Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2011, 18:22:44
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Rasarit,demers laudabil (bravo) dar probleme mari Gogule in esenta rugaciunii.Referitor la cele subliniate:la faza cu ,,fortatul" se duce pe apa Sheol-ului liberul arbitru.Referitor la faza cu fortatul in vederea unei mantuiri generale, idee reluata la final printr-o navala generala in Rai,acest gen de conceptie te duce extrem de aproape de ceva numit apocatastaza. Ortodox vorbind,din perspectiva patristica,nu e bine deloc.PS:faza cu ,,imortalitatea"suna ori a Ducan MacLeod(trust me) ori a crezu' lu Ahile :)Zi si tu viata vesnica,Credinta in Inviere,termeni ortodocsi sau cum vrei tu.Bafta anyway.
Draga Scotianule, atata timp cat spre_rasarit este convins ca s-a intalnit cu Iisus Hristos in cartier si a vazut un inger intr-un magazin( vezi threadul "Intalnirea cu Dumnezeu"), toatea astea dupa ce s-a rugat sa-i vada si nimeni de pe forum nu l-a putut convinge ca sunt "probleme mari Gogule", e clar ca nu i se pare nimic suspect la rugaciunea pe care sigur, SINGUR a compus-o! ( desi mai demult am incercat sa-i explic si eu chestia cu fortatul)
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:25:50
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Asa Melisa, poate imi explici de ce iti e teama de rugaciunea impotriva dusmanilor ortodoxiei si incerci sa ma discreditezi.

Intrucat ma ataci pe mine, imi dovedesti ca ideea are valoare. Multumesc.

Noi ceilalti sa ne rugam. Doar Dumnezeu poate sa-i mai opreasca pe cei ce lupta pentru rau de a se autodistruge si de a ne face rau

Citat:
Doamne forteza-ma sa ma mantuiesc pe mine si toata omenirea , intoarce la credinta si mantuire pe toti oamenii ce lucreaza impotriva mantuirii oamenilor ,impotriva oamenilor sau impotriva religiei celei mai bune pentru mantuire si obtinere a imortalitatii, intoarce la lupta pentru mantuirea lumii pe toate organizatiile ce lucreaza impotriva oamenilor sau impotriva mantuirii oamenilor sau impotriva Bisericii stabilite de IIsus. Doamne pazeste, intareste si binecuvanteaza calea cea mai buna de mantuire si de obtinere a imortalitatii in ochii tai si raspandeste-o pe tot globul Pamantesc. Bunule Dumnezeu desfiinteaza de pe Pamant raul incluzand aici avortul, vrajitoria si alte pacate grave si da mantuire la toata omenirea. Bunule Dumnezeu, du toti oamenii in rai pentru eternitate si da-le la toti imortalitatea pierduta. Bunule Dumnezeu, te rog restaureaza toata Creatia la starea fara de pacat.Amin.

Last edited by spre_rasarit; 18.07.2011 at 18:31:01.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:30:56
Raziel Raziel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Asa Melisa, poate imi explici de ce iti e teama de rugaciunea impotriva dusmanilor ortodoxiei si incerci sa ma discreditezi?

Noi ceilalti sa ne rugam.
Care sunt domnule mult trambitatii dusmani ai ortodoxiei???
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:33:04
Banned

Implicit

Sunt cunoscuti de Dumnezeu. Prin rugaciune le facem un bine.

Citat:
Doamne forteza-ma sa ma mantuiesc pe mine si toata omenirea , intoarce la credinta si mantuire pe toti oamenii ce lucreaza impotriva mantuirii oamenilor ,impotriva oamenilor sau impotriva religiei celei mai bune pentru mantuire si obtinere a imortalitatii, intoarce la lupta pentru mantuirea lumii pe toate organizatiile ce lucreaza impotriva oamenilor sau impotriva mantuirii oamenilor sau impotriva Bisericii stabilite de IIsus. Doamne pazeste, intareste si binecuvanteaza calea cea mai buna de mantuire si de obtinere a imortalitatii in ochii tai si raspandeste-o pe tot globul Pamantesc. Bunule Dumnezeu desfiinteaza de pe Pamant raul incluzand aici avortul, vrajitoria si alte pacate grave si da mantuire la toata omenirea. Bunule Dumnezeu, du toti oamenii in rai pentru eternitate si da-le la toti imortalitatea pierduta. Bunule Dumnezeu, te rog restaureaza toata Creatia la starea fara de pacat.Amin.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:33:59
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Asa Melisa, poate imi explici de ce iti e teama de rugaciunea impotriva dusmanilor ortodoxiei si incerci sa ma discreditezi.

Noi ceilalti sa ne rugam. Doar Dumnezeu poate sa-i mai opreasca pe cei ce lupta pentru rau de a se autodistruge si de a ne face rau
tu nu intelegi ca rugaciunea ta este gresita?
unii au fost dati anatema pentru ca au crezut inceea ce ceri tu.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:34:32
Raziel Raziel is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Sunt cunoscuti de Dumnezeu. Prin rugaciune le facem un bine.
Tu nu-i cunosti?
Daca ii stii, nominalizeaza si tu unu, doi, ca altfel vorbim vorbe..
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:36:14
Banned

Implicit

Sunt destui bolovani care vin Impotriva oamenilor si omenirii. Nu vreau sa stau sa pierd timpul incercand sa gasesc cine ii arunca.

Hai mai, fii serios. Acuma trebuie sa le fie frica oamenilor sa se mai roage, NU? iti e de glume , mai, mai.

Sa ne rugam impotriva dusmanilor ortodoxiei.

Citat:
Cine nu are incredere in acea rugaciune sa se roage lui Dumnezeu:

1.Sa devina crestini ortodocsi toti dusmanii crestinismului ortodox impreuna cu toti oamenii
2.Ca ortodoxia sa se raspandeasca pe tot Pamantul
3.Ca sa fie restaurata Creatia la starea fara de pacat
4.Ca sa fie mantuiti toti oamenii pentru toate eternitatile si ca oamenii sa recastige imortalitatea
5.Ca sa fie aparata Romania impreuna cu toate tarile de rau
6.Ca sa dea Dumnezeu la toata lumea ceea ce Dumnezeu stie ca lumea are nevoie
7.Ca sa dispara raul si sa ramana doar binele

Rugaciunea e salvarea celor ce s-au saturat de rau.

Last edited by spre_rasarit; 18.07.2011 at 18:42:25.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:42:05
Raziel Raziel is offline
Senior Member

Implicit de vorba cu mine insumi

Neaparat trebuie interzise etnobotanicele alea....
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:44:24
Banned

Implicit

Imi dovedesti si tu ca ideea e puternica caci ma ataci. Multumesc si tie si lui Melisa. Daca nu ar fi asa ai ataca ideea.

Deci pana la urma trebuie sa ne rugam pentru aproapele nostru. sa te rogi pentru mai bine nu e o eroare chiar daca acest bine in intelegerea actuala e de nerealizat, in intelegerea lui Dumnezeu totul e posibil. Eu nu am zis, cred asta si asta. Am zis sa ne rugam pentru asta si asta, ceea ce e o mare diferenta.

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit
Cine nu are incredere in acea rugaciune sa se roage lui Dumnezeu:

1.Sa devina crestini ortodocsi toti dusmanii crestinismului ortodox impreuna cu toti oamenii
2.Ca ortodoxia sa se raspandeasca pe tot Pamantul
3.Ca sa fie restaurata Creatia la starea fara de pacat
4.Ca sa fie mantuiti toti oamenii pentru toate eternitatile si ca oamenii sa recastige imortalitatea
5.Ca sa fie aparata Romania impreuna cu toate tarile de rau
6.Ca sa dea Dumnezeu la toata lumea ceea ce Dumnezeu stie ca lumea are nevoie
7.Ca sa dispara raul si sa ramana doar binele

Rugaciunea e salvarea celor ce s-au saturat de rau.

Last edited by spre_rasarit; 18.07.2011 at 18:52:10.
Reply With Quote
Vechi 18.07.2011, 18:50:29
Raziel Raziel is offline
Senior Member

Implicit

Se pare ca n-ai citit ce-am scris...
Si care este ideea? Esenta?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minunile ortodoxiei pentru ora de religie spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 43 21.03.2014 19:21:41
O chemare la razboi Sara I Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 12 14.09.2011 23:36:11
Chemare la boicot Iuliana_crestina Homosexualitatea 35 01.06.2011 19:26:17
Rugaciunile impotriva dusmanilor Il supara pe Dumnezeu costel Rugaciuni 39 16.10.2009 17:42:13
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei bogdan268 Despre Biserica Ortodoxa in general 133 30.06.2009 02:40:42