![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eu zic asa, te-o fi pandit, a estimat cam in cat timp ajungi in dreptul casei lui...si s-a gandit ca poate vei manifesta interesul scontat pentru traiirile pe care le avea dansul in gradina...dar uite ca tu ai crezut, cum era de asteptat ca e epileptic.
|
||||
|
||||
![]()
Dom'le daca as avea eu acum posibilitatea sa va invit la detectorul de minciuni, cred ca multe adevaruri as afla...desi ce zic eu, cred ca nici asa nu as afla raspunsurile adevarate, offff!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii, noua chestii dintr-astea ne plac. Vino si tu cu: „au jertfit un prunc nevinovat”, ceva. Deci, mai incearca, esti pe calea cea buna. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu abia pe forumul acesta am aflat ca penticostalilor li se zice "tremurici".
![]() ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar daca pastorul observa, si se distreaza pe seama faptului ca a reusit sa ii faca pe toti sa tremure...de ce sa le spuna adevarata lui opinie, ca sa strice "atmosfera"?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Iar n-ai citit postarea mea cu atentie Andrusca
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|