Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2010, 22:09:10
Crestin_Simona
Guest

Implicit Ai dreptate!

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Un lucru bun ar fi sa fie adevarat cu painea. Una pe zi ajunge,ar mai scadea procentul de obezitate. Dar nu cred ca e adevarat,e imposibil. Cum ii poti impune unui privat sa vanda atata carne sau atata paine? Interesul lui e sa dea cat mai mult,sa-si maximizeze profitul. Ar fi adevarat doar daca ar fi din nou un regim absolutist unde statul sa controleze tot. Dar asa... vorbe in vant. Dati si voi stiri din surse mai "oficiale",nu bloguri ale diversilor excentrici sau mai degraba mistocari.
Uite ce zice o cunostiinta de a mea: ,,Eu cred ca uneori se explica sa te uiti putin si "in gura" celui care zice!
De la o posta se observa ca acel blog are numai informatii de scandal, parca ar fi o publicatie de acest gen.
Iar daca stam doar putin sa rumegam, informatia cu tiparirea cartelelor este puerila si de-a dreptul stupida, lipsita de cea mai elementara logica:
De ce s-ar tipari DEJA DE-ACUM niste cartele, cand inca nimic concret nu converge spre motivarea necesitatii lor (existand ca atare posibilitatea sa nici nu fie niciodata nevoie de ele si sa se arunce), in vreme ce respectiva cantitate chiar si intr-o tipografie de "cartier", adica una marunta, se tipareste in cateva ore, maxim zile...
Ca atare, NO COMMENT!
In opinia mea respectivii isi bat pur si simplu joc de oamenii creduli care ajung sa se rataceasca pe site-ul lor.
Trist!"
Reply With Quote
Vechi 18.10.2010, 17:31:18
coldworld coldworld is offline
Banned

Data înregistrării: 14.10.2010
Religia: Ortodox
Implicit

ce parere aveti de asta:

http://www.youtube.com/watch?v=yrKobBnUyyw
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? tigerAvalo9 Generalitati 95 20.12.2013 08:19:09
vine vine ioanhodean Postul 22 08.05.2013 11:50:17
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! adelin Generalitati 67 03.02.2013 09:29:47
vine vine ioanhodean Postul 124 02.08.2012 20:56:33