Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2010, 14:48:10
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Bravo creștine! Ai început bine postul, acum cu sufletul î-m/n-păcat, te poți și împărtăși...
pai postul abia a inceput, inca nu se poate impartasi
Vechi 15.02.2010, 15:38:37
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
pai postul abia a inceput, inca nu se poate impartasi
Cu o asemenea atitudine, postul și împărtășania valorează exact cât o ceapă degerată
Isaia 58,4-7.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2010, 15:50:56
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Marș..............
Reply With Quote
Vechi 15.02.2010, 18:35:20
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Aveti si copii?Atunci e altceva, am crezut ca sunteti proaspat casatoriti si suporti toate tampeniile astea.Nu stiu daca vei putea sa-l "readuci" pe drumul cel bun.Deja s-a lipit pe el namolul si noroiul sectarismului spurcat care a devenit o parte din el.Trebuie multa rugaciune la Domnul pentru asta, in primul rand.Rugaciune si post.Si daca sotul tau e vorbitor in limbi probabil ca o sa-l posede si pe el Satanelu la un moment dat.Pe astia ii posedeaza cam des.Si aici nu ma refer doar la momentu cand vb ei in limbi, ci sa pune stapanire diavolul pe el, posedare de exorcizare.Tu sa nu intri in casa Satanei cu el.

Nu ma duc eu la adunarile lor, oricat de mult isi doreste el asta....
Dar e foarte ciudat. Sambata, de exemplu, am botezat fetita unei prietene si a fost atat de straniu sa fiu singura... Am botezat si cununat impreuna, iar acum trebuie sa fac toate astea singura... Imi venea sa plang in continuu... ma simteam parca a nimanui; aveam impresia ca toata lumea vorbeste doar despre mine..., dar am pus capul in pamant si am mers mai departe.
Nu a vrut sa vina cu mine nici macar la mica petrecere de dupa. Nu a mancat nici din tortul pe care l-am primit, spunand ca e "jertfa idolilor"....
Nici nu am insistat prea mult sa ma insoteasca, tocmai pentru a nu-i da prilej sa ma cheme si el pe mine pe la "botezuri", "binecuvanturi", s.a.m.d.
Vechi 15.02.2010, 18:37:37
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Anita, sa-l intrebi altadata unde scrie ca altcineva sau altceva poate mantuii in afara de D-zeu prin al Sau Fiu?
Dar de cand apostolii erau ortodocsi si cu biserica?, eu stiu ca erau evrei crestini prin casele lor sau a altora.

Toti apostolii au fost EVREI CRESTINI?.....Mai citeste, poate ajungi si la adevar pana la urma...
Vechi 15.02.2010, 18:51:22
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Dar e foarte ciudat. Sambata, de exemplu, am botezat fetita unei prietene si a fost atat de straniu sa fiu singura... Am botezat si cununat impreuna, iar acum trebuie sa fac toate astea singura... Imi venea sa plang in continuu... ma simteam parca a nimanui; aveam impresia ca toata lumea vorbeste doar despre mine..., dar am pus capul in pamant si am mers mai departe.
Nu a vrut sa vina cu mine nici macar la mica petrecere de dupa. Nu a mancat nici din tortul pe care l-am primit, spunand ca e "jertfa idolilor"....
Nici nu am insistat prea mult sa ma insoteasca, tocmai pentru a nu-i da prilej sa ma cheme si el pe mine pe la "botezuri", "binecuvanturi", s.a.m.d.
Imi imaginez ca nu are cum sa fie usor, sa iti dea Dumnezeu muuuuuulta putere pentru a trece altfel peste toate astea....si lui sa ii lumineze mintea, ca macar sa nu mai aiba aceasta atitudine!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 15.02.2010, 19:26:15
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Ai incercat sa aduci mai multi frati precum zice Scriptura sa stea de vorba cu el ca din gura a doi sau trei sa se statorniceasca cuvantul?Sa-l certe si sa-l mustre?Asta trebuia facut cand ai vazut ca incepe sa o ia pe aratura, asa probabil si-ar fi venit in fire.Altfel e cand , cuvantul vine din gura mai multora.Are putere mare.Oricum nu-ti pierde nadejdea si continua sa te rogi la Dumnezeu pentru el.Rugaciunea are putere mare si face minuni.Cat despre insotirile la Biserica, ar fi putut sa vina si el cu tine, dar daca conditioneaza prezenta lui la Biserica de prezenta ta la adunarea lui, atunci consulta un preot vezi ce zice , si dute si tu pe la adunare pe acolo, insa nu te ruga cu ei, si nu fa absolut nimic din ce fac ei, nu te impartasii si nimic altceva.Si daca mergi la adunare macar asa mai apuci sa vezi si ce prostii i se baga in cap la sotul tau pe acolo.Si incearca odata sa strangi mai multi frati ortodocsi, in special din apropiatii vostrii si ai lui implicit si sa-l mustre(consulta-te si aici cu un preot inainte).Probabil ca ar fi fost mai bine sa faci asta la inceput cand a inceput sa se rataceasca.Nu deznadajduii , mila lui Dumnezeu e mare.Fii credincioasa.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2010, 19:40:49
hanico's Avatar
hanico hanico is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.06.2007
Locație: Moldova lui Stefan
Trimite un mesaj prin AIM pentru hanico
Implicit

[quote=tricesimusquintus;212135]
Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul

Dracul (așa cum plastic vă exprimați) are emisari și slujitori deopotrivă în toate denominațiile creștine și nu cred că e treaba noastră să decantăm neghina din grâu. Mă iertați că am spus-o poate prea direct...

Stimabilissime domn

Imi pare rau, dar ati gresit adrisantul nu eu am postat acest raspuns ci Anna71, redirectionati-va mesajul spre persoana in cauza si fiti mai cu bagare de seama daca tot puneti ortodocsii drept maritori la incercarile furcii ... adventiste.
Vechi 15.02.2010, 20:36:12
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Cu o asemenea atitudine, postul și împărtășania valorează exact cât o ceapă degerată
Isaia 58,4-7.
de unde stii?toti cei ce parasesc biserica dsi nu au fost niciodata in ea incep sa spuna ca in ea se pierdea si nu se mantuia dar cat au fost ortodoxi faceau orce voiau fara nici o regula ca sa nu mai zic ca nu stiu nimic de ortodaxie dar stiu acum sa o blameze !!!!!! vai voua fatarnicilor ca inconjurati marea si uscatul sa faceti un prozelit si cand il gasiti il faceti fiu al gheenei mai mare decit voi .stii sa arunci cu pietre in ortodocsi ca nuti vorbeste delicat dar tu nu ai nici o retinere ca adventista .toti sectarii nu sunt decit niste mincinosi si ignoranti care daca au invatat citeva versete cred ca sau mantuit si sunt si pot arunca cu noroi in biserica ortodoxa ca nu e buna si doar dominatiunile au adevarul.se inseala de dracul si nu vad decat inselaciunea draceasca a sectelor care le spala creieriisi nu mai accepta alta opinie.gresit si gresiti
Reply With Quote
Vechi 15.02.2010, 20:41:40
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Implicit

Citat:
nu trebuie sa fii rusinata ca esti singura ca sa ratacit roagate posteste marturisestete si roaga si preotii sa se roage pt tine cum il cheama sa ne rugam si noi pr tine sal intoarca dumnezeu din ratacire. eu am un caz cand dupa ce neam rugat toti dupa un an sa intors din ratacire nu te dezdanajdui , observ ca ai cam ajuns la capatul rabdarii si aproape gata sa cedezi ai credinta suntem alaturi de tine
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05