![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa, si acum ne-am lamurit care e cauza problemelor lui pusycat - Institutul Saint Serge din Paris. Wow. Cine s-ar fi gandit.
![]() Marimira, totusi, sa stii ca nu am avut rabdarea sa citesc ce ai postat tu. Data viitoare cred ca iti ia tot atata timp ca in loc de copy-paste sa faci un rezumat din cinci fraze. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Raspunsul meu este acelasi ca si pt.Fany Citat:În prealabil postat de Fani71 ... eu nu contest sau denigrez canoanele in general, da, ele sunt folositoare; ci spun ca nu trebuie absolutizate si ca oricum, trebuie revazut corpul canonic (unul din punctele din planul de lucru al multasteptatului sinod al Bisericii ortodoxe, de altfel). Al 8-lea consiliu ecumenic care se pune acum la cale de catre bisericile ecumeniste va avea pentru Biserica Ortodoxa exact aceeasi valoare pe care le-au avut toate cele 18 consilii ecumenice tinute de biserica romano–catolica: 0. Atita timp cit este chemat sa re-scrie credinta, chiar daca ar avea si ingeri invitati, nul va fi si blestemat de ortodoxie. si am postat textul fragmentat asa cum am putut deoarece am sperat sa fie citit parandumi-se extrem de important...alta data cand am facut trimitere la un anumit link....am constat ca nu prea sunt citite. Articolele inserate de mine erau pt. argumentarea si sustinerea postarii lui ortodoxia.i.thanatos iar la final era si rezumatul meu personal...altminteri eu consider ca ma folosesc cei care posteaza articole scriase de cei care au studiat si se pricep la teologie mai mult decat pareri pers....dar daca nu ai avut timp sau rabdare..asta e..altii au avut si chiar s-au folosit pt. ca au multumit. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Articolele inserate de mine erau pt. argumentarea si sustinerea postarii lui ortodoxia.i.thanatos iar la final era si rezumatul meu personal...altminteri eu consider ca ma folosesc cei care posteaza articole scriase de cei care au studiat si se pricep la teologie mai mult decat pareri pers....dar daca nu ai avut timp sau rabdare..asta e..altii au avut si chiar s-au folosit pt. ca au multumit.
Doamne ajuta! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar, ne-am departat muuuult de la subiect. Sper ca pusicat sa ne ierte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai dreptate,aproape toate se rezolva prin comunicare,prin impreuna participare la aproape orice,oricit de mic ar parea....sper sa nu fie nevoie de multa suferinta de la tine ca Marius sa se intoarca ...sa te intareasca Maica Domnului si pe el sa-l lumineze,Doamne ajuta!
Singura dragoste adevarata este cea care încredinteaza aproapelui viata vesnica! Sfintul Iustin Popovici Last edited by sherlock_holmes; 25.11.2009 at 13:36:30. |
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc pentru mesaje
nu as vrea sa va necajiti unul pe altul cu ce postati, fiecare isi spune parerea , eu le apreciez pe toate. eu o sa ma rog in continuare pentru mine si sotul meu si numai Bunul Dumnezeu stie ce o sa fie cu noi. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Ana-Maria, toata lumea trece prin asemenea incercari dupa niste ani de casnicie; depinde insa de fiecare cum stie sa se lupte pentru familia sa si sa refaca echilibrul pierdut din varii motive. De obicei, dupa un asemenea soc, odata acesta depasit, urmeaza inca multi ani fericiti... totul este sa aveti rabdare in a rezolva situatia.
Acum ca ai primit actele de divort, ai si motivele pe care sotul tau le invoca in acest sens. Stii acum precis unde sa te concentrezi si ce sa indrepti. Cazuri de femei cu infertilitate sunt multe. Am auzit de femei, care s-au vindecat facand multa plaja. Sunt bune si medicamentele, dar nu uita sa te rogi Paraclisul Maicii Domnului si cu siguranta te va ajuta, daca va doriti atat de mult un copil. Nu uita insa ca nu un copil va va salva casnicia, caci primul an de viata al celui nou nascut este f greu si obositor. Problemele trebuie rezolvate inainte de venirea pe lume a micutului. Si inca ceva: daca esti predispusa sa pierzi sarcina, ar trebui sa stai in pat cele 9 luni, ca sa-i dai micutului o sansa sa vina pe lume si sa va bucure cu gingasia lui. Inca nu e nimic pierdut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alta ordine de idei: se mai pot cumpara bulbi de lalele acum, ca as da o fuga... |
|
||||
|
||||
![]()
Anca, eram ironica :D Nu, in afara daca comunicam prin telefonul fara fir.
Cat despre lalele, habar n-am. |
|
|||
|
|||
![]()
buna seara
din pacate pe zi ce trece tot aflu mai multe lucruri despre sotul meu. banuiam ca era cu o persoana , o colega de servici, dar acum stiu sigur ca este cu ea. si ea este casatorita, acum a depus si ea actele de divort. este greu, foarte greu sa treci peste asa ceva. vin si sarbatorile, ma stringe in spate sa stiu ca o sa fiu singura de sarbatori, fratii, finii, cumatrii nostri au familiile lor, nu pot sa le stau pe cap. nu-mi ramane decit sa ma rog in continuare , poate il lumineaza bunul Dumnezeu si poate se intoarce acasa. dar.... cum sa mai am incredere in el, cum sa-l privesc in ochi stiind ca m-a mintit, sint multe intrebari la care din pacate nu am raspuns. dar, numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului stie cum sa le rinduiasca pe toate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutati-ma sunt disperata | patricia2006 | Umanitare | 7 | 02.09.2012 23:47:20 |
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul | diannaalex | Umanitare | 5 | 23.06.2010 09:05:36 |
|