Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2009, 21:55:02
bmd
Guest

Implicit

Ha, ha! Ce spirituali sintem! Era buletinul tau si carte de credit?
Reply With Quote
Vechi 03.07.2009, 22:04:29
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Pot sa mi-l fure(daca reusesc) cit vor ca doar nu de la mine fura ci de la Banca, care la rindul ei te ramburseaza automat. Deci nu vad nici un pericol.

Chiar si politia sugereaza sa nu ne opunem deoarece nu pierdem nimic ci doar hirtiute care se inlocuiesc in trei timpi.
Pentru cine sa te iei la bataie, pentru banii Bancii?, nu multumesc. Nici nu au cum deoarece imediat se poate pune stop pe credit card.

Iar ca date personale ce sa afle? Cum o cheama pe bunica si de cite ori am fost la prasit:))(vorba lui Ionela)
Reply With Quote
Vechi 04.07.2009, 00:52:39
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Ha, ha! Ce spirituali sintem! Era buletinul tau si carte de credit?
Nu, dar mi s-au furat si toate cardurile bancare cu aceeasi ocazie. Ultima data acum o luna...
Cum spune andrei, le blochezi si nu se intampla nimic.

E mult mai putin periculos decat sa umbli cu diamante si galbeni la tine si a iti atace tarharii caleasca prin padure, ca in vremurile romantice de altadata.
Vechi 04.07.2009, 02:11:13
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Nu-mi place ideea de buletin electronic.
Pentru simplul motiv ca nu e greu de falsificat.
Cartea de identitate cum exista acum era foarte greu de falsificat si era foarte buna.
Buletinul cu cip fara poza va fi extrem de usor de falsificat.
Asa riscam sa ajunga sa fie ca in filmul "Hacker".
Daca se baga astfel de buletin in SUA si in UE si niste teroristi pun mana pe tehnologia de falsificare isi poate da seama toata lumea ce va urma.
Reply With Quote
Vechi 04.07.2009, 08:17:14
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Pai eu nu-s detinut si nici terorist nu sint ,Fani!
Eu am stat in gloante crezind in libertate.
Cam cit crezi ca dureaza pina buletinul asta se pierde mult prea des si trebuie facut ceva?
frate nu vreau sa par rautacios, dar cam degeaba ai stat in gloante, mai bine stateai linistit acasa.
Vechi 04.07.2009, 08:19:23
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Implicit

cat despre buletinele si pasapoartele astea cu cip, n-or fi ele tocmai dracesti, dar din start ni se refuza prezumtia de nevinovatie si suntem tratati ca potentiali infractori, teroristi...
Vechi 04.07.2009, 11:25:10
antoniap
Guest

Implicit

Bietii nemti! Habar n-au ce fac, desi li se inoculeaza ideea ca totul e spre binele lor! Ce natie adormita! Si nici nu ma mir! Cu atatea substante de care ,,trebuie'' incluse in preparate si semipreparate alimentare, constiinta omului adoarme treptat si are impresia ca trebuie sa manance tot ce i se da si sa accepte si botnita daca statul care sigur vrea binele cetateanului ne va impune acest lucru!!!
Reply With Quote
Vechi 04.07.2009, 13:04:28
Anca-Miha
Guest

Implicit

Sunt totusi si natii care nu dorm: sarbii, care nu sunt in EU, si grecii, care sunt ca si noi membri EU si care au refuzat cipul. Deci opozitia Romaniai in ceea ce priveste nu ar fi singulara, avandu-i si pe fratii greci alaturi.
Atata doar, ca cei, care au un cuvant de spus sunt masonii. S-a vazut si cand a fost vorba de pasapoartele cele noi cu cip, cine a avut ceva de spus si de hotarat: Prigoana.
Incep sa nu ma mai mir, ca tot mai multe bisericii ortodoxe sunt folosite de masoni...
Reply With Quote
Vechi 04.07.2009, 13:26:12
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

daca se semneaza de bunavoie certificate de dezbotezare, problema cipului nu mai e o problema ci un mare avantaj.din aproape toate punctele de vedere eun avantaj, mai putin din punct de vedere crestin.lucrurile isi vor urma cursul lor, e doar o chestiune de timp...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2010, 19:35:05
dana23 dana23 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.10.2010
Implicit eu cred ca suntem la inceput de apocalipsa

Dragii mei crestini si iubitori de DUMNEZEU,ne asteapta zile negre.Cei ce iau in deradere aceste acte demonice ,se va lepada de Dumnezeu si de botezul primit la nastere. Sunt foarte multe motive care ne determina sa nu acceptam semnul demonic.1 .vom fi asemeni obiectelor sau alimentelor care se cipuiesc la casele de marcat. 2-nu va mai exista liberul albitru. 3- vom fi niste robotei in slujba ......lui satan.3 nu vom mai putea face semnul sfintei cruci si de aici lepadarea de credinta.4-vom fi niste- legume= manipulate- 5. s-a depistat ca acest cip este cancerigen chiar si impantat.Cel ce si-a pus acest semn pe frunte precum animalele (la urechi) sau pe mana(chipurile ca asa este mai modern si pentru a usura identitatea -o porcarie) nu va mai gasi mantuire in veci.Cu timpul se vor retrage banii de pe piata (e nu vor exista decat virtual prin acest cip). Acesti bani vor fi doar numere (nu vor exista monezi sau bancnote).Anticristul va face semne si minuni asemeni lui IISUS si multi vor crede ca este Mesia. I .se vor inchina popoate intregidar mai tarziu nu vor gasi decat dezamagire caci ENOH SI ILIE il va demasca. O sa vai mai spun si data viitoare multe alte lucruri interesante. Sa nu credeti ca e vreo nascocire de-a mea.Sunt niste carti sfite care din pacate n se gasesc prea usor.Sper sa nu ma luati in ras -si ma refer la cei rautaciosi care nu au nicio treaba cu adevarata credinta.DOANE-AJUTA!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tragedie in Germania Hector Stiri, actualitati, anunturi 27 09.08.2013 10:09:09
Preoti pentru Germania Ion Pop Sectiune dedicata profesorilor de religie 55 17.06.2013 11:38:52
Xcellcenter, Germania LapetiteMoc Stiri, actualitati, anunturi 13 24.04.2011 21:39:34
noile buletine cu nr 666 varia Generalitati 34 24.01.2011 13:59:46
Buletine biometrice? colaps Generalitati 81 05.10.2010 11:08:49