Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 00:29:46
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ce mai spuneti de vorbirea in limbi la penticostali eu am scris ceva acolo dar vati facut ca ploua [in special penticostalul]reactii?nime . ati completat repede 2-3pagini ingropind comentariu meu,dar ce spun eu doar era de asteptat de la niste firi viclene care stiu sa ocoleasca ceia-ce nu le convine punctind doar ce ii avantajaza. uneori chear cred ca aici sunt doar sectari pe acest forum, ortodocsii sunt putini se recunosc dupa reactie,restul fiind doar vopsiti[probabil sectari care isi spun ortodocsi]
Noo...eu am citit, cu domnul care se batzaia in gradina, pe dupa gard, si pe care vecinul il numea tremurici...ce sa zic, foarte urat, si nici nu am dedus ca ar fi zidit prin ceea ce facea acolo!

Eu zic asa, te-o fi pandit, a estimat cam in cat timp ajungi in dreptul casei lui...si s-a gandit ca poate vei manifesta interesul scontat pentru traiirile pe care le avea dansul in gradina...dar uite ca tu ai crezut, cum era de asteptat ca e epileptic.
Vechi 10.05.2010, 00:39:24
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Dom'le daca as avea eu acum posibilitatea sa va invit la detectorul de minciuni, cred ca multe adevaruri as afla...desi ce zic eu, cred ca nici asa nu as afla raspunsurile adevarate, offff!
Vechi 10.05.2010, 00:41:01
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dom'le daca as avea eu acum posibilitatea sa va invit la detectorul de minciuni, cred ca multe adevaruri as afla...desi ce zic eu, cred ca nici asa nu as afla raspunsurile adevarate, offff!
Dar sigur poti dormi si fara sa le stii. Ca si daca se va dovedi ca noi vei zice ca am influentat detctorul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 10.05.2010, 00:42:59
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ce mai spuneti de vorbirea in limbi la penticostali eu am scris ceva acolo dar vati facut ca ploua [in special penticostalul]reactii?nime . ati completat repede 2-3pagini ingropind comentariu meu,dar ce spun eu doar era de asteptat de la niste firi viclene care stiu sa ocoleasca ceia-ce nu le convine punctind doar ce ii avantajaza. uneori chear cred ca aici sunt doar sectari pe acest forum, ortodocsii sunt putini se recunosc dupa reactie,restul fiind doar vopsiti[probabil sectari care isi spun ortodocsi]
Iarta-ma ca nu te-am bagat in seama Gibi. Tu esti baiat fain si scrii cu talent, dar in postarea cu pricina ai cam dat-o-n bara. Ce ne-ai zis, tremurici? Asta e veche. Adica nu ai avut sclipirea aia poetica din prima postare: mi-sa ridicat parul in cap... se schimonoseau toti si se contorsionau ...uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare, alti hauiau, miraiau...
Stii, noua chestii dintr-astea ne plac. Vino si tu cu: „au jertfit un prunc nevinovat”, ceva.
Deci, mai incearca, esti pe calea cea buna.
Vechi 10.05.2010, 00:45:17
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Eu abia pe forumul acesta am aflat ca penticostalilor li se zice "tremurici". Omul cat traieste invata.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 10.05.2010, 00:48:52
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Eu abia pe forumul acesta am aflat ca penticostalilor li se zice "tremurici". Omul cat traieste invata.
Pai crezi ca si-ar putea spune penticostalii unii altora...tremurici, de ce ar face asta, cand ei se sprijina in transele alea...si nici nu stiu cum fac poate?

Iar daca pastorul observa, si se distreaza pe seama faptului ca a reusit sa ii faca pe toti sa tremure...de ce sa le spuna adevarata lui opinie, ca sa strice "atmosfera"?
Vechi 10.05.2010, 00:52:17
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Dar sigur poti dormi si fara sa le stii. Ca si daca se va dovedi ca noi vei zice ca am influentat detctorul.
Ei nici chiar, doar sunt om drept...si as zice, da dom'le, Penticostalulmantuibil a spus adevarul, nu e nici pe departe teolog, ci doar a citit niscaiva carti plictisitoare( oare de ce mai e penticostal totusi?)...Doriana a dedus foarte bine ca el doar a citit niste carti, si nici unul nu stia de existenta celuilalt, intalnindu-se pe acest forum pentru prima oara!
Vechi 10.05.2010, 00:54:55
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Iarta-ma ca nu te-am bagat in seama Gibi. Tu esti baiat fain si scrii cu talent, dar in postarea cu pricina ai cam dat-o-n bara. Ce ne-ai zis, tremurici? Asta e veche. Adica nu ai avut sclipirea aia poetica din prima postare: mi-sa ridicat parul in cap... se schimonoseau toti si se contorsionau ...uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare, alti hauiau, miraiau...
Stii, noua chestii dintr-astea ne plac. Vino si tu cu: „au jertfit un prunc nevinovat”, ceva.
Deci, mai incearca, esti pe calea cea buna.
edit.............sorry!!
Vechi 10.05.2010, 00:57:29
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Iar n-ai citit postarea mea cu atentie Andrusca
Vechi 10.05.2010, 01:00:03
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Iar n-ai citit postarea mea cu atentie Andrusca
Nu iar...corect ar fi fost sa scrii asa " Uite ca ti s-a intamplat si tie sa citesti cu neatentie o postare de-a mea, deci vezi ca si tu mai gresesti...extrem de rar, dar uite ca nu numai eu si Doriana gresim!"
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10