![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti multumesc Heaven si aici, sa nu creada cineva ca n-am asteptat acordul tau!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Melissa, am ceva frumos pentru colectia ta de poze senine.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mirela draga, e primul thread pe care l-am deschis in aceasta dimineta.
Si iti multumesc ca mi-ai mangaiat privirea si mi-ai bucurat sufletul.Sunt absolut splendide.Cred ca de 15 minute m-am pierdut in perfectiunea naturii din fotografie.:-) Iti multumesc. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() sunt superbe,frumoase,scumpe,sublime :) Eu m-am chinuit destul sa postez poze pe forum,nu merge si pace,trebuie sa verific niste setari ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 14.06.2011 at 10:55:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Draga Yasmina, cu ceva timp in urma s-a explicat pe vreo doua topice cum se pun pozele, uite aici unul dintre ele: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ght=poze+forum Sa vad daca mai gasesc altul cu explicatii mai detaliate. PS ptr Cristi : nu ma lauda prea tare, chiar nu fac nimic extraordinar. :)) Cum se pun pozele - s-au mai dat indicatii si aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...?t=5181&page=4 si chiar pe acest topic am explicat si eu cateva pagini mai in urma: Citat:
Last edited by mirela.t; 14.06.2011 at 23:42:51. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu te trebuie sa te inrosesti,ai poze frumoase intr-adevar :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() mda,asta-i rezultatul ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 15.06.2011 at 00:37:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Discutia asta mi-a facut pofta sa merg in Cismigiu, cu hidrobicicleta, si sa admir peisajul! Dar pana termin eu lucrarea asta, nici o sansa!!!
![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 14:01:38 |
Parerea unui prieten ! | ionion | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 19.10.2010 22:49:48 |
Am un caine si un prieten, om | eodor nastasa | Generalitati | 26 | 25.07.2010 14:10:14 |
Televizorul, dusman sau prieten? | amatyyy | Generalitati | 35 | 31.12.2009 02:11:57 |
prieten vs religie | mirelat | Generalitati | 30 | 10.11.2009 22:15:07 |
|