![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Order,nu m-am referit la Noua Ordine,m-am referit ca Order=ordine,ceea ce ti-am spus ca nu prea ai in ganduri.Nu cred ca vei mai gandi la fel peste cativa ani,omul se maturizeaza din scoala generala pana la facultate.
Cica nu stiu ce e dovada.Daca ati vrea dovezi,ati cauta declaratiile acelui medic si multi altii.N-oi vrea sa caut eu de avorturi,ca sa te multumesc pe tine.Cauta pe youtube dovezile ca fatul este O PERSOANA din momentul conceptiei.Un persoana minuscula,dar o PERSOANA.Cand cineva intrerupe evolutia,intrerupe viata. Pe acest forum,e un topic,numit Teologie si stiinta.Vedeti acolo multe marturii ale oamenilor de stiinta. Prima data,ati spus ca vreti dovezi istorice despre existenta lui Iisus,acum,ca vi le-am dat,spuneti ca,de fapt,voi credeti in existenta ca om,ca va refereati la dovada laturii divine. Aaaa,cat despre pedeapsa pana la a 3a generatie,tot oamenii de stiinta au spus ca ,daca o mama are o boala,boala poate sa nu se transmita la copil,dar sa se transmita la ceilalti descendenti.Asta,DOAR PANA LA A 3A GENERATIE. Coincidenta?
|
||||
|
||||
![]()
Plus ca,in dovezile aratate,sotia lui Pilat vorbea si de invierea unei fetite,deci aveti si demonstratia laturii divine.Daca cereti dovezi,macar cititi-le.
|
|||
|
|||
![]()
Nu e o coincidenta ci o prostie
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am auzit pe cineva cum vorbea despre existenta unor spiridusi. O fi asta o dovada ca spiridusii exista? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
mai investigheaza.
Si cam ce dovezi ati vrea pt latura divina?De minuni cititi si nu credeti,de oamenii vindecati dupa atingerea Crucii de la Ierusalim,nu credeti.Poate doar daca veti fi partasi la o minune,abia atunci.Caci ce dovada,decat sa ascultati minunile din vietile oamenilor? Chiar de le cititi,tot nu credeti. Deci ar trebui sa vi se demonstreze veridicitatea Bibliei.Dar tot nu credeti.Asa ca,degeaba. Daca ai spus ca tu crezi in latura umana a lui Iisus,cum explici exactitatea profetiilor din Vechiul Testament?"camasa Mea au aruncat-o la sorti",etc...sunt o gramada,care s-au indeplinit. Cum explici ca locul Rastignirii e exact centrul Pamantului?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu-mi explic deloc, pentru ca centrul Pamintului e cu citeva mii de km mai jos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar,dat fiind ca ati spus ca latura umana e demonstrata,automat si descriere Rastignirii e.Si I-au aruncat camasa la sorti.Si I-au dat sa bea otet,cum proorocise David. Cat despre raul Iordan,si intoarcerea lui e proorocita in Biblie. “Ce-ti este tie, mare, ca ai fugit? Si tie, Iordane, ca te-ai intors inapoi?". http://laurentiudumitru.ro/blog/2009...ini-de-jurnal/
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai discutat despre Iordan, nu exista nici o dovada video, o reclama facuta de o agentie de turism nu e o dovada :) |
|
|||
|
|||
![]()
Domnilor 66 si cat daca vreti cu adearat sa vedeti lumea(spirituala) de care vorbiti ca nu exista va pot ajuta cu unele exercitii si studii pe care alti oamni leau folosit si au vazut ce voi nu credeti(lumea spirituala).
O sa dureze un timp dar si pentru descoperirile stiintei a fost nevoie de timp.Ce parere aveti?Vam facut aceasta ofera pentru ca vreti doezi palpabile,o sa vedeti cu proprii vostri ochi sufletesti. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce exercitii si studii? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 22:52:17 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|