![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna,
Sper ca ma poate ajuta si pe mine cineva sa gasesc o poza macar la icoana pe care am atasat-o. Poza a fost facuta la intrarea din Mitropolia Iasiului, insa din cauza trecerii timpului, dupa cum se vede este neclara, iar imaginea "murdara". Ideea este ca as dori sa imprim aceasta poza pe hartie ( asa ca vreau sa arate cat se poate de bine :) ) si se pare ca nu reusesc sa gasesc aceasta poza pe internet ( am cautat foarte mult ), iar eu mi-o doresc foarte mult. Daca o are cineva va rog sa o trimite-ti pe adresa de e-mail alexsphd@yahoo.co.uk . Va multumesc anticipat. P.S. : Acesta este singurul forum pe teme religioase pe care l-am gasit. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau dar nu te pot ajuta. Este o icoana mai rara a Sf Cuvioase Parascheva ca si cea de la Roman, unde Sfanta este reprezentata pe tron arhieresc. Daca o doresti foarte mult si nu o gasesti mergi si vorbeste cu un parinte de la Mitropolie. Cu siguranta ei o au in fotoshop pentru ca la restaurare trebuiesc originalele.
Bucurie! |
|
|||
|
|||
![]()
Doar asta am gasit eu:
![]() Si asta e icoana de la Catedrala din Roman de care iti vorbeam: ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cuvioasa Maica noastra Sfanta Parascheva | ionelaz | Generalitati | 3 | 17.01.2011 14:16:47 |
Sf.Cuvioasa Parascheva | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 12.10.2010 04:35:28 |
Sfanta Cuvioasa Parascheva | mihele_m | Intrebari utilizatori | 0 | 07.06.2010 16:06:21 |
Cuvioasa maica noastră Parascheva | pui | Moaste | 1 | 30.06.2009 22:11:13 |
Din cuvantul IPS Daniel la Sfanta Cuvioasa Parascheva | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 3 | 16.10.2008 12:21:37 |
|