![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Du-te și spune duhovnicului tău exact bancul pe care mi l-ai zis. Să vedem ce zice!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am zis că nimic nu merge fără rugăciune.Nimic nu putem face fără Hristos! Nici să respirăm nu putem fără El! Asta nu înseamnă că am zis că va ploua cu bani din cer dacă cerem și nu facem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca ma intalnesc cu el pe la shopping si i-l spun, CU SIGURANTA rade pentru ca are un adorabil simt al umorului....mai Vladut mai..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimic nu putem face fără Hristos, nici să respirăm. Nu putem alege niciodată fata potrivită fără ajutorul lui Dumnezeu! Este nevoie de credință, dragoste, nădejde, post, rugăciune îndelungată. În primul rând acestea, și apoi cele lumești! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu mă iau după ce zic Sfinții Părinți! Ei nu ar fi făcut niciodată un astfel de banc anti-creștin, cum numai ateii fac. Să-i spui duhovnicului tău și că mă iei la mișto („măi, Vlădutz măi”), să vedem dacă și asta i se va părea normal! |
|
|||
|
|||
![]()
Cu preotul nu te întâlnești la shopping, cu preotul te întâlnești la biserică!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare de ce ne simtim ca aaa, stai asa ca aici la Bila sau IKEA nu mai este biserica,...acolo era altceva aici nu mai jucam acelasi rol? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pai popa nu mananca,nu se imbraca,nu face shopping ?????? Am vrut sa-ti subliniez faptul ca nu voi spune bancul in biserica la spovedanie ...ci daca ma intalnesc cu el in alte imprejurari...de exemplu la shopping,unde ne-am mai intalnit... Dar noi doi mai Vladut mai, vorbim pe frecvente diferite deci mai bine ar fi sa nu mai vorbim...cel putin pe acest subiect... Doamne ajuta-ti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate că nici nu ai preot duhovnic. Eu, cel puțin, nu am obiceiul să-mi iua frații la mișto. Și dacă îi jignesc și ei îmi reproșează asta, le cer iertare, nu continui să-mi bat joc de ei. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recomandare duhovnic Drumul taberei (Bucuresti) si alte intrebari | Petre. | Intrebari utilizatori | 1 | 04.04.2012 18:24:21 |
O recomandare | cred_cu_adevarat | Generalitati | 3 | 27.11.2011 19:01:43 |
întrebare + recomandare | VladCat | Generalitati | 5 | 20.07.2011 10:48:19 |
recomandare | emilliann | Generalitati | 6 | 27.01.2009 01:08:17 |
Recomandare de la preot | CristianB | Resurse ortodoxe on-line | 28 | 26.06.2008 23:57:08 |
|