![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Justine, daca pe tine te deranjeaza fumatul, incearca sa refuzi pe cat posibil persoanele care iti cer permisiunea. Fumatul pasiv este la fel de nociv ca fumatul in sine si este dreptul tau ca nefumator sa refuzi.
Si pe mine ma deranjeaza fumul, mai ales ca este peste tot, chiar si in parcuri langa copii, oamenii fumeaza linistiti. Eu incerc sa plec de langa fum, in restaurante daca merg stau la nefumatori, acasa nu se fumeaza si pe strada incerc sa evit. Mai greu este daca ai prieteni fumatori, dar si cu ei se poate discuta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Putem depasii acest "paradox" daca vom intelege firescul si nefirescul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu tine in totalitate de a fi sau nu pacat. Tine de bunul simt. Si ca o paranteza, in aceeasi categorie (a nesimtirii) ii includ si pe cei miros ingrozitor a transpiratie. |
|
|||
|
|||
![]()
sa inteleg ca toti sunteti nefumatori sau v-ati lasat(cei care s-au lasat inteleg altfel situatia, din ambele unghiuri).
un nefumator intr-devar nu este obligat sa suporte fumul celorlalti insa ii poate da si lui o portita pe balcon cu usa inchisa ca sa nu intre fumul in casa, daca nu e balcon atunci pe scara blocului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
cred ca esti fumator,oare vrei sa tii cu ursul.
|
|
|||
|
|||
![]()
am sa va spun un artificiu pt cei ce lasa musafirii sa fumeze:se pune o luminare in sfesnic,si ia va arde intr-una ,cit sint fumatorii acolo.din puctul de vedere al crestinului nu trebuie sa accepte sub nici o forma, sa se fumeze in casa mai ales pt cei ce au icoane si lucruri sfinte in camera,ci sa miroase a mir si tamiie,sub nici o forma nu se acepta tutunul[iarba dracilor]in schimbul mirului sau dulcele miros de mireasma duhovniceasca a tamiei.parintele Arsenie Boca spunea ca cei ce fumeaza nu se pot mintuii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum mirul, tamaia ne pun in rezonanta cu cele sfinte, la fel si fumul de tigara, ne pune in rezonanta cu dracii. In casa mea nu i-as lasa sa fumeze decat pe geam...
|
||||
|
||||
![]()
Nu trebuie invocata religia in a nu da voie cuiva sa nu fumeze in casa, ci in primul rand sanatatea.Daca ai doar o camera si mai ai si un copil mic, este destul de greu sa-i dai voie cuiva sa fumeze. Si eu sunt de parere ca e lipsa de bun simt sa fumezi in casa cuiva, chiar si atunci cand ti se permite acest lucru.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
diavolul cica cere permisiunea lui Dzeu | annajanette | Generalitati | 24 | 18.05.2011 23:11:46 |
|