![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai putea avea dreptate dar nu stii de ce. Asa e, omenirea ar putea ramane fara curent electric, dar nu in sensul disparitiei interactiunii electromagnetice din natura, cum in mod eronat te-am contrazis pana acum. Mai e o posibilitate care nu poate fi trecuta cu vederea si pe care tu o intuiesti dar nu o distingi clar. Desi e foarte simplu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In concluzie daca tot e simplu dezvaluie secretul, ca mi-am tocit mintea tot gandind la variante :)))))))) Cum ar putea ramane omenirea fara curent electric?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A fost zilele astea o emisiune la OTV (nu cea de seara, moderata de Diaconescu) in care se punea in discutie problema asta... Si eu am zis la inceput paguba in ciuperci, dar dupa ce m-am gandit mai bine... se pot pierde chiar si vieti!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ultimii ani mi-am restrans mult aria de programe tv si asta nu chiar din motive duhovnicesti, ca sa nu se inteleaga ca am ajuns la vreo viata imbunatatita...pur si simplu n-au mai existat programe care sa imi straneasca interesul...poate uneori stirile, dar si acolo fiind prea multa manipulare negativa m-au determinat sa ma uit mai putin... Deci am nevoie de alte resurse de informare decat TV-ul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odata cu pierderea vietii vesnice au trebuit sa-si castige singuri existenta, pentru ca au pierdut legatura cu Dumnezeu. De asemenea li s-a deschis mintea, adica au vazut ca sunt goi si au inceput sa cunoasca raul si binele. Au inventat roata, caruta, armele, curentul electric, masina, avionul si bomba atomica. Dar mult mai inainte, a coborat fiului lui Dumnezeu pe Pamant si a spus ca Dumnezeu a promis oamenilor ca le da viata vesnica inapoi. Cu o conditie : sa se purifice, sa devina asa cum au fost Adam si Eva initial, sa reia legatura cu Dumnezeu. Deci, daca viata veacului ce va veni va fi cu imparatia cerului coborata pe Pamant , atunci oamenii nu vor mai avea nevoie de curent, dar nu vor mai avea nici cunostinta binelului si a raului, nu vor cunoaste nimic, vor vietui in armonie cu Dumnezeu. Adica chiar daca legile curentului vor functiona in natura, oamenii nu vor stii sa le foloseasca, pentru ca nu vor avea nevoie. Vor uita totul: stiinta si arta. Vor fi ca Adam si Eva. Last edited by heorhe; 08.08.2010 at 19:36:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Foarte faina interpretarea ta...cu multa subtilitate...si daca stau bine sa ma gandesc ceea ce spui tu aici exista in zilele noastre...deci nu degeaba sustineam eu ca se poate trai si fara, dar nu stiam sa explic. FFF fain!!! Multam.
|
|||
|
|||
![]()
Profetiile crestin-ortodoxe nu spun mare lucru despre 2012. Eu cred ca noi crestinii ramanem la aceeasi problema: mantuirea personala. Oricum suntem datori cu o moarte !
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu va fi nimic in 2012. Adica in niciun caz sfarsitul lumii. Eventual ar putea fi doar o "treapta",ceva semne,anumite calamitati,vreun razboi etc. Dar atat, Sfarsitul NU va avea o data sau un an stabilit ori banuit. Va fi pe neasteptate,cand nimeni nu se gandeste!
Dar repet,nu este exclus ca in 2012 sa avem parte de unele evenimente mai insemnate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In fiecare an avem parte de evenimente pe care le consideram mai insemnate. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma refeream la ceva cu adevarat notabil,evenimente de proportii etc. Nu mai posta doar sa te afli in in treaba.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! | luminitapreda | Despre Sfanta Scriptura | 38 | 22.08.2013 21:20:05 |
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 11 | 30.11.2009 19:37:17 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|