![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca ar trebui sa ne pese de ceea ce se intampla cu omenirea,ce mostenire vom lasa urmasilor nostri.
Este o copilarie sa crezi ca vor dori sa subjuge doar dpdv economic,mai presus de orice vor face tot posibilul sa subjuge mintea si sufletul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
. mai "versati" decat Parintele Serafim Rose nu cred ca sunt, imi pare rau.. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dupa cum vad eu lucrurile, ecumenismul presupune o foarte mare toleranta si permisivitate. Exista grupari "crestine" care au hirotonit chiar si homosexuali. In contextul ecumenist, vom fi obligati nu numai sa ii toleram, ci sa le urmam exemplul. Unde va mai fi asadar libertatea mintii si a sufletului? Dimpotriva, oamenii vor fi mult mai usor subjugati atunci cand vor avea un singur lider religios care va fi desigur "infailibil, asa cum papa se declara deja. Cui i se va mai permite sa conteste hotararile "infailibile"?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
DA! aici nu este vorba de a judecat pe cineva, e vorba de pacatul unui om pe care el il recunoaste DAR LA CARE NU VREA SA RENUNTE, NU CAUTA INDREPTARE. daca ar veni cineva la episcop si i-ar spune "parinte, eu sunt betiv, dar asta e trebuie sa ma acceptati asa cum sunt <<asa m-a lasat Dumnezeu>>" oare l-ar hirotoni pe acesta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
LUMEA ASTA are legile EI, motiv pentru care ne-a si asezat aici Dumnezeu pentru a ne bucura de legile LOCALE, nu legile Imparatiei LUI, care sunt departe, doar in imaginatie si trebuie sa DEFILAM conform legilor NOASTRE nu cele din NORI |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mărturisire de credinta impotriva Ecumenismului (!!) | colaps | Generalitati | 72 | 27.12.2015 02:21:26 |
Mucenicie s-au Sinucidere? | Sanduu | Generalitati | 32 | 01.03.2012 11:46:27 |
Declaratia egumenilor Muntelui Athos impotriva ecumenismului | catalin2 | Dogmatica | 13 | 25.12.2011 13:58:57 |
Marturisirea de Credinta impotriva ecumenismului | BogdanF2 | Generalitati | 4 | 30.09.2009 19:48:32 |
Va rog sa cititi si sa nu va panicati.Sa ne pregatim pentru mucenicie! | ortodox4life | Generalitati | 56 | 11.02.2009 20:08:14 |
|