![]() |
![]() |
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Toleranta implica egalitate. Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 16.12.2009 at 23:31:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Primaria a gresit, dar eu chiar cred ca nu aveau habar ce se va isca.
Aceeasi organizatie a cerut ca, concertul Adventistilor sa nu se desfasoare in piata de langa Statuia lui Stefan cel Mare, iar primaria a fost de acord. Eu cred ca tot timpul cat l-au pierdut cu facutul pancardelor si chematul oamenilor, puteau sa mearga iar la primarie Poate cineva va rog, sa-mi explice 2 chestiuni? Multumesc anticipat. Nu inteleg cum trebuie sa se poarte crestinii in post. Si inca ceva, de ce Menora a fost pusa "prada de razboi" la statuia lui Stefan? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am idee, probabil ca e asa... Ati vazut polemicile in legatura cu acel steag negru-galben-alb? Cei care au purtat steagul si au participat nu cunosteau semnificatia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E acelasi gen de demonstranti ca la mitingurile anti cip. Tu crezi ca femeile ala de peste 60 de ani au idee ce e aia tehnologie RFID?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Genul ala de oameni nu e doar usor de condus ci si de indoctrinat. Personal cunosc pe cineva care a participat si am avut o discutie zilele trecute, iar ura cu care mi-au spus "bine le-a facut!" , referindu-se la evreii ucisi in lagarele naziste, pur si simplu m-a infiorat . D-ne iarta-ma! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Valori diferite.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ortodox la slujba evreiasca | fanietta | Iudaismul | 51 | 26.08.2016 13:34:19 |
Dezbatere ortodocsi-baptisti; Chisinau | Ioana-Andreea | Secte si culte | 44 | 06.11.2010 21:39:48 |
85% Ortodocsi | andreicozia | Generalitati | 100 | 11.01.2010 22:40:12 |
|