![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in ceea ce priveste nivelul violentei, eu nu-mi dau seama cum de ai ajuns la aceste constatari, deoarece daca ne uitam la baza, jos in cartier, violenta a crescut fata de anii trecuti iar tendinta de rebeliune e in crestere fiind promovata chiar de societate
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
si inca una: ca toti sa ajunga acolo.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa revolutie a fost o perioada de haos, dar la modul general criminalitate, terorism, violenta exista, din pacate.. Da poti fi spiritual si fara credinta dar e o spiritualitate care-ti face rau, vezi marturiile celor care au practicat anumite meditatii orientale, apoi spiritualitatea fara Dumnezeu e un non sens ce inseamna pt dumneata a fi spiritual, ati hrani sufletul? cu ce cu filosofie? noi ne hranim sufletul cu Harul lui Hristos, har care dinafara nu se poate cunoaste, doar dupa ce ai experimentat pacea Lui iti dai seama de adevarata valoare a credintei, de aceea e total aiurea ca un ateu sa vorbeasca despre credinta, e inafara cunoasterii lui pt ca nu a experimentat credinta, Si la urma urmei, voi sunteti cu sloganul "libertate de constiinta" si tot voi ii atacati pe cei care cred ca suntem mai mult decat o carcasa de carne, voi sustineti sus si tare paradele gay si blamati manifestarile religioasa intr-un stat majoritar crestin Eu cred ca daca ateii ar fi majoritari, ar darama bisericile cu buldozere si ar impusca crestinii in plina strada si zic asta deoarece se vede ca si minoritari sunt agresivi
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) Last edited by danyel; 21.01.2010 at 19:31:49. |
|
|||
|
|||
![]()
eu am o intrebare pt voi toti: ati pus vreodata mana pe o piatra sau pe trunchiul unui copac, sa simtiti energia care curge prin ele, sa le simtiti viata? Ati privit vreodata atent natura, sa vedeti miracolul lui Dumnezeu in tot ce exista? Ati simtit vreodata ca sunteti uniti cu tot ce exista, ca totul este viata si pulsam cu totii ca intr-o singura inima?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca ii incomodeaza. Iti spun, toti (ma rog, or fi si exceptii) sint materialisti in domeniul pe care il studiaza sau in domeniile pe care se bazeaza munca lor. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum se poate sfirsi un bine suprem si absolut?
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Indiferent ca esti credincios sau nu, cind asculti o simfonie, cind privesti un bebelus abia nascut, cind iubesti, cind te minunezi la cerul negru cu miliarde stele, te incearca aceleasi sentimente, spirituale. Nu inteleg de ce un ateu ar fi handicapat in aceasta privinta Citat:
Nu spunem ca sintem o carcasa de carne, nu toti sintem de acord cu paradele gay si nu blamam orice manifestare religioasa. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|