![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am spus ca sunt numai lucruri rele , asta e un nou bonus de la tine. SUnt bune, caci calugarii pun accent pe rugaciune, slujire, infranare. Am fost o data la manastirera Sf, Andrei si mi-a placut atmosfera de acolo. Calugarii vorbesc foarte frumos, sunt smeriti. Am mai vizitat si manastirile Moldovei in excursii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce cauti aici , doamna?
|
|
|||
|
|||
![]()
ti-am scris dincolo, ai si tu un fix, domnule
|
|
||||
|
||||
![]()
Danut, nu ti-o spun cu nicio rautate, dar nu imi place cum vorbesti cu Doriana. Vorbeste cu duhovnicul tau, banuiesc ca ai, si spune-i daca e de acord cu ce faci. Numai bine si Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu vorbesti numai despre exemplele negative din Bisericile de mir si de preotii care nu stiu cum ti se par tie...din ce ai putut cunoaste! Nu este un bonus, aproape in toate mesajele aduci marturii negative despre Biserica Ortodoxa si pui la indoiala credinta noastra, a crestinilor ortodocsi, faptele bune pe care le fac acestia pentru aproapele lor si ii cataloghezi numai ca fiind superficiali si atat...in opozitie cu credinta din cultul tau, ori mie nu mi se pare normal!! Oricat ai vrea si orice ai vrea sa insinuezi, noi suntem crestini ortodocsi de 2000 de ani, ne pastram credinta cum putem si pentru asta ne-a ajutat si ne ajuta Dumnezeu mereu sa ne indreptam atunci cand gresim!! Asta este istoria noastra, a romanilor crestini ortodocsi si a Ortodoxiei pe acest teritoriu...o istorie atat de stabila fata de cea a Americii...continent pe care au aparut cele mai numeroase secte, si asta pentru ca au pierdut contactul cu Crestinismul Adevarat! Biserica Ortodoxa de la Ierusalim spune totul, nu s-a schimbat nimic din Credinta noastra, nu am parasit nicio Biserica, nicio dogma si nici o farama din Istoria Crestinismului fata de care avem un respect profund...este aceeasi Biserica care ne asteapta pe toti crestinii, ca o mama a Crestinatatii!!! Asta este parerea mea, majoritatea sectelor sunt aparute in America...din profeti care au primit profetii pe acest teritoriu indepartat de noi, de Ieruslim, de succesiunea apostolica si de toate...dar bazandu-se pe interpretarile lor singulare! Eu nu pot sa acord credit unor asemenea oameni si interpretari...cu atat mai putin unui Adevar care vine peste Credinta Adevarata lasata intregii lumi de Hristos si cu porunca de a o pastra, si pastrata de noi de atatea secole si cu atata jertfa! Noi suntem singurii care am pastrat Cuvantul lui Dumnezeu, de aceea nu am fost deschisi la dogme straine de Sfanta Scriptura, la modificari si interpretari singulare...Sfintii nostri Parinti atunci cand luau o hotarare veneau din toate colturile lumii pentru a o lua...nu a existat in istoria niastra vreun Sfant Parinte care sa afirme ceva contradictoriu fata de ceilalti, si asta inseamna Unitatea in Credinta si Pastrarea ei!!! ![]() Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Andrusca , as vrea sa nu mai discutam despre "noi" si "voi", caci iese un meci urat. Cum am spus, nu exista doua tabere, ci crestini particulari care mai si gresesc, uneori chiar mult. Deci as prefera sa discut idei, nu culte, doctrine si nu oameni. Poti face asa ceva? Daca ne mancam in continuare unii pe altii nu va iesi nimic bun, va parea ca atac cultul tau si Danut isi va iesi iar din matca, intr-un fel sau altul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atunci de ce insinuezi ca voi incercati sa ne aduceti la cunostinta Adevarul, si noi nu suntem deschisi sa il primim...cumva noi nu suntem crestini, tot te intreb acest lucru? Atitudinea voastra si minciuna in care traiti va situeaza intr-o alta tabara, cea a ereticilor! Eu am spus de la inceput ca Biserica Ortodoxa este cea Adevarata, asta este esentialul si toate argumentele posibile conduc spre aceasta concluzie!! Antiteza o faci tu, tot etaland numeroasele fapte bune facute de adeptii cultului tau, credinta, darurile primite de la Duhul Sfant si lipsa de credinta a poporului nostru pentru care traim in saracie si nu ne sunt ascultate rugaciunile!!! Nu recunosti? Care este sensul existentei sectei tale si tuturor celor existente in acest moment, cand pana la interpretarea lui Charles si darul primit de singurul "credincios de pe Terra" ( si atata erezie e greu de inteles pentru orice ortodox!!!) toata lumea era crestina....cumva ne situezi in alta tabara, nu suntem crestini, dar ce suntem...ce nevoie avem de Adevarul vostru, de interpretarea unui om, cand Hristos a lasat un mesaj atat de clar si limpede intregii lumi??? Voi v-ati situat in afara Adevarului, este alegerea voastra si tabara voastra...eu nu am de ce sa te menajez, pentru ca nu ma joc cu minciunile, ipocrizia si ereziile ca si cum ar fi Adevar!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Deci asta e exact tonul pe care nu mai vreau sa discut. Prefer sa citesc in liniste ce scriu altii daca nu se poate altfel.
|
|
||||
|
||||
![]()
sa asmuta, sa bage zanzanie, sa arunce cu noroi in Adevarata Credinta. offff danute, n-ai priceput nici acum. daca te bagi in card cu ei, te umpli de noroi.
uite ce zice preotul Cleopa, nu ca tu nu ai sti, dar : "- Ce se întâmplă cu cei ce cunosc pe Hristos ca Dumnezeu, se roagă Lui, fără să cinstească pe Maica Domnului, pe sfinti si Sfintele Taine? - Este erezie a nu recunoaste pe Maica Domnului si Sfintele Taine. Este erezie, cădere în anatema. - Foarte multi neoprotestanti care se interesează de Ortodoxie spun că sunt ortodocsi prin convingerile lor, dar nu vor să intre în Ortodoxie. - Înseamnă că nu sunt convinsi! - Au nădejde de mântuire? - Nu! Mântuire este doar în Biserica Ortodoxă, în Hristos." este dintr-un interviu. cei carora incerci sa le explici nu vor sa inteleaga, si te lupti cu morile de vant. mi-a dat seama de asta tot citind. nici unul nu a venit sa invete ceva. au venit doar sa "propovaduiasca" ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|