![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Deci intrebarea ta ce te-ar putea convinge ca Dumnezeu este? este una retorica?
|
|
|||
|
|||
![]()
pe mine ma amuza discutiile astea. stii prea bine ca nici tu nu ma poti convinge sa nu cred, asa cum nici eu pe tine sa crezi, daca nu vrei... si nici nu vreau asta.:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu crezi ca Dzeu e dragoste si deci nu pot spune ca nu cred in el pentru ca am cunoscut si eu dragostea si mai tin minte cum era ( ![]() Daca altul spune ca Dzeu e o ratiune creatoare a universului atunci spun ca voi crede in el cind va demonstra macar necesitatea unui creator inteligent. Daca altul spune ca Dzeu ne lasa liberi si in acelasi timp incearca cu metode destul de dure sa ne convinga sa fim buni, nu mai e nevoie sa ii cer dovezi ci ii cer sa isi verifice logica dupa care poate face aceste afirmatii. Etc. |
|
|||
|
|||
![]()
MUhahaha, Planul meu diabolic este un succes, acest topic are acum cele mai multe raspunsuri din sectiunea generalitati, MUHAHAHAHAHHA!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu esti rau, doar prost.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu inseamna ca nu esti prost
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca nu ai simtul umorului si ca orice tentativa de umor in fata ta oricat de buna sau rea este intalnita cu ostilitate?
|
|
||||
|
||||
![]()
Toti suntem "prosti" in majoritatea lucrurilor si poate putin mai "destepti" in altele.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|