![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta, frate!
Pai dar eu n-am vrut sa mustru, trec direct la actiune. In aceste timpuri, nu mai este timp de `negocieri` (si asa, au fost si acelea, dar vazand ca nu inteleg fratii de la cei ce-l aparau pe Parintele, mi-am dat seama ca asta a ramas de facut...Au nu spune Hristos ca asa cum ii primim pe cei ce vin in Numele Sau, pe El Il primim? Si daca unii, cu slabiciuni mai mari, e adevarat, nu Il primesc pe Parintele nostru, iertati-ma, dar pe cine nu primesc de si in fapt? Au nu pe Hristos oare? Care e Capul Bisericii, nu Trupul. Deci, si mai mare. Si am realizat ca una este sa primesti pumni de la ceilalti, tu personal, de la ceilalti (pt. pacatele tale si ale lumii intregi) si alta e sa fii , iertati-ma, mototol, cu fraze de genul iubirea crestina si alea-alea. Pai cum imi manifest eu iubirea crestina vazand cum e luat la bici(uit) Parintele, si prin Sfintia Sa, Domnul meu si Dumnezeul meu? Daca Pariintele Arsene Papacioc a consimtit pentru bataia acelui staret (de la unul mai `mic` - monah care era in ascultare) pentru simplul (mare) fapt ca `eu is cu rugaciunea, dom'le!`(gen cum a facut Sf. Ierarh Nicolae al Mirelor Lichiei cand i-a mangaiat obrazul cu o palma SANATOASA, spre aparare-dar si poate o oarece indreptare-), atunci, cand se tot iau, si nu unul, ca sa zic ca hai, treaca de la mine, dar constant, ca lupii in haita(ca singuri nu pot, le lipseste ceea ce se numeste curaj, de aceea cauta apararea in tovarasii de lupta, de parca am fi la mortal kombat-iertati exprimarea, sa nu fie prilej de sminteala) ce sa fac, spuneti-mi? Nu se admite starea de moleseala cand e vorba de pus sufletul la lupta, frate. Nu se poate, nu exista! Si Hristos a scos biciul. "același Iisus ne-a învățat că sunt momente când trebuie să mai pui mâna și pe biciul pedepsitor, nu pentru a te apăra pe tine, ființă trecătoare, individ sortit unei existențe efemere, ci ca să te pui stavilă când celălalt atentează la veșnicia neamului tău, la integritatea comunității în care te-ai născut și care ți-a dat identitate în fața lui Dumnezeu! Ca să-i aperi pe ai tăi!…"(Ion Coja) Iertati si Doamne ajuta! Aah, si arma aceea e in procesare momentan, multumesc! Doamne ajuta inca o data si cer tuturora pe care i-au deranjat, poate, comentariile mele..Va rog, iertati. (Sa stiti ca daca aveti puterea sa ma iertati pe mine, aveti puterea sa iertati pe oricine altcineva). Bucurie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daruiesc poze cu calendar- sau fara-,cu chipul pr Boca,oricui imi solicita.Am pt toata populatia Romaniei si mai mult decit atit.Mi-am asumat acest "risc" fara sa-i cer "binecuvintare" nici chiar pr Boca,si va pot impartasi ,cu sinceritate ca nu s-a "suparat" ,dimpotriva... S-aveti LUMINA-N SUFLET!Antonia wwwermantart.ro |
|
||||
|
||||
![]()
La o biserica din judetul CS unde am eu duhovnicul s-au complectat tabele cu semnaturi pentru canonizarea parintelui ,tind sa cred ca aceasta actiune se intinde in ma-i multe judete din tara.Sa poate ca in scurt timp sa aiba loc canonizarea.DOAMNE AJUTA
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SIGUR este un zvon..Am fost in vizita la parintele Arsenie si se gaseau carti ale parintelui Arsenie Boca...Deci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pot insa sa nu remarc iutimea cu care, cam toti cei pe care-i cunosc si care se declara ucenici ai parintelui Boca, te trateaza daca indraznesti sa spui ca nu este sfant, fie si doar pentru ca inca nu a fost canonizat! Daca dau frau liber "cârcotismului" din mine, ajung sa spun (oarecum ca si fratele Andrei) ca daca ucenicii sunt iuti spre tulburare, poate au primit un astfel de duh de undeva, sau poate ca acest duh nu a fost temperat de indrumatorul lor la vreme. Nu las insa, aceste ganduri sa curga fiindca stiu ca sunt subiective si nedocumentate si vor duce la tulburare, deci cu siguranta nu sunt ziditoare de suflet. Acum douazeci de minute am vorbit la telefon cu cineva ![]() Parintele Arsenie Papacioc are nevoie de fiecare rugaciune a noastra nu de tulburarea unor ganduri despre lupte si razboaie. Sfintia sa "lupta cea buna a luptat", de-am fi si noi vrednici macar sa-i fim alaturi in dragoste acum, spre sfarsit si mare castig duhovnicesc am avea. Parintele Papacioc mi-a spus ca daca vreau sa ma mantuiesc trebuie sa fiu ca Hristos. Si eu am intrebat: cum este Hristos, parinte? Sfintia sa mi-a spus: N-ai citit in Carte? Bland si smerit cu inima, asa este Hristos. Asa sa fii si tu, coplile si te poti mantui! Sarut mana, parinte iubit! ![]() ![]() ![]() Last edited by Pr. Gheorghe; 12.10.2010 at 13:04:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine spus parinte! Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si noua iertare ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vedeti dv, cand cineva jigneste pe Hristos, va jigneste pe dv, cand cineva zice de mama dv rau, zice de dv, iar omul care nu se manie inauntrul sau pt hulele imptriva parintilor sai, impotriva Sfintilor sai si impotriva Dumnezeul sau, il cam doare in cot. E un fatarnic. Deci faptul ca unii se supara si sar ca arsi cand e jignit un Sfant sau Maicuta Domnului, nu este o dovada de fanatism, ci o dovada de iubire, caci in ciuda de a parea fanatic, el ramana loial macar cu gura, si nu se rusineaza in inima sa. Marturisirea de credinta, marturisirea lui Hristos nu se face doar prin copiere de citate, si nu se face doar cand suntem intrebati, ci chiar atunci cand nu suntem intrebati si avem curajul, ( cu mila, cu ajutorul si cu indrazneala data de Hristos) sa ridicam vocea ca niste nebuni pt Hristos si sa marturisim ceea ce vrem sa urmam si cu inima. Si eu am o parere mai putin buna de unii parinti ai Romaniei, dar vedeti dv, eu nu imi permit sa le pomenesc numele (le pastrez pt mine), si stiti de ce? Pt ca, imi voi permite sa le zic numele, atunci cand voi face si eu puscarie pt Hristos. Pana atunci , sunt ca fariseii care vb de Dumnezeu, iar cand El apare in fata lor, nu Il recunosc. Ziceti dv, acestia au primit un alt duh de undeva...pai si eu va pot jigni parinte, in fel si chip, punand inainte poate. Asta nu inseamna ca nu e jignire. Poate Dumnezeu nu exista. Poate nu exista viata dupa moarte. Poate plopul e ciuperca si ciuperca plop. Poate Poate...uite asa facem Duhul Sfant cu care a lucrat Sf. Arsenie ... duh rau ... asa, cu poate, poate ... si apoi avem pretentia ca nu ne aude Dumnezeu rugaciunile. Si dv sunteti si preot... Citat:
Nici eu nu le las, dar le-am lasat pana la urma, punand un poate in fata. Sunt mai dator Sf. Pr. Arsenie care m-a salvat de la sinucidere sa ii iau apararea de fiecare data cand pot, decat va sunt dv, ca preot al lui Hristos, sa imi jigniti Parintele si Sfantul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare si adInci taine ai descoperit parinte bunul Dumnezeu sa te ajute In tot drumul si sarcina pe care o porti de la noi ammnInt amin amin amin +++ +++ +++ +++ Slava Intri cei de sus Lui Dumnezeu si pe pamint Intre oameni buna voire amin . Slava Intru cei de sus Lui Dumnezeu si pe pa |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine vrea sa bage zazanie intre oameni? Iarasi? Coada? In septembrie am fost la Techirghiol si cred ca am vazut carti despre si din scrierile Parintelui Arsenie Boca. Nu am fost direct interesata de ele pentru ca pe cele mai multe le am acasa. M-am uitat la altele. Citat:
Last edited by Adriana Cluj; 13.10.2010 at 16:11:35. |
|
||||
|
||||
![]()
acu 2 ani,ultima oara.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|