![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vb de umilinta, aici munceste toata lumea, si nu sunt cu nasul pe sus, ca nu vreau sa muncesc la curatenie, sau intr-o fabrica. Cunosc romani cu studii superioare, care muncesc aici, in abatoare, la 4 grade C, cate 10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana, sau 5 zile pe saptamana de noapte.
Turcii lucreaza doi ani, cu acte in regula, dupa cei doi ani, nu mai vor sa lucreze si intra in somaj, adica iau 800 euro, ceea ce le convine de minune. Insa de cateva luni, s-a dat o lege, cel putin e in landul unde sunt eu, Hessen, cei care sunt in somaj, tb sa lucreze in folosul comunitatii, la curatenie pe strazi, la taiat garduri vii. Doar ca sa nu stea. Doamne ajuta. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre fata aceea ,iti spun eu de ce nu i-a dat nici un sfat. Parintele si-a dat seama ca fata nu ii va urma sfaturile asa ca nu a mai smintit-o cu sfaturile dumnealui. Eu am citit de curand "Mari initiati ai Indiei si par.Paisie" Nu e usor sa scapi de ghearele diavolului dupa ce apuci sa practici yoga. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu pana la coada nu inteleg eu ce va mistuie pe voi de cei ramasi acasa si care se simt foarte bine..???????????? Au locuri de munca, sunt crestini practicanti care se folosesc de tot ce inseamna Biserica Ortodoxa Romana, traiesc intr-o tara frumoasa si nu se simt alungati ! Care-i problema voastra ?
|
|
|||
|
|||
![]()
dar nici sa pleci nu e pacat...daca managementul e prost aici, mai bine pleci afara....important e sa te ajuti si sa ajuti!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai daca oamenii au locuri de munca si salariu bun, de ce sa plece ? Daca au realizari pe plan profesional si familial, de ce sa plece ? Daca au mult mai mult decat le-ar putea sa le ofere vestul vreodata, de ce sa plece ? De ce s-o ia de la capat in alta tara ? De ce sa-si traumatizeze familia cu mutatul ? De ce sa-si instraineze copii ? De ce sa-i faca parte din alta cultura ? De ce perseverati voi in exptarierea altor romani pe un forum crestin ortodox ? Care o fi "taina" care va mistuie si va impinge sa ne convingeti ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ai coada????????????????????????????????????????????? ??????????????
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarile raman ! De ce sa faca romanii ce-ati facut voi ?
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
daca am pleca cu totii din tara ce s-ar alege de acest NEAM ROMAN!!??
pai se alege ceea ce este...praful! Am impresia ca voi traiti astazi cu mintea in istorie. Istoria e frumoasa, nu trebuie uitata dar uitati-va cum sintem ca neam , cit de uniti, cit de generosi, cit de dispusi la sacrificiu pentru celalat! Cei ca mine, care au vazut lucrurile astea au renuntat sa mai lupte. Nu poti lupta impotriva metalitatii unui neam intreg! Sau poti, ca deh toate se pot, insa cu rezultatul pe care-l aveti in fata ochilor: ZERO! Romanii care s-au adaptat in strainatate felului "ne-romanesc" de a fi, s-au integrat cit te poti integra si pot traii si participa la bunul mers a tarilor in care au emigrat! Aici nu-i vorba de a nu vrea sa lupti cu restul de romani, ci de faptul ca restul de romani n-au chef de lupta. acesti f. multi pensionari care sunt in tara oare cine sunt!? nu sunt cumva si parintii vostri printre ei care de bine de rau ne-au lasat o tara pe care noi la randul nostru va trebui sa o lasam copiilor nostri Mie nu mi-a lasat nimeni nimic! Tara asta n-a fost niciodata "a noastra" a poporului, asa cum nu este nici una. Tarile apartin unei minoritati, care dispun dupa cum doresc de ea si noi. Atita ca, minoritatea care ne trage pielea in strainatate, este mai generoasa decit minoritatea romaneasca. daca plecam cu totii din tara o sa ajungem mai rau ca tiganii europei de astazi. Nu o sa ajungem, sintem! Noi si bulgarii daca voi cei tineri plecati din tara cine vreti sa o pazeasca pentru voi!? Eu nu-s tinar, dar sa o pazeasca cui ii aduce un trai indestulat. tara a carei istorie va va condamna pentru ca ati lasat-o de izbeliste Tara nu poate condamna pe nimeni pentru nimic, nici acum nici alta data asta-i vorbarie pura. ''hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana''. Da, noi fredonam adesea cee ni se cere de masoni! Fredonam si dam la sapa pentru o bucata de piine neagra. Ca-s masoni lui Cuza sau cei a comunistilor tot una! Ei bine unii dintre noi doresc sa faca treaba asta pentru o piine mai alba! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu iti doresc sa nu faci niciodata cancer. Dar daca faci , sau cineva drag tie urmeaza sfaturile Mariei trebe care spunne: "orice cancer se opreste si dispare daca-l tratezi cu coada calului!" Culmea cum nu mai este nici o problema ca un eretic ca aceasta Maria Trebe (care era casnica nu medic)carei i-au fost date remediile printr-o viziune a Maicii Domnului devine o persoana de incredere daca este pro-naturista chiar intre ortodocsii care i-ar sfisia cu drag pe eretici! ![]() Rudolf Breuss era monteur electonist care recomanda infometarea cancerului prin consumul 42 de zile doar a sucurilor. Pentru citi morti va raspunde in fata lui Dumnezeu numai el stie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..si mai ales stim foarte bine ca asa zisul "patriotism" ii tine pe unii exact cit ii tine TRAIUL INDESTULAT, daca le iei ciolanul care au avut sansa sa-l apuce, schimba imediat moneda si incep sa injure de mama focului! Am si eu citeva cunostinte care reactioneaza asa... patrioti pina la o adica! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 20:53:03 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
|