![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am o intrebare si nu stiu unde e locul potrivit sa scriu despre, aici ori in alt thread. Locuiesc la curte si am mai multe pisici , unele am reusit sa le donez altele nu. Acum am 9 pisici mari si 5 mici si inca o pisica gestanta. Fac ceva rau daca sterilizez pisicile?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca faci rau sau nu, dar iti spun ca eu una n-am suportat nici macar gandul sa-mi mutilez pisicuta in acest fel
(ar fi trebuit sa-i scoata organele reproductive). E drept insa ca nici nu umbla hai-hui, este o pisicuta de apartament. Last edited by mirela.t; 01.05.2011 at 22:43:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare nu ar fi mai bine să le urcați într-o mașină și să le duceți departe, de exemplu într-un oraș ? Dacă nu faceți asta, veți avea 14 pisici: ce mai contează că sunt sterilizate sau nesterilizate ? Eu le-aș duce în oraș, unde atâtea garduri își așteaptă pisica, păstrându-mi doar atâtea cât se poate. Fiind pisici de curte, se vor adapta cu ușurință. Parcă e mai bine să le încredințezi Domnului, decât să le omori sau să le faci o operație mare nefiind bolnave, numai ca să nu se înmulțească.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 01.05.2011 at 23:24:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Locuind la curte,unde pisicile sunt nestingherite sa umble si deci sa se inmulteasca in perioadele de calduri-chiar se cere sa sterilizati pisicile!Nu este doar un moft,ci un act responsabil pe care il faceti;cu toate ca vor suferi un pic la aceasta interventie,cel putin nu vor suferi puii lor care vor fi abandonati,calcati de masina sau sfarsi pe la colturi de bloc flamanzi si mutilati de sadici!Aviz amatorilor!!!!
Ideea este ca odata ce sunteti stapani de animale trebuie sa se reflecte asta in comportamentul dvs,adica sa va implicati in viata,ingrijirea si reproducerea lor-faptul ca-i aruncati pe starzi,cum va sugereaza cineva este deosebit de gresit,este o totala lipsa de responsabilitate+impovorarea altor persoane cu efectele neglijentei dvs!! Asa se face,cu astfel de conceptii,gandire si comportament s-a ajuns la o situatie imposibila in orasele mari,in privinta animalelor abandonate de pe strazi!Prima vina pleaca de la stapanii de animale,care-i inmultesc necontrolat apoi ii pun in strada...Pt cine???Ce perspective exista pt un animal lasat pe strada?Credeti ca oamenii se inghesuie sa ia animale de pe strazi???Cel mult ii adopta,pe langa blocuri(tot pe spatiul public)unde vor intra in conflict cu alte drepturi si legislatii! Va spun din cunostiinta de cauza,ca ingrijitoare voluntara de animale abandonate!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
imi cer iertare, editez postul cu rusinea de rigoare, ieri am inteles de ce minunile nu se spun
Yasmina spui bine ce spui si fie ca fiecare sa vada lucrurile cat mai clar, intr-adevar odata adoptate ele devin responsabilitatea noastra si trebuie sa ne purtam ca atare. Last edited by beatricef; 02.05.2011 at 07:29:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, interesanta dilema..sa sufere pisica sau puii?
Mihnea Dragomir, credeti ca aceeasi solutie care o propuneti se poate aplica si cainilor? |
|
|||
|
|||
![]()
Pisica mea e turceasca de Van. Extrem de geloasa si foarte greu de imperechiat. Am adoptat-o cand avea 1 an si de 2 ani de cand o am n-a intrat niciodata in calduri dar are perioade cand e "turbata" :). Am dus-o odata la un baietel superb, rasa pura ( un ochi albastru unul verde ) a stat 2 saptamani cu el dar se pare ca nu l-a placut. N-am s-o sterilizez niciodata dar daca l-a refuzat pe Tarkan nici n-o sa se mai imperechieze niciodata :D. Nu suporta prezenta altor pisici iar daca miroase ca am pus mana pe alt animal ma zgarie de-mi da sangele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu pot fi de acord cu sterilizarea animalelor, caci nu noi tinem in viata faptura (animalele). Acela care da viata, tot Acela da si solutii potrivite vietii. Numai sa il lasam, adica sa avem incredere in El. Am ajuns sa vad inmultirea animalelor (caini, pisici) ca pe un canon dat omului de Dumnezeu. Privind inmultirea rapida a animalelor, "situatia scapata de sub control" se arata a fi "lasarea lucrurilor pe mainile noastre". Pentru lipsa omului de incredere in purtarea de grija a Domnului, omul se vede nevoit sa faca fata incercarilor de unul singur.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 03.05.2011 at 14:09:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu aș steriliza porumbeii dacă aș putea. În orașe se înmulțesc de vreo șase ori pe an în loc de două ori pe an cum ar fi normal, din cauză că au ce mînca din belșug. E invazie la noi pe luminator și în fiecare zori de zi începe concertul: BU-HU-HUU, BU-HU-HUU!
Mă gîndesc serios să-mi fac o praștie și să-i alung cu grăunțe sau cu ceva care să-i sperie cît de cît.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema 2. Porumbeii din luminator. Solutie glumeata: Daca am inchide cate o singura pisica in fiecare luminator, am scapa si de inmultirea pisicilor (caci ar fi singura), am scapa si de deranjul cauzat de porumbei (caci ar fugi). Si, in loc sa hranim porumbeii, am hrani pisica. Cat despre miorlait'ul ei... nu stiu, poate alte solutii de genul asta. Sa intelegem ca... omul nu poate rezolva singur disfunctiile aparute in natura !
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Animale curate si necurate | dianamangiurea | Din Vechiul Testament | 90 | 02.01.2016 19:13:56 |
Iubirea exagerata fata de animale | Dorinuta | Intrebari utilizatori | 31 | 25.05.2012 02:26:27 |
de ce sunt unele animale asociate cu...? | victortiti89 | Generalitati | 1 | 06.06.2011 15:21:39 |
De ce trebuie sa bagam cipuri in animale? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 05.02.2009 11:22:29 |
ANIMALE | PISICUTA35 | Generalitati | 23 | 18.05.2007 13:36:06 |
|