat:
Daca si dupa ce ai citit-o aii tot aceleasi nedumeriri si intrebari, dute la un preot, incearca sa iei legatura cu un preot.
Mi-e rusine

Citat:
Iubirea lui Dumnezeu fata de noi se manifesta prin aceasta ca ne-a iubit atat de mult ca pe Fiul sau cel Unul-Nascut , pe care l-a dat ca oricine crede in El sa aiba viata vesnica.
Sincer, daca iubeam atit de mult omenirea, nu riscam nimic. Faptul ca a riscat sa isi trimita Fiul care putea fi invins de satan mi se pare inacceptabil. Desigur, asta in contextul in care ignoram ipoteze de tip omniscienta si omnipotenta.
Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 19:09:10
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Se pare ca tu faci asta si nu noi.
Pentru multi oameni sacrificiul facut de HRISTOS pare nebunie dar pentru cine crede in EL e MINTUIRE.

Nu sacrificiul lui Hristos mi se pare nebunie
Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 19:17:49
Banned

Implicit

Iubirea divina e diferita de iubirea umana pe care o intelegi tu topcat.
DUMNEZEU nu vrea sa distruga pe nimeni ci vrea sa se reintoarca in lumina si sa nu iubeasca pacatul, de asta IISUS nu a distrus nici un demon ci ea lasat sa aleaga ce vor sa faca eii si demonii au ales porcii.

Reply With Quote
Vechi 27.11.2009, 19:27:21
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Iubirea divina e diferita de iubirea umana pe care o intelegi tu topcat.
Aici sint intru totul de acord. Totusi, a incercat sa si-o exprime foarte uman
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cruce rosie-cruce neagra dianadi Diverse Sarbatori 5 01.10.2016 12:26:21
cruce in curte cristiansergiu Generalitati 74 05.11.2011 18:02:27
Iisus pe Cruce Templier Knight Din Noul Testament 14 13.12.2010 01:24:04
Cum facem cruce? Danut7 Generalitati 88 28.09.2010 00:58:35
cruce rosie cruce neagra padrevicentiu Generalitati 1 07.08.2010 11:58:19