Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2010, 09:06:38
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Era vorba de pacate si de propria curatie.
Unde dai și unde crapă !
Vechi 31.03.2010, 13:10:08
forfota forfota is offline
Banned

Data înregistrării: 24.03.2010
Locație: Ardeal
Implicit

Citat:

Am inteles. In sensul acesta, imi place mult semnatura domnului "eduardd": "Uita raul, rabda mult si iarta mult!" Parintele Mina ne invata cum se poate face curatirea.
Vechi 31.03.2010, 13:22:40
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Nu stiu de unde v-a venit ideea penibila ca eu i-as judeca pe cei inferiori mie pe scara duhovniceasca si care posteaza pe forum.Chiar nu ma intereseaza daca pacatosii aceia ajung in iad in timp ce eu voi rade si ii voi arata cu degetul de pe un nor. Probabil evolutia spirituala redusa va face sa trageti asemenea concluzii?:)
Vechi 31.03.2010, 13:51:01
sinel1
Guest

Smile

fiecare culege ce este bun si folositor pentru el...daca stie cum...prima data trebuie sa ne gandim ca si parerile sau invataturile altora pot fi gresite...asa ca fiecare din noi putem cadea in eroare prin ideile altora si trebuie sa ne alegem foarte bine partenerii de discutie si sa-i verificam pe toate caile ca sa stii sigur ca ti-ar putea fi de folos...asa ca durerile cele mai mari nu trebuie spuse oricui ca sa nu suferi
Vechi 31.03.2010, 19:13:45
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Implicit

@sinel1 - asa este. Ai dreptate.
Vechi 31.03.2010, 19:49:27
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
In urma cu cateva zile semnalai ca exista useri cu doua sau mai multe conturi cu diferite id-uri . La momentul respectiv cand ai scris asa ceva , nu eram convins ca e o boala prea raspandita , dar pe zi ce trece se confirma cele semnalate de tine . Ce este amuzant , daca pot sa spun astfel , ca aceste persoane isi fac mai multe conturi pentru a-si arata antipatia fata de anumiti membrii prin diferite postari caraghioase si infantile . Deci draga Anca , felicitari pentru intuitia ta !

Last edited by cristiboss56; 31.03.2010 at 20:23:36.
Vechi 04.04.2010, 05:21:18
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
In urma cu cateva zile semnalai ca exista useri cu doua sau mai multe conturi cu diferite id-uri . La momentul respectiv cand ai scris asa ceva , nu eram convins ca e o boala prea raspandita , dar pe zi ce trece se confirma cele semnalate de tine . Ce este amuzant , daca pot sa spun astfel , ca aceste persoane isi fac mai multe conturi pentru a-si arata antipatia fata de anumiti membrii prin diferite postari caraghioase si infantile . Deci draga Anca , felicitari pentru intuitia ta !
Multumesc, Cristian.
Faptul de a avea mai multe ID-uri se numeste clonare.
Dar ce e de facut, avand in vedere ca aceste clonari sunt facute in scop destructiv?!?
Vechi 04.04.2010, 13:20:36
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Clonarile ar trebui interzise,are adminul posibilitatea de eliminare a lor?
Vechi 04.04.2010, 14:55:16
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Multumesc, Cristian.
Faptul de a avea mai multe ID-uri se numeste clonare.
Dar ce e de facut, avand in vedere ca aceste clonari sunt facute in scop destructiv?!?
Deja am inteles ca se lucreaza intr un fel sau altul , si blocarea este facuta cand apar adrese de email identice . Sunt sigur ca partea tehnica a site-uluie in vedere si alte masuri pe baza ip.-ului si nu numai . Poate nu ar fi nimic aiurea daca clonarea ar fi clonare , fara a schimba caracterul utilizatorului, limbajul , atitudinea , etc , dar se incearca probabil jocul dublu , al personajului pozitiv si al celui negativ , ce are de multe ori un aspect ridicol , jenant, pentu ca trebuie sa fi un actor extraordinar de bun ca sa poti jucamai multe roluri , identificandu-te efectiv cu "personajul " . Un exemplu f. simpatic era " ateul cel rau" care la un moment dat si-a sarit singur in ajutor devenind " ateul cel plictisit " , apoi un personaj din istorie ( nu mai retin cine )" cel sfant " . Apoi sunt cei ce se logheaza doar pentru a "ataca" pe un " boss " existent doar in id . precum subsemnatul . . . Este banat si apare peste ceva timp sub alt id. , varsandu-si ura in cuvinte si idei . Sunt " oameni " ce atat pot , draga Anca , sa urasca , sa se revolte din te miri ce , sa urmareasca ( aiurea ) pe X sau pe Y , sa barfeasca si sa invrajbeasca atat aici cat mai ales pe PRIVAT . Am avut in preajma astfel de personaje si am fugit de ei prin mijloacele tehnice existente ! ! ! . Cine intra in joc cu astfel de rataciti se rataceste si pe el , iar intr un n final pleci de pe acest forum mult mai dezorientat decat ai venit si poate mult mai " scarbit " de multe lucruri pentru care ai venit aici tocmai pentru a-ti gasi linistea si alinarea . In acesti trei ani si , am invatat , cred , destule , si mai ales de a ma proteja impotriva RAULUI .
Vechi 05.04.2010, 23:51:59
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Question dispar mesaje?

Tocmai citisem un mesaj al Jenicai care vad ca a disparut, ceva cu rabdarica-rabdaroi... Vroiam sa-i dau o replica in acelasi spirit "dulse" "moldovinesc", dar nu mai gasesc postarea ei.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A arunca vina unii pe altii! cristiboss56 Din Vechiul Testament 43 07.06.2011 19:40:27
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
Forumul nostru omulet Biserica Ortodoxa si Massmedia 479 04.11.2009 15:39:44
Unii pentru altii sa ne rugam! LapetiteMoc Umanitare 13 08.08.2009 16:34:44