![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Arhiepiscopia Romanului si Bacaului are incepand de astazi un nou site ce promite :www.epr.ro
|
||||
|
||||
![]()
Ha! Deci eu chiar am crezut la inceput ca faci reclama la site-uri cu fete (i.e. girls :D )promitatoare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu marturisesc ca, la faza asta, m-am numarat printre primii ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mie nu mi-a dat prin cap sa ma gandesc la fete . :)) Ori sunt drept-credincioasa ori m-am obisnuit prea mult sa scriu fara diacritice.
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă eram pe mobil când am scris titlul puteam scrie ț , cum scriu acum , dar iaca cum numai la fete ne zboară mintea . . . Am făcut fețe, fețe când ți-am citit postarea , m-ai amuzat dragă Cristina !
|
||||
|
||||
![]()
Orice rău spre bine ! Da, ești simpatic și f. realist . . . !
|
||||
|
||||
![]()
Folosirea lor e interzisă în regulamentul forumului , dar eu le-am mai folosit mai ales când scriu de pe mobil.
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu m-am lasat pacalita
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Destul de modesta fata
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
așa-i stă bine unei fete , dar fața promite , e un nou început . . . ! Doamne ajută !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
NOU PE SITE ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 268 | 01.08.2023 12:39:38 |
BOR fata in fata cu ecumenism&globalizare | sofiaiuga | Biserica Ortodoxa Romana | 21 | 30.10.2012 23:32:47 |
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 81 | 16.03.2010 19:28:50 |
|