![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că aș fi declarat tâmpit (și de către ortodocși și de către adventiști) dacă aș zice: Biserica Ortodoxă! ![]() Vreau să închei ziua în această notă hazlie. Noapte bună tuturor, Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,At the Church of the Resurrection, we operate an "open table" policy. All who come in good faith are invited to share Holy Communion, regardless of denomination. Children are welcome to share communion if that is your normal practise. We also have a lively Sunday School for the children and refreshments after the service." Biserica a fost construita pe o bucata de teren facuta cadou Coroanei Britanice in 1900 de catre Regina Maria a Romaniei,nepoata Reginei Victoria.A fost construita integral cu materiale aduse din Marea Britanie.La slujbele tinute in ea au asistat,in diverse ocazii,membrii ai familiei Regale a Romaniei. A fost inchisa pe timpul WWII,dar a fost redeschisa la Craciunul din 1944 cu sprijinul soldatilor britanici din Marina Regala a Marii Britanii precum si cu sprijinul soldatilor americani.Pe timpul razboiului a fost ingrijita de Ambasada Elvetiei.Biserica are si biblioteca asa ca daca cineva doreste mai multe info,atunci Rev.Patrick Irwin va sta la dispozitie pe e-mail sau la sediul bisericii.Ofera cu placere info si despre Biserica Scotiei precum si despre alte confesiuni existente in UK. Va doresc tuturor o seara placuta si putere in Credinta.Cel de Sus sa vegheze asupra noastra Last edited by Scotsman; 10.01.2011 at 21:25:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am emoticonul acela in care simpaticul ala galben e pe jos de ras,dar asta a fost si reactia mea cand am citit mesajul.Da aveti dreptate,astazi sa spui adevarul este un lucru rusinos,e un lucru,,tampit''.Imi place ca aveti umor sec.Dar ati spus un mare adevar.Domnul va lumineze!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Baptistul crede: „Si alte biserici si confesiuni respecta mai mult sau mai putin Evanghelia dar in biserica mea se vesteste Evanghelia Deplina!”. Si asa crede si penticostalul si adventistul si toti (neo)protestantii si non-(neo)protestantii. Citat:
„ - Păziți unitatea Duhului, întru legătura păcii!” poruncea Dumnezeu prin Apostolul Pavel in Efeseni 4:3. Inaintasii nostri insa nu au păzit unitatea Duhului si biserica s-a dezbinat. Pe de alta parte Biserica invizibila este deja in unitate. Ea este formată, asa cum sublinia si un user mai sus, din „totalitatea celor alesi care au fost sau vor fi adusi impreuna,sub autoritatea lui Hristos,Capul Bisericii”. Noi, crestinii care alcatuim Biserica invizibila suntem deja in unitate. In Duhul Sfant care ne calauzeste. Toate |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un singur botez: In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Nu exista un alt botez, in numele altcuiva, de aceea este numit singurul ... Uite, incearca sa iti inchipui ce s-a intamplat de fapt. Cu fiecare desprindere din Biserica istorica, Evanghelia a fost dus mai departe ... E simplu ... Uita-te unde a ajuns prin catolici. Am niste prieteni reformati care doresc sa plece in Indonezia, sa predice Cuvantul ... NP-ii sunt in misiune peste tot ... Evanghelia trebuia spusa ... Suntem cu totii diferiti ... Lui Dumnezeu ii place diversitatea, altfel ne-ar fi facut de-un fel ... Da, unitate in diversitate ... Sub un singur Domn: Isus Cristos. Intr-o singura credinta: in jertfa si invierea Lui. Un singur botez: in Numele Tatalui, Fiului si al Sfantului Duh ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat suntem inca in trup, carnea are inca putere asupra noastra ... Prin experientele pe care le-am acumulat, convingerile pe care ni le-am construit, nazuintele si dorintele pe care le avem ... Suntem limitati de acest trup si de capacitatea creierului nostru de a intelege si a accepta anumite lucruri ... Avem nevoie de repere clare si palpabile pentru a ne putea defini mediul in care traim ... Vrem sa stim cine este la fel ca noi si cine este diferit de noi ... Ne aparam convingerile pentru ca sunt ale noastre si ne identificam cu ele. Dar, "Acum, cunosc in parte; dar atunci, voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut pe deplin." 1 Corinteni 13:12 Atunci, toate aceste lucruri nu vor mai avea nici o importanta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Despre unele lucruri care pot contine un adevar si ce face exagerarea din el | claudiu-marius | Generalitati | 7 | 27.10.2010 23:52:50 |
Cat adevar este in.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 15.03.2009 21:36:23 |
|