![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu inca nu am reusit sa am o pozitie clara asupra acestui subiect: pe de o parte ma gandesc ca intr-adevar,legalizandu-se,macar aceasta activitate ar fi controlata,femeile respective ar beneficia de controale medicale si poate atat ele,cat si clientii lor ar fi mai feriti de boli cu transmitere venerica.
Bun,dar pe cealalta parte ma gandesc ca meseria asta inseamna pur si simplu degradarea fiintei umane de la stadiul de fiinta spirituala,la aceea de marfa.Fetele si femeile respective sunt cu adevarat marcate de lucrurile prin care trec,fizic vorbind sunt imbatranite cu cativa ani buni,organele genitale distruse,incat la final nu mai pot fi numite niste femei intregi,ci mutilate din toate punctele de vedere,deci...cum sa legalizam acest lucru? Deasemenea sunt omul care crede ca o iesire exista intotdeauna,chiar si din cea mai dificila situatie,insa probabil nu o vedem noi la momentul respectiv,deci nu cred ca vinderea trupului chiar este singura solutie pentru care o tanara aflata in dificultate poate opta,iar cand vorbesc despre saracie crunta si femei care au reusit sa razbeasca pastrandu-si demnitatea de fiinte umane,am inaintea ochilor imaginea clara a unor exemple,unele foarte apropiate mie. Te poti gandi si ca omul este pana la urma liber sa aleaga ce sa faca cu viata sa (desi in multe cazuri fetele astea sunt prinse ca intr-o capcana,iar dreptul de a alege sau a se razgandi le este luat),ca oricum aceasta activitate dainuieste de cand lumea si probabil va continua mult si bine,deci iti spui ca macar sa fie supravegheata intr-un cadru legal,insa este o forma mai mult sau mai putin mascata de sclavie...atunci ar trebui sa legalizam din nou sclavia umana?Argumente pro se pot gasi pentru multe tare ale societatii,cum ar fi si consumul de droguri.In afara am inteles ca se fac campanii de informare a dependentilor de droguri injectabile si acestia pot gasi in diferite locatii seringi noi cand doresc sa isi administreze drogul,pentru a evita riscul de infectie cu SIDA si alte boli,asta neinsemnand ca a fost legalizat si consumul sau traficul de astfel de droguri. Este o problema tare delicata,spinoasa,care trebuie privita cu toate implicatiile si efectele sale asupra fiintei umane,prin urmare eu pana in prezent chiar nu am reusit sa ajung la o concluzie prea clara in privinta asta.
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...dar ganditi-va la acele sarace fete cate umilinte indura,la cum se comporta cei care isi satisfac instinctele "animalice" cu ele... de aceea am zis ca mi-e mila de ele.
Parerea mea este ca cel mai mult are aici de suferit familia (familia ca si institutie). |
|
||||
|
||||
![]()
Intelege ca unora chiar le place!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da , am convingerea ca unora le place...ca se castiga "mai usor"...De fapt castiga , pierzandu-se nefericitii(ca sunt si barbati prostituati-chiar destui)pe ei insisi, noroindu-si sufletele cazute-n intuneric...
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca cunoasteti persoane care au atat de mare pofta de sex si nu si-o pot satisface decat cu prostituatele, nu puteti sa le recomandati autoexcitarea ?
Stiu ca tot desfrau este dar ma gandesc ca e mai ieftin, mai comod si scad sansele de a contracta boli. In plus, pacatuiesti doar tu, nu si partenerul. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă tot s-a legalizat sodomia, iar acum creștinii ortodocși susțin masiv legalizarea prostituției, cred că trebuie să ne gândim la pasul următor din agendă. Acesta nu poate fi decât legalizarea zoofiliei. Un nou orizont pentru noi oportunități de afaceri se deschide în fața ochilor noștri. V-ați gândit la un Bordel al Animalelor ? O căsuță la țară cu mai multe camere închiriate cu ora. În față, o parcare pentru Jeep-urile doamnelor, domnișoarelor și domnișorilor. În spate, un staul cu animale verificate veterinar și având condicuța la zi. Clienții, după debarcarea din Jeep-uri, ar putea gusta un păhărel din tradiționala țuică în lemn de dud (sau un scotch, în caz că preferă meniu internațional). Apoi, vizitează Manejul unde stau, frumos rânduite, animalele: armăsarii cei focoși și măgarii legendari pentru doamne. Vaci Hollstein, dotate cu patru ugere generoase, pentru domni. Gâște la discreție pentru domnișori: fiecare ce dorește. Ar putea exista o ofertă specială și pentru atei: dragoste cu cimpanzeul. Sau, după gen, cu cimpanzeea.
În felul acesta, fenomenul zoofiliei ar putea fi sub control, existând și numeroase beneficii colaterale: mai mulți bani pentru agricultură. Relansarea gospodăriilor rurale, atât de lovite de politica de achiziții și de dezinteresul funciar al autorităților. Locuri de muncă pentru locuitorii satelor, investiții în infrastructură (drumuri de acces, staule, etc), stimularea medicinei veterinare și, cu timpul, s-ar putea introduce și cărți de muncă pentru animale. Să ne gândim numai la săracele animale, obligate atâta vreme de cruzii lor stăpâni să practice antropofilia ! Vor putea beneficia de pensie, ceea ce va conferi siguranță pentru vremea când ugerul se mai lasă. Sau când armăsarii vor începe a șchiopăta, rămânând doar în patru picioare ! Beneficiind de un mic subsidiu de la Casa de Pensii, suficient pentru fânul loc zilnic și pentru o pereche de potcoave pe an, animalele ajunse spre vârsta senectuții nu vor mai fi duse, mugind de spaimă, la abator, ci vor putea admira, din stabilimentul special construit pentru seniori, progresul de care tinerele generații de cabaline, bovine, suine, galinacee și primate se vor bucura sub semnul emancipării.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 22.02.2011 at 16:05:50. Motiv: stilistică |
|
|||
|
|||
![]()
nu vreau sa ma abat de la subiect, dar desfranarea sub toate formele este rea. Il distruge pe cel care o practica,indiferent ca este barbat sau femeie, total. Distruge familie,tinerete,viitor,distruge tot.
Poate cineva sa creada ca o prostituata(pt bani sau din placere) mai poate avea o casnicie fericita? Eu cred ca sunt foarte putine aceste cazuri. Cine, sa fie in toate mintile, s-ar casatori cu o astfel de femeie. Ar putea ea sa-i fie fidela acestuia? Cum ar putea scapa de trecutul ei in cazul in care chiar si-ar dori o casnicie normala? Ce sa mai vb de toate bolile la care a fost expusa.... De aceea as vrea ca cele care se gandesc sa faca acest pas....sa se gandeasca bine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
candva , fara sa vreau , am surprins o discutie intre niste colegi de servici...unul fusese in Suedia si povestea ca s-a dus la un bordel si acolo si-a ales pe o tipa si i-a placut de ea...a asteptat-o cand a iesit si a oprit-o propunandu-i o intalnire in afara de program....stiti ce i-a raspuns individa? ca serviciul s-a incheiat si acum merge acasa ca are o fetita la scoala , iar sotul trebuie asteptat cu masa , si nu lucreaza decat strict la "servici".....
Prin urmare....poate ca e posibil si asa ceva , desi eu una chiar ma indoiesc.... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
|