![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu cred ca ai intentii asa de bune fata de un om,daca il denigrezi in felul acesta si ii postezi si fotografia.Lasa omul in pace,te-ai apucat tu acum sa salvezi lumea de pacatosi!Tu nu ai pacate de vrei sa le rezolvi pe ale altora?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
te rogi sau nu te rogi pentru el?Desigur ca te rogi,si observ ca tu insuti esti ..necredincios.Domnul Hristos spune limpede:" si cind stati de va rugati,sa crdeti ca ceea ce veti cere,prin rugaciune,de la Dumnezeu,veti primi si...veti avea!",si iarasi:"ca de veti avea CREDINTA cit un bob de mei,veti muta si muntii" (citez din memorie). De aceea iti zic,tie:"CREDE NUMAI!" Cineva a postat undeva ca daca te vei ruga pt semenul acesta vei avea ,tu insuti,mari ispite.Asa este,insa,alegerea-ti apartine.Ideea e ca daca ai nadejde-n Dumnezeu:VEI IZBINDI,si mare-ti va fi bucuria.Si bucurie mare se va face-n CER si pentru semenul tau,acela pentru care vrei tu sa pui rugaciune.Mare-i Dumnezeu! EL este singurul care face minuni MARI.Insa nu le face SINGUR,ci prin...oameni,adica le poate face chiar prin tine,pentru buna ta intentie.Dar,inainte de toate intareste-te pe tine insuti,si ia seama ..sa nu cazi!Puterea vrajmasului este tare,caci nu vrea sa-si micsoreze efectivul nici macar cu un membru,dar gindeste-te ca si Domnul IISUS lupta pentru inmultirea turmei SALE! nu esti asadar singur.Nu te teme:CREDE numai! Dumnezeu ATOTPUTERNICUL sa te ajute sa izbindesti si in plan personal,si cu amicul tau,pe care si noi,cei de pe FORUM ,il punem in acest ceas,si nu numai,inintea Domnului Hristos,Mintuitorul nostru! |
|
|||
|
|||
![]()
Înafara rugăciunii nu-ți pot da alt sfat, că n-am reușit niciodată să aduc un om pe calea cea bună.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Ceva e putred in Danemarca"..Un chip comun de tanar ce se stie pozat...Cat e de rau sau de bun ...fiecare poate avea dreptate din punctul sau de vedere..Sa-l aduci pe drumul bun cum? Blamandu-l si expunandu-i fotografia la vedere? Hmm.....Cred ca este cam "stufoasa" pb...Du-te la preot , sfatuieste-te cu el si daca chiar iti pasa, nu-i expune aiurea poza, dovedeste-te prieten si crestin !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati-ma cu niste sfaturi , va rog . | iulian92 | Generalitati | 30 | 25.05.2011 15:18:26 |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
As dori sa vad un demon | luceafaruldincer | Mari Duhovnici si predicile lor | 31 | 14.12.2009 22:14:16 |
|