![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cu o asemenea atitudine, postul și împărtășania valorează exact cât o ceapă degerată
![]() Isaia 58,4-7. |
|
|||
|
|||
![]()
Marș..............
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma duc eu la adunarile lor, oricat de mult isi doreste el asta.... Dar e foarte ciudat. Sambata, de exemplu, am botezat fetita unei prietene si a fost atat de straniu sa fiu singura... Am botezat si cununat impreuna, iar acum trebuie sa fac toate astea singura... Imi venea sa plang in continuu... ma simteam parca a nimanui; aveam impresia ca toata lumea vorbeste doar despre mine..., dar am pus capul in pamant si am mers mai departe. Nu a vrut sa vina cu mine nici macar la mica petrecere de dupa. Nu a mancat nici din tortul pe care l-am primit, spunand ca e "jertfa idolilor".... Nici nu am insistat prea mult sa ma insoteasca, tocmai pentru a nu-i da prilej sa ma cheme si el pe mine pe la "botezuri", "binecuvanturi", s.a.m.d.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toti apostolii au fost EVREI CRESTINI?.....Mai citeste, poate ajungi si la adevar pana la urma...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusquintus;212135]
Citat:
Stimabilissime domn Imi pare rau, dar ati gresit adrisantul nu eu am postat acest raspuns ci Anna71, redirectionati-va mesajul spre persoana in cauza si fiti mai cu bagare de seama daca tot puneti ortodocsii drept maritori la incercarile furcii ... adventiste.
|
|||
|
|||
![]()
de unde stii?toti cei ce parasesc biserica dsi nu au fost niciodata in ea incep sa spuna ca in ea se pierdea si nu se mantuia dar cat au fost ortodoxi faceau orce voiau fara nici o regula ca sa nu mai zic ca nu stiu nimic de ortodaxie dar stiu acum sa o blameze !!!!!! vai voua fatarnicilor ca inconjurati marea si uscatul sa faceti un prozelit si cand il gasiti il faceti fiu al gheenei mai mare decit voi .stii sa arunci cu pietre in ortodocsi ca nuti vorbeste delicat dar tu nu ai nici o retinere ca adventista .toti sectarii nu sunt decit niste mincinosi si ignoranti care daca au invatat citeva versete cred ca sau mantuit si sunt si pot arunca cu noroi in biserica ortodoxa ca nu e buna si doar dominatiunile au adevarul.se inseala de dracul si nu vad decat inselaciunea draceasca a sectelor care le spala creieriisi nu mai accepta alta opinie.gresit si gresiti
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|