![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca te doare cumplit, imi pare rau ca nu am cuvinte cu care sa te ajut. Nu sta singura de sarbatori.. cauta fratii, finii, cumnatii.. Si incearca sa-ti ierti sotul, daca poti. |
|
|||
|
|||
![]()
anna este foarte greu.
si eu sint o persoana cu bun simt si nu pot sa stau pe capul oamenilor. nu vrea sa ma simt in plus. sotul il iert, pentru ca stiu ca e un om bun si cu suflet mare, dar persoana asta a intrat sub pielea lui si....a reusit sa-mi distruga casnicia. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar spuneai ca este credincios, ca a fost pe muntele Athos..etc. Cum a ajuns sa faca astfel de lucruri? Duhovnicul vostru stie? Nu l-a sfatuit nimic?
Cum isi imagineaza ca va fi fericit calcand peste taina casatoriei? Sau intemeind relatia pe minciuna si adulter... Citat:
Si eu inteleg partial povestea ta: - si al meu sot isi construise o viata complet separata de a mea. Dar chiar nu mai aveam nimic in comun. Parca tot ceea ce facea, facea special sa nu pot participa si eu. Pana si la petrecerile organizate la locul lui de munca (unde toti veneau cu familiile!) gasea scuze ca au sa nu vin. - de aceea ma irita cand aud opinii ca sotii trebuie sa aiba "independenta".. al meu a avut cata independenta a dorit! Pana la punctul in care mi se parea ca stau cu un strain in casa. - acasa nu vorbea deloc cu mine.. spunea ca nu are subiect de discutie. -dar insista ca eu trebuie sa-mi gasesc preocupari independente de ale lui! Ca nu pot sa astept sa ma "distreze" el, cica.. pana la punctul in care insista sa ies si eu in baruri cu prietene! - plictisul: si al meu sot mi se plangea de plictiseala care domneste in casa - nefericirea.. la fel. Asta este o capana, parerea mea, sa te simti vinovata pt ca sotul tau este nefericit. Ei, nu este chiar asa. Pentru nefericirea pe care o simte, chiar el este responsabil. Citeste ce scrie Sf. Ioan Gura de Aur despre casatorie: el insista ca barbatul sa-si iubeasca sotia indiferent de vrednicia ei! Chiar daca este urata, lenesa, vicioasa etc. Modelul iubirii sotului fata de sotie este chiar iubirea lui Hristos fata de biserica. Hristos a iubit biserica de la inceput, cand era urata si murdara.. a curatat-o si a inaltat-o! Iti spun toate acestea cu mult drag, ca sa nu te invinovatesti ca nu ai fost destul de buna pentru el sau ca nu i-ai dat libertate. Nu exista asa ceva! daca doi oameni se iubesc, nu vor cauta libertate, ci vor pretui toate momentele petrecute impreuna. Te rog sa observi ca si al meu sot imi dadea aceleasi sfaturi vehiculate aici de Anna: sa fiu independenta, sa ma afirm ca o femeie care ar putea fi atractiva pt alti barbati. Cata "generozitate"! De fapt este doar o incercare de mutare a responsabilitatii ruperii relatiei pe umerii celuilalt. In fond orice ai fi facut, pentru el nu ar fi fost suficient de bine! Nu trebuie sa te invinovatesti decat pt pacatele inaintea lui Dumnezeu. Atat. In rest stiu ca te doare mai mult decat poti exprima in cuvinte, doare pana si carnea de pe tine.. dar nu ai ce face, trebuie sa treci prin asta. Maica Domnului sa te ajute. |
|
|||
|
|||
![]()
anna multumesc de mesaj
dupa ce citesc , ma rog, simt ca am mai multa putere sa trec peste asta. asa a facut sotul meu , m-a facut sa ma simt vinovata ca el nu a avut una alta. si sincer si eu ma invinovatesc acum ca poate din cauza mea nu a mers casnicia. este credincios, mergeam impreuna la preot, faceam canoanele impreuna, ne rugam impreuna, dar...de cind a aparut colega s-a dus totul pe apa simbetei. am vazut si am simtit ca atunci cind este bine trebuie sa-si bage coada cel de jos sa strice planurile. imi este cumplit sa cred ca nu se mai intoarce, dar la fel de cumplit imi este sa incep o alta relatie, mi-e frica, oamenii sint rai. al meu sot este bun si atent si sufletist si a reusit una sa mi-l schimbe, dar restul........ |
|
||||
|
||||
![]()
Sper ca Dumnezeu sa-i lumineze mintea sotului tau, si sa se intoarca acasa, acolo unde-i este locul, alaturi de tine, sotia lui.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oamenii nu sunt rai...sunt si rai, dar in egala masura sunt si oameni buni..... |
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii nu sunt rai, ci faptele lor sunt rele. Trebuie sa disociem omul de faptele sale, caci omul are posibilitatea de a se spovedi si de a se indrepta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acatistul Sfantului Arhanghel Rafail
(Sfantul Arhanghel Rafail este, conform traditiei, vindecatorul celor bolnavi si calauzitorul tainic al celor ce calatoresc cu treburi si cu griji, precum si ocrotitorul nuntii si al dragostei conjugale). http://www.crestinortodox.ro/acatist...hanghel-rafail |
|
||||
|
||||
![]()
Pusichet, daca totul mergea asa bine in casnicia voastra, daca barbatul tau este om credincios si schimbarea s-a intamplat in mod subit, poate ar trebui sa iei in calcul si posibilitatea unor vraji... si aici nu e de joaca!!!! Eu as fi de parere sa citesti si acatistul Sf. Ciprian: http://www.crestinortodox.ro/acatist...ntului-ciprian si sa dai acatist pentru dezlegare de vraji. Sa te ajute Dumnezeu sa treci prin aceasta incercare!
|
|||
|
|||
![]()
Pusichet, poate ar fi bine sa vorbesti si cu sotul doamnei respective si sa faceti un plan de actiune...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutati-ma sunt disperata | patricia2006 | Umanitare | 7 | 02.09.2012 23:47:20 |
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul | diannaalex | Umanitare | 5 | 23.06.2010 09:05:36 |
|