Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2010, 21:53:08
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Betia vine din dorința de plăcere (beau că-mi place, beau să uit și să-mi placă ce-i în jurul meu, beau să mă simt bine), dorința de plăcere vine din poftă, pofta înseamnă neînfrânare, neînfrânarea înseamnă lipsa comuniunii cu Dumnezeu, lipsa comuniunii cu Dumnezeu este necredința în Dumnezeu sau îndoiala în existența lui Dumnezeu, care înseamnă lipsa nădejdii în Dumnezeu, adică DEZNĂDEJDE, cel mai mare păcat.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 10:02:46
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
vsovi,de ce nu mergi sa ceri si parerilor altor preoti sau mari duhovnici in afara de puciosi? Sau toti sunt eretici,fara Dumnezeu,si numai puciosii aia sunt ai lui Dumnezeu? Eu chiar azi am vorbit cu un calugar si a spus de puciosi ca sunt ca o secta,rataciti... si sincer prefer sa-l cred pe el decat pe ei. Cere si tu mai multe pareri.

PS tot nu mi-ai raspuns la tot,doar la ce ai vrut tu! Toti vor vedea pe Hristos cand va veni,va veni pe norii cerului,cu slava multa,Il vor vedea "si cei care L-au strapuns"! Ce nu ti-e clar din asta? Ramai in ratacirea ta...
Păi eu nu cer părere Pucioșilor (poborului Domnului) că nu am cum, nu am întâlnit pe niciunul din ei și nu am stat de vorbă cu nimeni personal... eu sunt în Cluj.

Dar mă întreb de ce nu mergi tu să ceri că se pare că ai cerut (chiar azi) părerea unui călugăr rătăcit că doar ți-am zis că doar sfântul Ilie-Ioan-Ilie are puterea dată de la Dumnezeu de a îndrepta lucrurile... Deci călugărul respectiv care a zis așa te-a mințit... făcând neascultare de maimare, și neascultare de Dumnezeu care a zis ''să nu desfrânați și să nu judecați căci a Mea este răzbunarea!''

Păreri ceri atunci când nu ești sigur, dar eu sunt absolut sigur și complet încredințat, chiar fără să fi cunoscut pe niciunul din ei... ți-am explicat, ți-am răspuns, dar se pare că tu preferi să asculți de călugării răzvrătiți care au luat locul Domnului... defapt așa zic ei precum i-a învățat ispisisikaa lui nenea căci așa le ghicise tanti grijania în zaț că numai ei sunt ''vrednici''... și ei așa zic mai departe cum au fost ''reeducați'' ca la securitate să spună... mai departe... și spun, deci nu e călugărele de vină cu nimic... el poate din ''ascultare'' de ''mai mare'' ți-a răspuns așa... căci el oricum nu are de unde să știe...

Ba eu ți-am răspuns mai mult decît tot ceea ce ai întrebat dar vi mereu cu noi și noi pretenții, fiindcă ai învățat să fi obraznic exact ca unii ''călugări''... dar ăia nu-s călugări care judecă pe slujitorii Lui Dumnezeu, ci doar niște mincinoși pismași ispititori... deci iată că așa i-a învățat satana după ce s-a autoînscăunat, le-a dat și lor scaunul de domnie și puterea satanicească... și ei ca fraierii au crezut că-s vrednici și de aia pot să împărățească cu satana preț de un ceas... dar ai văzut că la numărarea voturilor au țopăit degeaba pregătiți ca pentru nuntă..? Și nu a fost de la flacăra violet ci de la aia roșie, galbenă și albastră!

Deci dacă persiști în necredință, și-ți întărești cerbicea și ceriiadul ca să nu crezi atunci pentru ce mai vorbești cu mine dacă tu crezi că eu vreu să te prostesc..? Du-te și fă ce vrei, crezi ce vrei, că eu știu că știi și tu că eu ți-am spus pe Aevărul, dar știu că nu-L poți înghiți fiindcă precis ai ''motive'' și ''motivații''... ai și tu pete pe cămășuță și pe hăinuță exact ca MM pe rochiță, pete de păcură care dacă nu sunt spălate, ele nu te lasă să-L vezi pe Adervărul ci urlă și strigă la tine ca nu cumva să crezi că cică e secte și e minciuni și că numai și numai voi aveți dreptate, că sunteți cei mai tari dalmațieni... Defapt strigă pofta și dorința și voirea de întitinare! Nu te opresc, crezi ce vrei dumneata, întinează-te cât poftești, ce-mi pasă mie, tu răspunzi de viața ta și ''călugărele'' pe care l-ai crezut, dar se pare că foarte ușor te-a convins o trufie de călugăr dacă după ce ai citit aici argumente clare pe atâtea pagini, iată că tot la nimic nu-ți folosesc, căci o ți mereu pe a ta fiindcă e a ta... Deci e clar, e acuzarea crezută repede cu credulitate din frică, frică de balaur și de bâtă... păi de Domnul trebuia să te temi că Dumnezeu nu te bate cu bâta, pe El trebuia să-L iei în serios ca să nu cumva să păcătuiești căci numai El poate să te scape din orice durere sufletească și trupească și nu satana și nici ''călugărele'' mincinos și nimeni altcineva decât Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu...

Pentru ce vă tot îndoiți? Știu, pentru ispisisici... vă place ispisisikaa neagră că v-a ghicit tanti grijania în zaț că dacă nu o credeți o să o pățiți... și când o pățiți vă readuce aminte: ''ei vezi, acum ai pățit-o, dacă nu m-ai ascultat...''

Păi voi de superstiț ascultați sau de Cuvântul lui Dumnezeu? Trebuie să vă decideți.

L-ai întrebat de ce susține el că sunt sectă? L-ai întrebat de ce judecă pe alții în loc să-și vadă propriile păcate? L-ai întrebat care sunt argumentele? Și atunci, dacă ai fi ascultat cu luare aminte, atunci ai fi văzut, ai fi constatat că sunt aceleași minciuni pe care le-a vânturat MM pe aici și la care i s-a răspuns mereu... de sus, nu cu mîndrie ci de sus de la Domnul i s-a răspuns... de mine și de alții care au crezut.

Deci dacă mă tot faci pe mine rătăcit eu ajung la concluzia că chiar vrei să fi un obraznic (eu mai mult am glumit când te-am făcut așa ca să știi că e grav păcatul obrăzniciei nu că chiar ai fost), și atunci dacă preferi obrăznicia și insinuarea și minciunile mincinoșilor atunci te evit dar teși rog să nu mai ceri mereu semne și minuni ca să crezi căci ți-am dat tone de răspunsuri... Deci lasă pretențiile și mofturile și crede pe cine vrei dumneata că nu mă supăr dar eu ți-am mărturisit, numai Cuvântul lui Dumnezeu te scapă... căci și prin preoți și călugări și arhierei tot El lucrază... dar El nu lucrează în contra Lui Însuși! Căci nicio Împărăție Sfântă nu dăinuie dacă se dezbină pe ea însăși... deci iată că numai Cel ce a legat mai înainte pe cel tare poate să-și curețe casa Sa de necurăție!..

Iar eu sunt un biet păcătos vrednic nevrednic ce se ocupă cu deșertăciuni, mare păcătos mirean din poBor, dar chiar și așa nu am cum să nu mărturisesc pe Adevărul... căci nu este altul.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 10:05:51
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin27 Vezi mesajul
Arsenie Boca - poze din Pictura de la Draganescu.

De observat chipul lui Ioan Botezatorul seamana foarte bine cu chipul lui Arsenie Boca.

Iar la aripi se vede clar tricolorul Romaniei...

Mă, seamănă dar nu răsare! Ți-am mai zis că nu e Ilie ci e Enoh. Tu nu vezi că Ilie are Capul în Tavă? Arsenie a murit otrăvit de antichrist. Or fi gemeni, frați dar nu e unul și același decât în sens că au ambii Duh Sfânt. Căci am citit undeva că a fost scris în nor la moartea sa ENOH.

Last edited by vsovivi; 23.08.2010 at 10:08:24.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 10:20:29
Banned

Implicit

Citat:
Eu nu sunt in stare in natura sa schimb un fir de par dar sa incerc sa scot barna sau paiul din ochiul fratelui meu. Am observat ca subiectele crestine au incins pe forum capetele fratilor nostrii crestini ajungand la contraziceri continuu, fraze ce alint dogmele crestin ortodoxe intr-o ameteala de asa zisa viata crestina. Romanu' a fost poet dintotdeauna.
Nu au avut decat cu ochiul ori cu mana semn a face si si-au inpins deodata toate textele in fata. Cine doreste sa convinga pe cine, ce? Ca tu nu ai dreptate si eu am dreptate, s-au sa puna intr-o lumina proasta sau buna cine stie ce anume caci mie nu prea imi convine ce au spus aia...mortul pe mort calauzeste , vise intrupate ce alearga dupa vise pan' dau in morminte ce asteapta deschise. Cu ce ii incalzeste pe romanii subjugati de patimi ca voi in cuvintele voastre goale si moarte pline de venin atacati fie secte fie alte asa zise biserici, sau aparati maiestuoasa biserica ortodoxa, fie promovati vezi Doamne lumina si credita...sau proorociti te mir ce. Moarte suntem noi fratilor caci inca nu s-a aratat mai marele pastorilor iar noi inca nu traim vesnic pe pamant. Ne nastem spre a murii si murim spre a ne naste, inca desarte idealuri. Prieteni noi suntem Ninive, biserica neamurilor. Vorbiti de mantuire iar noi murim continuu, fara pauze,= nesfarsit. Unde vedeti mantuire? Unde? Inca nu, nu suntem inca mantuiti. Am avut atunci pe timpul apostolilor o arvuna a ceea ce va fi...dar nu s-a aratat inca. Trebuie sa avem rabdare. Si atunci milioanele voastre de cuvinte sunt vax albina, crema puca. Si sa mai tinem minte ca tot ce spunem vom da socotela, ar trebuii sa ramanem la "DA" si"NU".

Asa ca domnule VSOVI iti multumesc ca mi-ai scos barna din ochi pentru ca acum vad si eu mai bine. Iar daca tu zici ca e Enoh, Enoh sa fie si sa te binecuvinteze Enoh Arsenie Boca pentru tot ce ai spus.

Iar despre Biserica Noul Ierusalim ii multumesc doamnei MariaMargareta cu toata campania ei furtunoasa contra "puciosilor" pentru ca m-a ajutat sa citesc sa analizez si sa iau aminte la tot ce "Noul Ierusalim" pretinde sa "trambiteze" cu aceasta a doua venire a Fiului Omului si sa constat ca exista o anumita intelepciune care ramane ascunsa de ochii "lumii" in cuvintele si exprimarea celor de la Goldeni Pucioasa pe care eu unul nu pot sa o contest.

Păi e vai de tine, că se pare că ți-am scos paiul dar ți-ai băgat singur bârna lu' MM... păi nu ți-am explicat că sunt vrăjitoare lingvisvistele astea? Nu ți-am dat răspuns? De ce le credți mă ca proștii? Vă farmeca lingvisvistele că vă flatează că sunteți cei mai ce? El mint mă și le-am dovedit mereu de minciuni...

Păi nu pricepeți că mintereul poartă fesul, fesul turcesc? E prozelitismul desfrânate jidoavce... pentru ce mă scoateți mereu din minți văzând cum vă pierdeți sufletele în iadul cel mare? Nu vă e milă de voi, măcar un pic? Alea sunt curve... nu la propriu, la figurat, nu le mai credeți măi că-s bagaboante!!! Nu mai puneți botul la miorlăieli! Vă roagă să le credeți exact ca Ecaterina Andronescu... că cică e n-a furat și nu și-a dat bani UE pe proiecte pentru intereul ei propriu și personal... așa e și cu lingvisviste... voi chiar nu vreți să căsacți ochii mari?

Deci Domnul este Cuvântul lui Dumnezeu și ai face bine să nuți bagi bârna acuma dacă tot ți-am scos paiul, păi nu te-am trimis să vezi pictura de la Drăgănescu să vezi că Iisus Hristos Euharistic nu are barbă cum susținea Desanka Nicolai ci e ca o față de femeie... deci e ca sfânat Verginica, fiica bună a Maicii Domnului, fata Moșului Dumnezeu și nu a babei mamona!

Cât oare să vă mărturisesc? Dar știu că e dejaba, că până nu vi se dă de sus... e în zadar... căci dacă nu aveți credință tot n-aveți cum să credeți...

Să fi iubit. Curat.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 10:39:45
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul
vsovi,de ce nu mergi sa ceri si parerilor altor preoti sau mari duhovnici in afara de puciosi? Sau toti sunt eretici,fara Dumnezeu,si numai puciosii aia sunt ai lui Dumnezeu? Eu chiar azi am vorbit cu un calugar si a spus de puciosi ca sunt ca o secta,rataciti... si sincer prefer sa-l cred pe el decat pe ei. Cere si tu mai multe pareri.

PS tot nu mi-ai raspuns la tot,doar la ce ai vrut tu! Toti vor vedea pe Hristos cand va veni,va veni pe norii cerului,cu slava multa,Il vor vedea "si cei care L-au strapuns"! Ce nu ti-e clar din asta? Ramai in ratacirea ta...

Păi eu nu cer părere Pucioșilor (poborului Domnului) că nu am cum, nu am întâlnit pe niciunul din ei și nu am stat de vorbă cu nimeni personal, îi cred de pe net și n-am interes prozelit ci eu mi-am mărturisit credința... eu sunt în Cluj dar nu din Cluj, și uite, te documentează de aici, dar vezi că e plin de hule la adresa Cuvântului lui Dumnezeu dacă intri pe linkuri... deci vezi ce crezi căci ai să te întinezi, păcate grele făcute în credință... căci și eu sunt fleașcă după ce am discutat cu MM și mEștera răspunzându-le mereu la înscenările lor mârșave.

Dar mă întreb de ce nu mergi tu să ceri părerea preoților că se pare că ai cerut (chiar azi) părerea unui călugăr rătăcit că doar ți-am zis că doar sfântul Ilie-Ioan-Ilie are puterea dată de la Dumnezeu de a îndrepta lucrurile... Deci călugărul respectiv care a zis așa te-a mințit... făcând neascultare de maimare, și neascultare de Dumnezeu care a zis ''să nu desfrânați și să nu judecați căci a Mea este răzbunarea!''

Păreri ceri atunci când nu ești sigur, dar eu sunt absolut sigur și complet încredințat, chiar fără să fi cunoscut pe niciunul din ei... ți-am explicat, ți-am răspuns, dar se pare că tu preferi să asculți de călugării răzvrătiți care au luat locul Domnului... defapt așa zic ei precum i-a învățat ispisisikaa lui nenea căci așa le ghicise tanti grijania în zaț că numai ei sunt ''vrednici''... și ei așa zic mai departe cum au fost ''reeducați'' ca la securitate să spună... mai departe... și spun, deci nu e călugărele de vină cu nimic... el poate din ''ascultare'' de ''mai mare'' ți-a răspuns așa... căci el oricum nu are de unde să știe...

Ba eu ți-am răspuns mai mult decît tot ceea ce ai întrebat dar vi mereu cu noi și noi pretenții, fiindcă ai învățat să fi obraznic exact ca unii ''călugări''... dar ăia nu-s călugări care judecă pe slujitorii Lui Dumnezeu, ci doar niște mincinoși pismași ispititori... deci iată că așa i-a învățat satana după ce s-a autoînscăunat, le-a dat și lor scaunul de domnie și puterea satanicească... și ei ca fraierii au crezut că-s vrednici și de aia pot să împărățească cu satana preț de un ceas... dar ai văzut că la numărarea voturilor au țopăit degeaba pregătiți ca pentru nuntă..? Și nu a fost de la flacăra violet ci de la aia roșie, galbenă și albastră!

Deci dacă persiști în necredință, și-ți întărești cerbicea și ceriiadul ca să nu crezi atunci pentru ce mai vorbești cu mine dacă tu crezi că eu vreu să te prostesc..? Du-te și fă ce vrei, crezi ce vrei, că eu știu că știi și tu că eu ți-am spus pe Aevărul, dar știu că nu-L poți înghiți fiindcă precis ai ''motive'' și ''motivații''... ai și tu pete pe cămășuță și pe hăinuță exact ca MM pe rochiță, pete de păcură care dacă nu sunt spălate, ele nu te lasă să-L vezi pe Adervărul ci urlă și strigă la tine ca nu cumva să crezi că cică e secte și e minciuni și că numai și numai voi aveți dreptate, că sunteți cei mai tari dalmațieni... Defapt strigă pofta și dorința și voirea de întitinare! Nu te opresc, crezi ce vrei dumneata, întinează-te cât poftești, ce-mi pasă mie, tu răspunzi de viața ta și ''călugărele'' pe care l-ai crezut, dar se pare că foarte ușor te-a convins o trufie de călugăr dacă după ce ai citit aici argumente clare pe atâtea pagini, iată că tot la nimic nu-ți folosesc, căci o ți mereu pe a ta fiindcă e a ta... Deci e clar, e acuzarea crezută repede cu credulitate din frică, frică de balaur și de bâtă... păi de Domnul trebuia să te temi că Dumnezeu nu te bate cu bâta, pe El trebuia să-L iei în serios ca să nu cumva să păcătuiești căci numai El poate să te scape din orice durere sufletească și trupească și nu satana și nici ''călugărele'' mincinos și nimeni altcineva decât Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu...

Pentru ce vă tot îndoiți? Știu, pentru ispisisici... vă place ispisisikaa neagră că v-a ghicit tanti grijania în zaț că dacă nu o credeți o să o pățiți... și când o pățiți vă readuce aminte: ''ei vezi, acum ai pățit-o, dacă nu m-ai ascultat...''

Păi voi de superstiț ascultați sau de Cuvântul lui Dumnezeu? Trebuie să vă decideți.

L-ai întrebat de ce susține el că sunt sectă? L-ai întrebat de ce judecă pe alții în loc să-și vadă propriile păcate? L-ai întrebat care sunt argumentele? Și atunci, dacă ai fi ascultat cu luare aminte, atunci ai fi văzut, ai fi constatat că sunt aceleași minciuni pe care le-a vânturat MM pe aici și la care i s-a răspuns mereu... de sus, nu cu mîndrie ci de sus de la Domnul i s-a răspuns... de mine și de alții care au crezut. Căci mărturisirea vine prin Credință și ea nu e de la om... că omul nimic nu poate dacă nu i se dă de sus...

Deci dacă mă tot faci pe mine rătăcit eu ajung la concluzia că chiar vrei să fi un obraznic (eu mai mult am glumit când te-am făcut așa ca să știi că e grav păcatul obrăzniciei nu că chiar ai fost), și atunci dacă preferi obrăznicia și insinuarea și minciunile mincinoșilor atunci te evit dar teși rog să nu mai ceri mereu semne și minuni ca să crezi căci ți-am dat tone de răspunsuri... Deci lasă pretențiile și mofturile și crede pe cine vrei dumneata că nu mă supăr dar eu ți-am mărturisit, numai Cuvântul lui Dumnezeu te scapă... căci și prin preoți și călugări și arhierei tot El lucrază... dar El nu lucrează în contra Lui Însuși! Căci nicio Împărăție Sfântă nu dăinuie dacă se dezbină pe ea însăși... deci iată că numai Cel ce a legat mai înainte pe cel tare poate să-și curețe casa Sa de necurăție!..

Iar eu sunt un biet păcătos vrednic nevrednic ce se ocupă cu deșertăciuni, mare păcătos mirean din poBor, dar chiar și așa nu am cum să nu mărturisesc pe Adevărul... căci nu este altul.

Last edited by vsovivi; 23.08.2010 at 10:47:59.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 11:07:50
Banned

Implicit

Iar păcatul cel mare vine de la cafiaua lui mallahomed-baallahominid-or, căci nebunul are impresia greșită că moartea e doar aia de la sfârșit... dar mai vine una... și apoi încă una.

Deci dragul meu Roul... nu te supăra dejaba!

Nu poți crede, nu poți și pace... dar dacă stărui ți se va da căci oricui bate i se va deschide și oricine caută va găsi. Mă, dar voi vă căutați cu lumănarea ceea ce nu trebuia să vă doriți... cu niciun chip, da' cu niciun chip, ci să ne smerim în taină cu oricechip, ca să credem ca să ascultăm... de Dumnezeu, căci e criză, așa că nu te mai uita mereu la mine ca pinguinu' la baliză!

Last edited by vsovivi; 23.08.2010 at 11:48:40.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 12:51:09
Alin27 Alin27 is offline
Banned

Data înregistrării: 25.07.2010
Implicit

Da se pare ca nu ai inteles.

Am spus ca nu pot sa contest intelepciunea din textele de la Pucioasa in legatura cu a doua venire a Fiul Omului.

Adica exista ceva tainic in cuvintele celor de la Pucioasa...

Dar de inteles ca ... cand nu se intelege se sare la gat... sau la scos barna..

Multumesc

Last edited by Alin27; 23.08.2010 at 12:55:51.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 13:10:26
Banned

Implicit

Citat:
Da se pare ca nu ai inteles.

Am spus ca nu pot sa contest intelepciunea din textele de la Pucioasa in legatura cu a doua venire a Fiul Omului.

Adica exista ceva tainic in cuvintele celor de la Pucioasa...

Dar de inteles ca ... cand nu se intelege se sare la gat... sau la scos barna..

Multumesc
Nu dragul meu, dar m-a durut sincer să văd cum ai căzut în plasa pâianjenițelor lingvisviste ce țes mereu o plasă din care cu siguranță nu prea mai au cum să scape... cei ce cad... și dacă o să cazi acolo te întinezi până peste cap...

Deci eu îți mulțumesc fiindcă ești sincer și crezi pe Enoh și nu contești pe Adevărul... e ceva, un pas înainte... deci cu niciunchip nu doresc să scot cuiva bârna sau paiul cu forță, cu deasila... că nici n-am nici un pic de forță... ci a Domnului este puterea și nu a omului... iar eu... nu mai zic de mine iar că o să ziceți că mă laud smerindu-mă înaintea oamenilor ca să primesc slavă de la oameni cu păcatele mele... ca să-i fac să mă creadă defapt vrednic și că defapt folosesc psihologia viceversatilă. Tac.

Și bine că nu te iei după ispisisicile lui pește prăjit pe cărbuni încinși la ursul păcălit de vulpe... și crede liniștit pe Cuvântul lui Dumnezeu... că El e Domnul nostru Iisus Hristos.

Last edited by vsovivi; 23.08.2010 at 13:13:39.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 17:07:26
luciamanta luciamanta is offline
Member

Data înregistrării: 11.08.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Mă scuzați că insist, dar dacă acea persoană este o persoană iubită, aproape sufletului tău și ai vrea să o ajuți, ce să faci? Mă rog pentru ea, e adevărat, și dacă sunt o persoană activă și vreau să întreprind ceva concret? Să-l iau pe sus să-l duc la duhovnic? Dar acea mărturisire forțată nu va avea efectul scontat, poate îl va trimite în deznădejde și atunci, mi-am atras un păcat grav asupra mea și eu am simțit gustul amar al smintelii, nu-l mai vreau.
Rugaciunea ajuta mult, dar daca vreti sa faceti ceva concret, puteti sa cereti si sfatul Bisericii, preotilor, care va vor indruma pentru a gasi o cale de rezolvare. Iubirea, credinta si rugaciunea fac minuni. Va doresc rabdare in credinta, sanatate, intelepciune, mantuire si spor in toate!
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 01:44:40
TreciLaRugaciune TreciLaRugaciune is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2010
Implicit

Dupa cum zice Parintele Arsenie Papacioc nu exista un pacat mai grav ca altul, toate sunt la fel dar, cel mai mare pacat este acela care te-a impatimit pe tine cel mai mult.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta Eugen7 Dogmatica 80 08.02.2013 09:24:46
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? alexdu Generalitati 79 23.09.2011 16:55:07
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce este pacatul? Rodica50 Intrebari utilizatori 0 23.11.2010 13:11:18
Ce este pacatul? iosif Generalitati 77 24.03.2007 03:24:51