![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa Melisa, poate imi explici de ce iti e teama de rugaciunea impotriva dusmanilor ortodoxiei si incerci sa ma discreditezi.
Intrucat ma ataci pe mine, imi dovedesti ca ideea are valoare. Multumesc. Noi ceilalti sa ne rugam. Doar Dumnezeu poate sa-i mai opreasca pe cei ce lupta pentru rau de a se autodistruge si de a ne face rau Citat:
Last edited by spre_rasarit; 18.07.2011 at 18:31:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Care sunt domnule mult trambitatii dusmani ai ortodoxiei???
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt cunoscuti de Dumnezeu. Prin rugaciune le facem un bine.
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
unii au fost dati anatema pentru ca au crezut inceea ce ceri tu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ii stii, nominalizeaza si tu unu, doi, ca altfel vorbim vorbe.. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt destui bolovani care vin Impotriva oamenilor si omenirii. Nu vreau sa stau sa pierd timpul incercand sa gasesc cine ii arunca.
Hai mai, fii serios. Acuma trebuie sa le fie frica oamenilor sa se mai roage, NU? iti e de glume , mai, mai. Sa ne rugam impotriva dusmanilor ortodoxiei. Citat:
Last edited by spre_rasarit; 18.07.2011 at 18:42:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Neaparat trebuie interzise etnobotanicele alea....
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi dovedesti si tu ca ideea e puternica caci ma ataci. Multumesc si tie si lui Melisa. Daca nu ar fi asa ai ataca ideea.
Deci pana la urma trebuie sa ne rugam pentru aproapele nostru. sa te rogi pentru mai bine nu e o eroare chiar daca acest bine in intelegerea actuala e de nerealizat, in intelegerea lui Dumnezeu totul e posibil. Eu nu am zis, cred asta si asta. Am zis sa ne rugam pentru asta si asta, ceea ce e o mare diferenta. Citat:
Last edited by spre_rasarit; 18.07.2011 at 18:52:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca n-ai citit ce-am scris...
Si care este ideea? Esenta? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minunile ortodoxiei pentru ora de religie | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 43 | 21.03.2014 19:21:41 |
O chemare la razboi | Sara I | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 12 | 14.09.2011 23:36:11 |
Chemare la boicot | Iuliana_crestina | Homosexualitatea | 35 | 01.06.2011 19:26:17 |
Rugaciunile impotriva dusmanilor Il supara pe Dumnezeu | costel | Rugaciuni | 39 | 16.10.2009 17:42:13 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|