![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
E frumos, dar penibil cand e prezentata ca dovada.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ce dovada vrei tu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar tu consideri aceasta povestire o dovada a existentei lui Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu consider sensibilitatea si puterea omului de a fi mai bun, o dovada a lui Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar rautatea si puterea de distrugere?
|
|
|||
|
|||
![]()
E o dovada ca si diavolul exista.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Te inseli.
|
|
|||
|
|||
![]()
Viata dupa viata
![]() Se spune ca doi copilasi in burta mamei vorbeau unul cu celalalt. "- Tu crezi in viata de dupa nastere? " "- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza. " "- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate? " - Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura… "- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical. " "- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici." "- Pai de acolo nu s-a intors nimeni.. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund. " "- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi. " "- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie? " "- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc. " "- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!" - Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar mama are o scuza: ea nu poate sa comunice cu copii ei, nu poate sa le spuna ca ea exista si ca ii iubeste. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mircea Eliade - un credincios fara Dumnezeu? | costel | Generalitati | 23 | 10.11.2012 10:27:10 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Cine poate trai fara dumnezeu???? | geo.nektarios | Secte si culte | 52 | 20.11.2009 00:32:53 |
nimic fara dumnezeu | iulia_amy2003 | Generalitati | 1 | 01.09.2008 22:04:17 |
|