|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Comunitatea ortodoxa Nisa,Franta 

Buna tuturor . Sunt Carmen si de cateva luni m-am stabilit in Nisa.Am gasit un preot devotat si o comunitate de romani care inca isi pastreaza credinta in Dumnezeu.Cu totii am hotarat sa ne construim o biserica a noastra, a romanilor la Nisa. M-am decis sa scriu pe forum in special pentru cei care stau in Sudul Frantei pentru a le spune ca existam si primim cu bratele deschise pe oricine. Pentru mai multe detalii in legatura cu locatia,slujbele sau actiunile de timp liber accesati site ul bisericii noatre: http://bisericaortodoxanisa.net/. Doamne ajuta! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Am auzit lucruri frumoase despre parohia voastra iar parintele Patriciu Vlaicu care a fost inainbte la Nisa acum este preot la Bruxelles si face multe lucruri bune. Dumnezeu sa va ajute! 
				__________________ "Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Doamne ajuta sa reusiti sa construiti Biserica.Pentru sfaturi duhovnicesti si pentru spor in ceea ce faceti v-as putea recomanda sa dati o fuga si pana la Manastirea din Essex,Anglia,unde e parintele Zaharia...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Aveti bani? Dati-ne si noua idei de cum sa reusim sa ne facem biserica in diaspora! Vreti sa construiti, sau sa cumparati una? Am vazut acum si site-ul bisericii. Superb! Faceti multe si in social. Cu aceleasi probleme ne luptam si noi in biserica straina. Cum ati achizitionat terenul? Cam cat a fost pretul? 
				__________________ A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 30.05.2010 at 20:39:29. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Sigur, dati o fuga, ce ti-i sudul Frantei, ce ti-i Anglia, acolo, peste gard.  Scuze, doar m-a amuzat expresia. 
				__________________ „Mare ești tu, Doamne, și preavrednic de laudă (…) Căci pentru tine ne‑ai creat și neliniștită este inima noastră până sa-si afle odihna in tine.” (Sfântul Augustin). | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Dificultati de integrare in comunitatea ortodoxa | ioan cezar | Reguli in Biserica | 41 | 13.03.2015 11:21:26 | 
| Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 25.10.2010 00:22:10 | 
| in Franta se cauta, pentru mediul rural, medici generalisti romani | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.07.2009 19:43:43 | 
|  |