![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Ce ar da un om in schimb pentru sufletul sau?"
Cred ca orice....Caci desi ne complacem in aceasta 'bogatie' zilnica de placeri lumesti ,simtim ca sufletul nostru e departe.De aceea tot ce a castigat omul pe pamant: averi,marire,stiinta ,iubiri patimase ,totul ,cred ca ar da in schimb pentru sufletul sau.La fel cum ar da ingerului mortii totul,pt a mai trai macar o zi,la fel omul ar da orice ca sa isi recapete linistea,si sufletul sau. Dar ,pt ca nu gaseste cui sa dea,se multumeste cu 'bogatiile' care le are. Lepadarea de sine inseamna lepadare de totul .Nu mai pastrati nimic ! Caci fiti siguri ca nimic nu e bun in voi,ca sa ziceti <<l-am aruncat degeaba>> |
|
||||
|
||||
![]()
Deschizându-ți inima chiar și celor ce te tulbură, El te va primi cu siguranță , căci iuberea sinceră și necondiționată a semenilor tăi e cea mai plăcută Lui ! Dacă tu ierți și altul te iartă pe tine , și ăsta-i semnul clar al unei inimi despietrite ! Iertare !
|
||||
|
||||
![]()
Astăzi mi-am astâmpărat dorul ! Sfânta Liturghie mi-a umplut inima de Lumină și Nădejde ! Aducând o fărâmă de schimbare în bine în lăuntrul nostru , în felul nostru de a fi, de a ne comporta, avem șansa împlinirii dorinței noastre întru dorirea Lui ! Doamne ajută !+