![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi este importanta nu scoala in sine, ci rezultatul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Întrucâtva, deși eu mai degrabă aș introduce postul printre disciplinele spirituale. Abținerea de la anumite alimente (alături de alte elemente spicifice modului sănătos de viețuire) ține mai mult de tratarea corpului ca sediu al Spiritului Sfânt.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu vad postul ca o "jertfa" adusa Domnului, de curatire a trupului, cat si a duhului. Multi sunt cei ce vad postul ca o "abtinere de la anumite alimente", dar postul implica mult mai mult de atat... As fi curioasa cati adventisti sau penticostali au taria sa posteasca asa cum postim noi?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte puțini penticostali postesc așa ca ortodocșii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma refer la adevaratul post.... pentru ca el nu inseamna doar ce mananci
|
|||
|
|||
![]()
Ai drepate, postul este și o aplecare spre cele spirituale, e însoțit de rugăciune, iar în exterior se manifestă așa cum spune Isaia prin "sfărâmarea lanțurilor răutății". Acesta este adevăratul post plăcut lui Dumnezeu. Cred că am răspuns la întrebare...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|